Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα 22 ως 24 Αυγούστου 2014, με τον Ήλιο στην Παρθένο και την Σελήνη στον Λέοντα: Μεικτό χρώμα στην καθημερινότητά μας!

 
Τα άστρα 22 ως 24 Αυγούστου 2014, με τον Ήλιο στην Παρθένο και την Σελήνη στον Λέοντα: Μεικτό χρώμα στην καθημερινότητά μας!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 22 ως 24 Αυγούστου 2014 με Σελήνη στον Λέοντα

Η Σελήνη στον Λέοντα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Δυναμικές οι εξελίξεις του τριημέρου που ακολουθεί, δίνοντας ένα μεικτό χρώμα στην καθημερινότητά μας, που από τη μια μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία μας, την διάθεσή μας, τις σχέσεις μας, από την άλλη όμως μπορεί να προκαλέσει πολύ δυνατούς κραδασμούς…
 
Η Σελήνη κάνει μια δυναμική είσοδο στο ζώδιο του Λέοντα το βράδυ της Παρασκευής, ανοίγοντας έναν κύκλο που χαρίζει απλόχερα γέλιο, αισιοδοξία και χαρούμενες στιγμές, ιδιαίτερα την ημέρα του Σαββάτου, που η σύνοδός της με τον Δία, τις μεσημεριανές ώρες της ημέρας, ενισχύει τα χαρακτηριστικά της!

Σελήνη σε τετράγωνο με Άρη και Κρόνο

Ωστόσο, την Κυριακή, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη στις 8:40 π.μ., αλλά και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο τις 10:25 π.μ., έρχονται να χρωματίσουν με εκείνα τα σκοτεινά χρώματα τον ουρανό της ημέρας, ιδιαίτερα τις πρωινές της ώρες, μια και μπορεί να εγείρουν έντονες καταστάσεις στις σχέσεις. Οι συμπεριφορές γίνονται πιο προκλητικές, πιο επιθετικές, και μπορεί πολύ εύκολα τα πυροτεχνήματα των εντάσεων να… φωτίσουν ολόκληρο τον ουρανό!

Άρης σε σύνοδο με Κρόνο

Χρειάζεται να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις μας, αλλά και στον τρόπο που οδηγούμε, μια και βρίσκεται σε ενέργεια μια ιδιαίτερα δύσκολη όψη, η οποία κορυφώνεται την ημέρα της Δευτέρας. Είναι η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο, μια όψη που θα συνοδεύσει και την νέα Σελήνη που πραγματοποιείται κι αυτή την Δευτέρα, ανοίγοντας έναν δύσκολο κύκλο στην επικοινωνία και στις διαπροσωπικές επαφές, που μπορεί να δημιουργήσει θέματα, χωρίς να μπορεί να τα διαχειριστεί!
 
Οι εκπρόσωποι των σταθερών ζωδίων, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, φροντίστε όσο είναι δυνατόν βεβαίως να μην πυροδοτήσετε καταστάσεις, τις οποίες νοιώθετε ότι δεν μπορείτε να τις διαχειριστείτε, γιατί τα πράγματα μπορεί να γίνουν εύκολα ανεξέλεγκτα!

Ήλιος στην Παρθένο

Την ημέρα του Σαββάτου ωστόσο, έχουμε μία σημαντική μετακίνηση, αυτή του Ήλιου, ο οποίος περνά στο ζώδιο της Παρθένου και μας περνάει σταδιακά από την περίοδο του καλοκαιριού, στην περίοδο του φθινοπώρου.
 
Μπαίνουμε σιγά-σιγά στους ρυθμούς της καθημερινότητας, οργανώνοντας με μια μεγαλύτερη μεθοδικότητα τα σχέδια μας, τις κινήσεις μας, τις ιδέες μας, τους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε. Άλλωστε, ακριβώς αυτό είναι και το μήνυμα του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου: Η εισαγωγή στην πρακτική πλευρά της ζωής και στην οργάνωση των επόμενων κινήσεων, που θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε πιο κοντά στα όνειρά μας.
 
Ο Ήλιος, στην διαδρομή του ζώδιο αυτό, θα συναντήσει τη δυσκολία που θα του δημιουργήσει ο Ποσειδώνας, με την όψη της αντίθεσης που θα κάνει μαζί του το επόμενο διάστημα. Η όψη θα δημιουργήσει εκείνη την πλάνη των ψευδαισθήσεων, που δεν βοηθάει να τοποθετήσουμε τα πράγματα στις ακριβείς τους διαστάσεις και συχνά δημιουργεί παγίδες, μην βοηθώντας στη ρεαλιστική λήψη αποφάσεων. Ωστόσο, τα εξάγωνα του Ήλιου με τον Κρόνο και με τον Άρη, αλλά και το τρίγωνό του με τον Πλούτωνα, σίγουρα μπορούν να ανοίξουν σημαντικούς δρόμους και να δημιουργήσουν ευκαιρίες, που θα βοηθήσουν πολλούς, και ιδιαίτερα τους εκπροσώπους των γήινων ζωδίων, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, να χαράξουν ίσως και μία νέα εξελικτική πορεία στο μονοπάτι της ζωής τους.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 18 ως 24 Αυγούστου 2014.
Αστρολογικές προβλέψεις από 21 ως 31 Αυγούστου 2014. Το ερωτικό καλοκαίρι σε παράταση και… πέναλτι! Aπό τον Γιώργο Ματσάγγο.
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 18 ως 24 Αυγούστου, μ' ένα τραγούδι.

Καλό τριήμερο σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Η Σελήνη στον Λέοντα και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Η Σελήνη στον Λέοντα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-08-2014 20:00:00