blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 6 ως 8 Ιουνίου 2014, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Ουρανό: Τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις!

 
Τα άστρα το τριήμερο 6 ως 8 Ιουνίου 2014, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Ουρανό: Τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα 6 ως 8 Ιουνίου 2014 με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Ουρανό

O Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό και προβλέψεις από το μέντιουμ Σμαρώ

Όχι, δεν είναι ένα τριήμερο σαν όλα άλλα! Αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι η όψη εξαγώνου που κορυφώνεται την Παρασκευής μεταξύ του Ήλιου και του Ουρανού και που βέβαια επηρεάζει συνολικότερα τις ημέρες που ακολουθούν!
 
Όπου εμπλέκεται ο Ουρανός, έχει τη τάση να δίνει πολύ ξεχωριστό χρώμα στα γεγονότα και στις καταστάσεις που δημιουργεί, μια και είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις τι ακριβώς θα φέρει… Άλλωστε, είναι ο πλανήτης του απρόβλεπτου, του ξαφνικού, του απροσδόκητου!
 
Με τον Ήλιο να διανύει το ζώδιο των Διδύμων, το σίγουρο είναι ότι τις ημέρες που θα ακολουθήσουν θα έχουμε ξαφνικές ειδήσεις, ξαφνικές επικοινωνίες, αλλά και ξαφνικές συναντήσεις. Ξέρετε, από αυτές που μπορεί να μοιάζουν τυχαίες, αλλά παρακάτω ανακαλύπτουμε ότι μόνο τυχαίες δεν ήταν…
 
Η ερωτική ζωή ενισχύεται, μια και η διάθεσή μας είναι διαφορετική, πιο αισιόδοξη και πιο φωτεινή, που θα ισορροπήσει και συχνά μπορεί να επαναφέρει σχέσεις και καταστάσεις που ταλαιπωρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, και να τους δώσει τη δυνατότητα ενός νέου ανοίγματος, μιας νέας προοπτικής… Ας μην ξεχνάμε πως από δω και πέρα ο Ερμής, ο οποίος την ημέρα του Σαββάτου περνά σε στάση, για να μπει πλέον σε αναδρομή πορεία, ανοίγει έναν νέο κύκλο, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα σε σχέσεις που έχουν ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα να επανέλθουν και να δώσουν μια δεύτερη ή και τρίτη ευκαιρία στα πρόσωπα, να ξανασμίξουν…
 
Και είναι αυτά τα γεγονότα που δημιουργούνται, που μπορούν αλλάξουν μεμιάς τη ροή της καθημερινότητάς μας και, ενώ αλλά να έχουμε κανονίσει, να γίνεται κάτι το οποίο να ανατρέπει πλήρως τα σχέδια μας, με σκοπό βέβαια να μας οδηγήσει συνήθως σε κάτι καλύτερο! Και βέβαια να επιβεβαιώσει το ρητό που λέει πως… τα καλύτερα έρχονται από κει που δεν τα περιμένεις!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είναι πολύ πιθανό να έρθουν αντιμέτωποι με γεγονότα η καταστάσεις, που μπορεί να προκύψουν με ξαφνικό και απρόβλεπτο τρόπο στη ζωή τους, αλλά πολύ πιθανόν να ανοίξουν ένα παράθυρο αισιοδοξίας που θα ενισχύσει και την ψυχολογία τους, αλλά θα δημιουργήσει και συνθήκες, οι οποίες φαίνεται πως λειτουργούν προς όφελος τους!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας. Στείλτε τώρα ΕΦΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms ή καλέστε στο 14788. Επίσης, μιλήστε με την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω paypal, με έκπτωση έως και 40%.
 
Download Video as MP4

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, οι σχέσεις και ο έρωτας μέχρι 15 Ιουνίου 2014.
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Διάθεση για έρωτες μυθικούς!
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 2 ως 8 Ιουνίου 2014.
Ο Ιούνιος του 2014 μέρα με τη μέρα, με αναλυτικές προβλέψεις, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Αστρολογικό Ταρώ: Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου για όλα τα ζώδια.

Καλό σαββατοκύριακο σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
O Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό και προβλέψεις από το μέντιουμ Τιτίκα
O Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό και προβλέψεις από το μέντιουμ Αλισέ
O Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό και προβλέψεις από το μέντιουμ Σάντυ

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-06-2014 00:00:00