blank
 
blank

Ο Δίας σε τρίγωνο με την Αφροδίτη: η παιχνιδιάρικη γεύση του έρωτα

 
Ο Δίας σε τρίγωνο με την Αφροδίτη: η παιχνιδιάρικη γεύση του έρωτα
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 7 Φεβρουαρίου, ο Δίας θα ρίξει την αστερόσκονή του στην Αφροδίτη, μέσα απο ένα τρίγωνο, μεγεθύνοντας στο μέγιστο την όρεξη για έρωτα, ρομάτζο, χρήμα, καλοπέραση. Η όψη θα μας επηρεάζει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

H ζωή εξελίσσεται πιο εύκολα και χωρίς μεγάλα δράματα, αλλά με καρδιοχτύπια και συναισθηματικές πτήσεις από τα ψηλότερα σημεία. Η ιδέα που έχουμε στο μυαλό μας για την αγάπη, παίρνει διαστάσεις παραμυθιού, ο ρομαντισμός αθεράπευτος και ο δρόμος μπροστά μας στρωμένος με ροδοπέταλα.
 
Η συμπεριφορά σας λοιπόν θερμή και γεμάτη αποδοχή απέναντι στον άλλον, η ανάγκη για τρυφερότητα, αρμονία, χιούμορ και ενδιαφέρον επίσης έντονη. Το σημαντικότερο όμως είναι η αληθινή αξία που δίνετε στις ανθρώπινες σχέσεις, ελπίζοντας για κάτι περισσότερο απο το πρόσκαιρο, κατανοώντας πως η τρυφερότητα και οι όμορφες συγκινήσεις ειναι το υλικό των αληθινών σχέσεων. Η επίδραση της όψης πάνω μας λειτουργεί σα δυναμωτικό ψυχής, που μας ξυπνά ένστικτα, σχολικούς ενθουσιασμούς και εφηβικά χτυποκάρδια.
 
Για τους παθιασμένους εραστές και τους κυνηγούς της αγάπης, ειναι μέρες αυξημένων απαιτήσεων, χαράς στον έρωτα και απο τον έρωτα, καθώς και οτι μια εξάσκηση στην τέχνη των κοπλιμέντων και των καλών τρόπων, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Οι επιθυμίες και αυτές ανάλογες της όψης, τρισδιάστατες, υπερβολικές, χωρίς τέλος.
 
Τα άτομα που μπορεί να σκορπίσαν συγκίνηση και να σας αναστάτωσαν, απαιτούν να επιδείξετε ταλέντο στο κυνήγι, την κατάκτηση και τη διεκδίκηση, εκπληρώνοντας τα στοιχεία εκείνα που ο καθένας εκφράζει απο τη φύση του. Δηλαδή θα μπείτε στο ατέρμονο παιχνίδι του φύλου σας, να νιώσετε πόσο αρσενικό ή θηλυκό είστε, σε τι βαθμό θαυμάζετε και θαυμάζεστε, αλλά όλα αυτά με την εγγύηση της ευκολίας και αν είναι δυνατό, της… light πολυτέλειας. Οι συνευρέσεις και αυτές, δε στερούνται πάθους, ενώ συχνές θα είναι και οι χωρίς δεύτερη σκέψη παράλληλες γνωριμίες, just for fun.
  • Γλυκιά μου απληστία
O κίνδυνος να βρεθεί μια πιστωτική κάρτα στα χέρια μας, είναι ανάλογος της καταναλωτικής μας ασυδοσίας, αφού τις μέρες αυτές πράγματι το χρήμα και η διαχείρησή του, συνδέονται με τη Libido ενώ στα μάτια μας μια χρυσή πιστωτική κάρτα, έχει περίπου την ίδια επίδραση με αιώνιους όρκους κάτω απο το φεγγαρόφωτο. Είναι αλήθεια πως το status symbol στη φάση αυτή, εκτιμάται απο τους περισσότερους εκπροσώπους των ζωδίων, αφού το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία αρέσκεται σε κοινωνικές πρωτιές, ενώ απεχθάνεται τις στερήσεις, μιζεριάζοντας γρήγορα.
Sponsored Links

Το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης και πώς επηρεάζει τα ζώδια

Τα ζώδια του Αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, ευνοούνται ιδιαιτέρως, αφού η όψη τα επηρεάζει περισσότερο και ενδυναμώνει τις τυχερές συγκυρίες. Η ανάγκη που έχουν να υποκύψουν σε έναν έρωτα, χωρίς άλλες σκέψεις, πηγάζει απο την επιθυμία για αλλαγή που έχουν.
 
Τα ζώδια του Νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς, θα κληθούν να δράσουν πιο ανεξάρτητα και ελεύθερα στον ερωτικό τομέα, με μια άρνηση να πέσουν σε παγίδες καλοστημένες.
 
Τα ζώδια της Φωτιάς, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα αδράξουν την ευκαιρία να αφήσουν την όποια αρνητικότητα τα βασανίζει και να χαρούν για τις επιλογές τους.
 
Τα ζώδια της Γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα απογειωθούν απο την εξέλιξη των ερωτικών τους, βρίσκοντας έναν παραπάνω λόγο για την ομορφιά της ζωής.
 
Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια με την επιρροή της όψης Αφροδίτη τρίγωνο Δία.
 
Με την πεποίθηση πως κανείς δεν έρχεται τέλειος σε αυτό τον κόσμο, αλλά μας σφυροκοπεί η φιλοδοξία, η σπατάλη και η φιλαρέσκεια, η όψη αυτή μας θυμίζει πως η ζωή, παρ όλα αυτά μας κλείνει το μάτι με μια μουσική και ας μην διαβάζουμε τις νότες. Για μια προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
 
Να είστε καλά!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-02-2013 00:00:00