blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 18 ως 20 Ιουλίου 2014, με Ήλιο σε τετράγωνο με Άρη κι Ερμή σε τρίγωνο με Ποσειδώνα: Θα απολαύσεις τη λιακάδα ή θα σε παρασύρει η θύελλα;

 
Τα άστρα το τριήμερο 18 ως 20 Ιουλίου 2014, με Ήλιο σε τετράγωνο με Άρη κι Ερμή σε τρίγωνο με Ποσειδώνα: Θα απολαύσεις τη λιακάδα ή θα σε παρασύρει η θύελλα;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τα άστρα το τριήμερο 18 ως 20 Ιουλίου 2014

Οι ενέργειες του τριημέρου έρχονται να χαϊδέψουν απαλά τη διάθεση κάποιων, να την ανανεώσουν και να τους δώσουν τη δυνατότητα να ζήσουν κάποιες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εμπειρίες… Για κάποιους άλλους ξεσηκώνει… θύελλες, μια και τα πνεύματα δείχνουν να είναι πολύ οξυμένα! Αλλά ας τα πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή!
Sponsored Links

Αφροδίτη στον Καρκίνο

Για σήμερα Παρασκευή έχουμε τη μετακίνηση της Αφροδίτης, που εγκαταλείπει το ζώδιο των Διδύμων, για να περάσει στον Καρκίνο. Μια θέση, η οποία ευνοεί ιδιαίτερα τα συναισθήματα, την ερωτική ζωή, αλλά και οικογενειακά θέματα και σχέσεις, που φαίνεται πως αποκτούν μια πολύ καλύτερη ισορροπία το διάστημα που θα ακολουθήσει.

Ήλιος σε τετράγωνο με Άρη

Την ημέρα του Σαββάτου δύο όψεις τελείως αντίθετες μεταξύ τους δίνουν το δικό τους χρώμα στις εξελίξεις, δημιουργώντας ένα περίπλοκο σκηνικό…
 
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη έρχεται να ανάψει για τα καλά τα αίματα, μια και αυξάνει τη νευρικότητα, προκαλεί πιο παρορμητικές συμπεριφορές, που πολύ εύκολα μπορεί να πάρουν φωτιά και να οδηγήσουν σε εντάσεις, διαφωνίες, καβγάδες, δεδομένου ότι όλα λειτουργούν με βάση την παρόρμηση της στιγμής… Μπορεί ένας λόγος, μια κίνηση, συνειδητή η ασυνείδητη, να φέρει τα πάνω κάτω!
 
Χρειάζεται ιδιαίτερη αυτοσυγκράτηση και αυτοέλεγχος, τόσο στο πώς μιλάμε και στο τι λέμε, αλλά και στο πώς ανταποκρινόμαστε σε συμπεριφορές, οι οποίες έχουν έντονα προκλητικό χαρακτήρα… Ας μην ξεχνάμε ότι τα νεύρα δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος η οδηγός!
 
Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλό είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους τις μέρες αυτές και να μην αφήσετε την ένταση της στιγμής να σας παρασύρει… Μεγάλη προσοχή επίσης και στον τρόπο που οδηγείτε ή που χειρίζεστε αιχμηρά αντικείμενα ή μηχανήματα, γιατί κάτω από την επίδραση μιας βιαστικής κίνησης, μπορεί να προκληθούν και τα σχήματα!

Ερμής σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Η επόμενη όψη που ενεργοποιείται την ημέρα του Σαββάτου, είναι το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Τελείως αντίθετη από την προηγούμενη, έχει ένα ιδιαίτερα λαμπερό χρώμα, φωτίζοντας την σκέψη, τη φαντασία, την έμπνευση και οτιδήποτε μπορεί να προάγει το συναισθηματικό μας κόσμο… Οι μέρες είναι εξαιρετικές για τους καλλιτέχνες, αυτούς που μπορούν να μεγαλουργήσουν, εκφράζοντας με την τέχνη τους τα χρώματα της ψυχής τους!
 
Το συναίσθημα ενεργοποιείται, γίνεται πιο έντονο, πλανιέται στους δρόμους των επιθυμιών και μας φέρνει πιο κοντά σε όλα αυτά που ποθούμε, που αγαπάμε! Ανοίγει ένα σημαντικό δίαυλο επικοινωνίας με τα πρόσωπα που ίσως είναι μακριά μας, ενισχύει πάρα πολύ την ερωτική ζωή και δίνει τη δυνατότητα της αποκατάστασης κάποιων σχέσεων που μπορεί να έχουν ταλαιπωρηθεί, μέσα από το διάλογο, που τώρα γίνεται από καρδιάς και αποκαλύπτει τις δικές του αλήθειες…
 
Επίσης, οι ημέρες αυτές ευνοούν την ενασχόληση με πνευματικά θέματα. Είναι ιδανικές για να έρθουμε σε επαφή με εκείνο το εσωτερικό κομμάτι μας, που μπορεί να μας αποκαλύψει πάρα πολλά κρυμμένα μυστικά! Η διαίσθησή μας πάντα έχει την τάση να συμβουλεύει, να κατευθύνει, να οδηγεί, και τώρα είναι πολύ σημαντικό να την ακούσουμε!
 
Ιχθείς, Καρκίνοι και Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, να ξέρετε πως οι ημέρες προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες για να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας ζητήματα, αυτά που μπορεί με κάποιο τρόπο να σας έχουν απασχολήσει ή σας έχουν προβληματίσει… Και, γιατί όχι, να βρείτε τις λύσεις εκείνες, που θα σας εξυπηρετήσουν σημαντικά! Μην φοβηθείτε μια συζήτηση αλήθειας και καρδιάς με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει… Θα έχει μαγικά αποτελέσματα!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

 

Σχετικά άρθρα
Ο Δίας στον Λέοντα, τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 14 ως 20 Ιουλίου 2014.
Ο Δίας στον Λέοντα μέχρι τον Αύγουστο 2015: Η ελπίδα ξαναγεννιέται! Από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 14 ως 20 Ιουλίου, μ' ένα τραγούδι.

Καλό τριήμερο σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-07-2014 00:00:00