Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 11 ως 13 Ιουλίου 2014, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με Άρη: Η επανεκκίνηση του έρωτα!

 
Τα άστρα το τριήμερο 11 ως 13 Ιουλίου 2014, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με Άρη: Η επανεκκίνηση του έρωτα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 11 ως 13 Ιουλίου 2014 με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω

Τα άστρα το τριήμερο 11 ως 13 Ιουλίου 2014 και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Ένα τριήμερο, που κινείται κάτω από την ενέργεια μιας δύσκολης Πανσελήνου, η οποία κορυφώνεται την ημέρα του Σαββάτου, όμως κρύβει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες εκπλήξεις, μια και μέσα στο όλο σκηνικό υπάρχουν δύο πλανήτες, οι οποίοι στιγματίζουν με την ενέργειά τους τις εξελίξεις…

Ερμής στον Καρκίνο

Την ημέρα της Κυριακής ο Ερμής περνά για μια ακόμα φορά στο ζώδιο του Καρκίνου, επαναφέροντας ιστορίες που μπορεί να δημιουργήθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ολοκληρωθούν. Παράλληλα, ενισχύει πολύ το συναίσθημα και βοηθά στην έκφρασή του, φέρνοντας πιο κοντά τα πρόσωπα που αγαπάμε και δημιουργώντας ένα πολύ καλύτερο κλίμα στις σχέσεις μας.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Άρη

Την ημέρα της Κυριακής επίσης, έχουμε την κορύφωση του τριγώνου μεταξύ του Άρη και της Αφροδίτης… Ο έρωτας βγαίνει… βόλτα στα σοκάκια της πόλης, χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς μαζί μας και πλέκει τους δικούς του ιστούς. Αυτούς που θα ενώσουν μ’ εκείνον το μοναδικό, μαγικό τρόπο, τα πρόσωπα που για κάποιο λόγο πρέπει να συναντηθούν… Και είναι το θαύμα του έρωτα που θα φέρει τη μεγάλη ανανέωση στις διαθέσεις, στις καρδιές… Άλλωστε, ο έρωτας μόνο σαν θαύμα μπορεί να χαρακτηριστεί…
 
Παλιές ιστορίες, που ανοίγουν και πάλι τα σκονισμένα βιβλία του χρόνου, για να ξαναγράψουν καινούργια κεφάλαια, πιο ελπιδοφόρα και πιο αισιόδοξα, αλλά και νέες ιστορίες, που ενεργοποιούνται μόνο με τα βλέμματα… αυτά που ανοίγουν το παιχνίδι του έρωτα… Άκρως ενεργειακές οι μέρες που ακολουθούν, δίνουν τη δυνατότητα μιας πολύ σημαντικής επανεκκίνησης, που μπορεί να αλλάξει και όλη τη ροή της καθημερινότητας, αλλά και της ζωή μας!
 
Συντονιστείτε με τις ερωτικές δονήσεις των ημερών, είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας! Επιτρέψτε του να λάβει τα θεία δώρα των ουρανών!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, αφήστε τη μαγεία να πλημμυρίσει τη ζωή σας! Ίσως κάτι πολύ σημαντικό σας βοηθήσει να τον αλλάξετε τις ημέρες αυτές, ίσως η καρδιά σας χτυπήσει πιο δυνατά, ίσως το θαύμα που περιμένατε, να έρθει η ώρα να πραγματοποιηθεί… Ίσως…
 
Για το τρίγωνο του Άρη με την Αφροδίτη θα μιλήσουμε αύριο αναλυτικά! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 7 ως 13 Ιουλίου 2014, με Πανσέληνο στον Αιγόκερω.
Αστρολογικές προβλέψεις 6-12 Ιουλίου: Η Πανσέληνος του Ιουλίου, οι ξαφνικοί έρωτες και οι θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά!!
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 7 ως 13 Ιουλίου, μ' ένα τραγούδι.

Να έχετε ένα συγκλονιστικό τριήμερο, γεμάτο εξελίξεις! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.

 Τα άστρα το τριήμερο 11 ως 13 Ιουλίου 2014 και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Τα άστρα το τριήμερο 11 ως 13 Ιουλίου 2014 και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
Τα άστρα το τριήμερο 11 ως 13 Ιουλίου 2014 και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-07-2014 00:00:00