Quantcast
blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 22-30 Σεπτεμβρίου: Νέα Σελήνη και Ουρανός σε τρίγωνο με Δία: Μεγάλες αλλαγές!

 
Αστρολογικές προβλέψεις 22-30 Σεπτεμβρίου: Νέα Σελήνη και Ουρανός σε τρίγωνο με Δία: Μεγάλες αλλαγές!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις 22 ως 30 Σεπτεμβρίου 2014

Μέσα σε ένα «πλούσιο» σε αστρολογικά γεγονότα διάστημα, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για να αποχαιρετίσουμε τον Σεπτέμβριο, αλλά και αστρονομικά το καλοκαίρι, που τελειώνει στις 23 Σεπτεμβρίου με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό και την φθινοπωρινή ισημερία.
 
Φυσικά, στον έναστρο ουρανό των ημερών που ακολουθούν, ξεχωρίζει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, η οποία σχηματίζεται στις 24 του Σεπτέμβρη με τη θετική συμμετοχή του Άρη. Ξεχωρίζει όμως και το θεσπέσιο τρίγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Ουρανό, που διαμορφώνεται στις 25 του μήνα και που μιλά για μεγάλες αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Άρης σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Στις 22 του μήνα συναντάμε το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα. Πρόκειται για μια όψη που προϊδεάζει για προβλήματα με το υγρό στοιχείο, το νερό, τη θάλασσα, αλλά και τα φάρμακα ή τα χημικά παρασκευάσματα που βρίσκονται κάτω από τη δικαιοδοσία του Ποσειδώνα. Η ίδια αυτή όψη θα μπορούσε να φέρει στο φως και σκάνδαλα.

Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 24 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο του Ζυγού. Η αρμονική όψη του Άρη από τον Τοξότη με το φαινόμενο, έρχεται ως αρωγός στα νέα ξεκινήματα που κάνουν Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι. Μάλιστα καθώς ο απλανής αστέρας Altair θα βρίσκεται σε όψη τριγώνου με το φαινόμενο, η περίοδος αυτή θα χαρακτηρίζεται από μεγάλες αλλαγές όπως ακριβώς προμηνύει και το τρίγωνο Δία-Ουρανού, που ακολουθεί την επόμενη μέρα.

Δίας σε τρίγωνο με Ουρανό

Το τρίγωνο Δία-Ουρανού που κορυφώνεται στις 25 του μήνα, είναι ίσως η πιο ευοίωνη όψη της χρονιάς, καθώς σε αυτή συμμετέχουν δύο αργοκίνητοι πλανήτες, ο Δίας και ο Ουρανός. Αναμφίβολα έχουμε να κάνουμε με τους δύο μαστόδοντες του ζωδιακού, που διαμορφώνουν τάσεις και φέρνουν αλλαγές στον κοινωνικό ιστό.
 
Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της αλλαγής, των ξαφνικών και απροσδόκητων γεγονότων, του απρόβλεπτου, αλλά και της ανατροπής, ενώ ο Δίας ως γνωστό σχετίζεται κυρίως με την επέκταση, αλλά και με τον παράγοντα της τύχης. Με το εντυπωσιακό αυτό τρίγωνο, ο επεκτατικός Δίας θα δώσει ώθηση στον Ουρανό έτσι ώστε ο τελευταίος να προχωρήσει σε εντυπωσιακές ανατροπές, αλλά και θετικές, λόγω της φύσης του Δία, αλλαγές.
 
Σε παγκόσμιο επίπεδο, η όψη αναμένεται να πυροδοτήσει μια σειρά από ξαφνικά γεγονότα και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις και τις καταστάσεις, που θα βάλουν τις βάσεις για βαθύτερες αλλαγές στο κοινωνικό σύστημα.
 
Η όψη αυτή σε γενικές γραμμές είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες) και του αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους), ωστόσο σε προσωπικό επίπεδο εξαρτάται και από τις θέσεις των πλανητών στο γενέθλιο χάρτη.

Ερμής στον Σκορπιό και Αφροδίτη στον Ζυγό

Λίγο πριν από την εκπνοή του μήνα, έχουμε δύο σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις. Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού στις 28 Σεπτεμβρίου, στο οποίο και θα παραμείνει σε πρώτη φάση μέχρι τις 10/10, αφού στις 4 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. Στο τέλος του Σεπτεμβρίου κρίνεται σκόπιμο να εκμεταλλευτούμε την ορθή πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας, έτσι ώστε να τακτοποιήσουμε έγκαιρα οικονομικά ζητήματα αλλά και ερωτικές υποθέσεις που μας απασχολούν. Ο Ερμής στον Σκορπιό ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς) και της Γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους).
 
Στις 29/9 η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο που κυβερνά, τον Ζυγό, στον οποίο και θα παραμείνει μέχρι τις 23/10. Την περίοδο αυτή με την Αφροδίτη στο Ζυγό, η αρμονία και η ισορροπία στις σχέσεις θα αποτελέσει προτεραιότητα. Η ανάγκη για συντροφικότητα θα γίνει πιο επιτακτική και θα βοηθήσει στη δημιουργία νέων σχέσεων, μεταξύ ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, αλλά και συμμαχιών μεταξύ κρατών με κοινά συμφέροντα. Η διέλευση αυτή ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους) καθώς και της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες).
 
Ας δούμε λοιπόν πώς θα επηρεάσουν οι πλανητικές όψεις, το τρίγωνο Ουρανού-Δία και η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, τα δώδεκα ζώδια αναλυτικά, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο σήμερα! Τηλεφώνησε τώρα στo  211 188 3450 και πάρε τη δωρεάν προσωπική σου πρόβλεψη! Επίσης, μάθε τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-09-2014 20:00:00