Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα αυτή την εβδομάδα, με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα: Η αγάπη έχει απαιτήσεις!

 
Τα άστρα αυτή την εβδομάδα, με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα: Η αγάπη έχει απαιτήσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την εβδομάδα 11 ως 17 Αυγούστου 2014

Τα άστρα έως 17 Αυγούστου και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Μετά την ένταση της προηγούμενης εβδομάδας και των όψεων που ανακάτεψαν για τα καλά το πλανητικό σκηνικό και όχι μόνο, αλλά και μιας Πανσελήνου στον Υδροχόο, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε ενέργεια, δυσκολεύοντας πολλές φορές το συναίσθημά μας και τις σχέσεις μας, η εβδομάδα που έρχεται μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε ένα διάλειμμα, για ανασυγκρότηση και ανασύνταξη των δυνάμεών μας. Μάλιστα, μας δίνει και αρκετό χώρο, μια και δεν υπάρχουν όψεις, οι οποίες να ζορίζουν ή να πιέζουν την ψυχολογία μας και τις εξελίξεις…

Άρης σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Η μόνη όψη, η οποία κορυφώνεται την ημέρα της Παρασκευής, είναι το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα. Η όψη αυτή έχει αρκετή δυναμική και είναι ιδιαίτερα θετική, καθώς σε κάποιους μπορεί να φέρει πολύ σημαντικές ευκαιρίες το διάστημα αυτό!

Ερμής στην Παρθένο

Το επόμενο γεγονός είναι η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, μία θέση η οποία του δίνει τη δυνατότητα να λειτουργήσει πολύ καλύτερα, να εκφραστεί πολύ καλύτερα και γενικά, να ευνοήσει θέματα που έχουν να κάνουν τόσο με την επικοινωνία, όσο και με την πρακτική πλευρά της ζωής μας.

Αφροδίτη στον Λέοντα

Η εβδομάδα ξεκινά με την μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα την Τρίτη, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου.
 
''Θέλω να με θαυμάζουν και να μου το δείχνουν'' λέει η Αφροδίτη στο περήφανο ζώδιο του λιονταριού, μια θέση η οποία δεν την εξυπηρετεί αρκετά, την κάνει δύστροπη (όσο δύστροπος μπορεί να γίνει ένας πλανήτης σαν την Αφροδίτη!), με μια διάθεση να υποστηρίζει τις δικές της απόψεις, χωρίς να ακούει εύκολα αυτά που της λένε οι άλλοι. Η Αφροδίτη εδώ έχει την ανάγκη να την αγαπούν και να της το δείχνουν, να την θαυμάζουν, να της προσφέρουν, να έχει την αποδοχή του περίγυρού της. Βεβαίως, και αυτή είναι ιδιαίτερα δοτική στους γύρω της, με το δικό της όμως τρόπο, όταν δηλαδή θέλει και όπως εκείνη νομίζει. Ξεφεύγει από τη γνωστή ανιδιοτελή προσφορά, που συνηθίζει να έχει ο πλανήτης όταν λειτουργεί σε ένα ευνοϊκό γι’ αυτόν περιβάλλον.
 
Και βεβαίως, κάτω από την αίγλη που της δίνει ο Λέοντας, η Αφροδίτη εδώ αγαπά ό,τι είναι ακριβό, πολυτελές και ενισχύει την εικόνα της… Ακριβά δώρα, δείπνο σε πολύ καλά εστιατόρια, ακριβά αυτοκίνητα, έντονη κοινωνική ζωή, είναι το σήμα κατατεθέν της θέσης της Αφροδίτης στο ζώδιο του λιονταριού… Σε αγαπώ πολύ, θα πει, αλλά αγαπώ και το λογαριασμό σου στην Τράπεζα!
 
Η διαδρομή της έχει κάποιους εξαιρετικά καλούς σταθμούς, που θα τροφοδοτήσουν τόσο την ψυχολογία μας, όσο και τις σχέσεις και την ερωτική μας ζωή. Αλλά και σε ό,τι αφορά στα οικονομικά μας, μπορεί να δώσει σημαντικά ανοίγματα ή ευκαιρίες.

Αφροδίτη σε σύνοδο με Δία και τρίγωνο με Ουρανό

Και πρώτα-πρώτα, η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Δία την επόμενη εβδομάδα, μπορεί να φέρει εξαιρετικές ευκαιρίες που να αλλάξουν σημαντικά τα μέχρι τώρα δεδομένα μας. Αλλά και το τρίγωνό της με τον Ουρανό ανοίγει ένα νέο παράθυρο στο ξαφνικό, στο απρόβλεπτο… Στο θαύμα, που μπορεί να έρχεται πραγματικά από κει που δεν το περιμένεις και να φωτίζει σαν ένα πυροτέχνημα σημαντικούς τομείς της ζωής μας!

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο και Άρη

Βεβαίως, τα τετράγωνα της Αφροδίτης, τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Άρη, έρχονται να σηματοδοτήσουν μια περίοδο με μεγάλες εντάσεις στην προσωπική, αλλά και στην επαγγελματική μας ζωή.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Λέοντα

Ωστόσο, η Αφροδίτη στο ζώδιο της χαράς, της δημιουργίας και του έρωτα, σίγουρα θα αλλάξει πολλά από τα δεδομένα μας, πασπαλίζοντάς τα με εκείνη τη μαγική χρυσόσκονή του ονείρου, της αισιοδοξίας και της ελπίδας. Ιδιαίτερα για τα ζώδια της Πύρινης τριπλότητας, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, αλλά και Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους, φαίνεται πως η περίοδος έχει βαλθεί να τους πριμοδοτήσει με σημαντικές ευκαιρίες, ώστε να προχωρήσουν μπροστά και να εξελιχθούν.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 11 ως 17 Αυγούστου 2014.
Αστρολογικές προβλέψεις για την περίοδο 11-20 Αυγούστου 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Πανσέληνος στον Υδροχόο, στις 10 Αυγούστου 2014: Ένα… επαναστατικό φεγγάρι!

Ευχές για μια εβδομάδα γεμάτη αισιοδοξία και χαμόγελο! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Τα άστρα έως 17 Αυγούστου και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Τα άστρα έως 17 Αυγούστου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-08-2014 21:00:00