blank
 
blank

Τα άστρα 14 ως 16 Μαρτίου 2014. Πανσέληνος στην Παρθένο. Συναίσθημα και λογική στη ζυγαριά!

 
Τα άστρα 14 ως 16 Μαρτίου 2014. Πανσέληνος στην Παρθένο. Συναίσθημα και λογική στη ζυγαριά!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 14 ως 16 Μαρτίου 2014, με την Πανσέληνο στην Παρθένο

Την Πανσέληνο του μήνα υποδεχόμαστε την Κυριακή, η οποία κορυφώνεται στην 26η μοίρα της Παρθένου, και θα μας επηρεάζει μέχρι τις 30 Μαρτίου, που έχουμε και την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού.
 
Το κύριο ερώτημα αυτό του φεγγαριού είναι τελικά τι θα νικήσει, το συναίσθημα ή η λογική μας, μια και ο Ήλιος και η Σελήνη υπηρετούν ο καθένας τη δική του πλευρά, τα δικά του αιτήματα, το συναίσθημα και τα πρέπει, την καρδιά και τη λογική! Θα είναι συχνές οι φορές που θα υπάρξουν συγκρούσεις, οι οποίες θα μας κάνουν να ταλαντευτούμε σχετικά με ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσουμε, αφού οι αποφάσεις δεν θα είναι καθόλου εύκολες… Άλλωστε, πάντα η Πανσέληνος κρύβει μια αντίφαση, ένα δίλημμα, σε σχέση με τις επιλογές μας!
 
Στον κύκλο αυτό θα βγουν στο προσκήνιο θέματα, που αφορούν στην υγεία και συχνά θα υπάρξουν ζητήματα, τα οποία είτε έχουν λειτουργήσει παρασκηνιακά και τώρα έρχονται στο φως με τη μορφή αποκαλύψεων, είτε κινούν τα νήματα των εξελίξεων κάτω από το τραπέζι, μια και το παρασκήνιο, όλη αυτήν την περίοδο, είναι σίγουρο ότι θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, με τον ένα η τον άλλο τρόπο. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας.
 
 
Ωστόσο, είναι μία εποχή που σε πολλούς από εμάς θα δώσει τη δυνατότητα να εδραιώσουμε πράγματα, για τα οποία μπορεί να έχουμε παλέψει, μπορεί να έχουμε κοπιάσει μέχρι τώρα, και που φτάνουμε στη φάση να τα ολοκληρώσουμε και να τους δώσουμε την τελική τους κατεύθυνση.
 
Σημαντικές εξελίξεις και στον τομέα των σχέσεων, μια και θα υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα, τα οποία αφενός μπορεί να λειτουργήσουν ανατρεπτικά στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις, αλλά και νέες σχέσεις, που κάνουν τώρα την εμφάνισή τους. Το σίγουρο είναι ότι έχουν εκείνο τον ηλεκτρικό χαρακτήρα, που δυναμιτίζει με ένταση τις καρδιές και ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο στα… ύψη! Ο έρωτας έχει εκείνη την απρόβλεπτη και ξαφνική συμπεριφορά, που πραγματικά μπορεί να σου έρθει από εκεί που δεν τον περιμένεις!
 
Η επικοινωνία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το διάστημα αυτό και είναι εκείνη που μπορεί να βοηθήσει επί της ουσίας, αφενός φέρνοντάς μας πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε, αφετέρου επιλύοντας συχνά καταστάσεις, μέσα από την ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και προβληματισμών. Δεν ξέρουμε πότε ποιος μπορεί να μας ακούει και τι λύση μπορεί να μας προσφέρει, γι’ αυτό καλό είναι να μοιραζόμαστε ό,τι μπορεί να νιώθουμε πως δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε μόνοι μας. Ίσως να βρούμε τη λύση εκεί που δεν το είχαμε σκεφτεί!
 
Σε γενικές γραμμές, η Πανσέληνος αυτή δε δείχνει να μας προβληματίζει, όχι ιδιαίτερα τουλάχιστον, και θα λειτουργήσει κατευναστικά για όλο το επόμενο διάστημα, δίνοντάς μας τη δυνατότητα ενός διαλείμματος και μιας σοβαρής ανασυγκρότησης. Ας μην ξεχνάμε πως η Νέα Σελήνη που ακολουθεί, έχει πραγματικά πολύ έντονο χαρακτήρα και δύσκολα θα μπορέσουμε να ακολουθήσουμε τις εξελίξεις της!
 

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο στην Παρθένο

Παρθένοι, Ιχθείς, Ταύροι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα, θα έχουν την μεγαλύτερη κινητικότητα τις ημέρες αυτές και καλούνται να διαχειριστούν αρκετές καταστάσεις, οι οποίες ενδεχομένως να τους δώσουν νέες προοπτικές. Ωστόσο, και παλαιότερες υποθέσεις, για τις όποιες μπορεί να έχουν δουλέψει αρκετά στο παρελθόν, τώρα ήρθε η στιγμή να ολοκληρωθούν και να δρομολογηθούν με επιτυχία!

Πιο δύσκολη η Πανσέληνος για τους Διδύμους και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, που μπορεί να βρεθούν μπροστά σε μια περίοδο κρίσης, ενδεχομένως και σε σχέση με τις μέχρι τώρα επιλογές τους. Τώρα καλούνται να διαχειριστούν με ευελιξία τις καταστάσεις που προκύπτουν, προκειμένου να καταφέρουν να υλοποιήσουν αυτά που έχουν κατά νου! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Να έχετε όλοι ένα υπέροχο τριήμερο! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Επειδή οι όψεις της επόμενης περιόδου είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.

Πως μας επηρεάζει ο Ερμής σε τετράγωνο με Κρόνο.
Τα άστρα, ο έρωτας και οι επιστροφές προσώπων απο το παρελθόν, για την εβδομάδα 10 ως 16 Μαρτίου 2014.
Προβλέψεις 8 ως 14 Μαρτίου: Ένας ερωτισμός στην ατμόσφαιρα μας καλεί σε ένα hot love story!

Αφροδίτη στον Υδροχόο: ο έρωτας και η φιλία είναι αχώριστοι!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-03-2014 00:00:00