Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Άρη σε αντίθεση με Ουρανό: Δεν ξέρεις ποτέ που θα πέσει ο κεραυνός, ξέρεις όμως τι συνέπειες θα έχει!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Άρη σε αντίθεση με Ουρανό: Δεν ξέρεις ποτέ που θα πέσει ο κεραυνός, ξέρεις όμως τι συνέπειες θα έχει!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014, με τον Άρη σε αντίθεση με Ουρανό

Τα άστρα την Τετάρτη με Σελήνη στους Διδύμους και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Άρης σε αντίθεση με Ουρανό! Μια άκρως ανατρεπτική όψη κορυφώνεται σήμερα, επηρεάζοντας με την ενέργειά της όλες τις ημέρες της εβδομάδας, αλλά πολύ περισσότερο την Νέα Σελήνη που κορυφώνεται την Παρασκευή, αλλά η επιρροή της θα μας ακολουθήσει για μεγάλο διάστημα!
 
Η όψη έχει άμεσο αντίκτυπο καταρχήν στις συμπεριφορές, που τις ημέρες αυτές γίνονται απότομες, ανατρεπτικές, με μια διάθεση να ξεφύγουν απ’ οτιδήποτε λειτουργεί πιεστικά ή θέλει να τους επιβάλει καταστάσεις… Εκεί είναι και το σημείο που θα αντιδράσουν και που ενδεχομένως οι αντιδράσεις τους θα πάρουν πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από τις αναμενόμενες… Ενδεχομένως να έχουν και ακραίο χαρακτήρα, μια και η ενέργεια της όψης, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι απλή…
 
Οι μέρες αυτές μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω στις σχέσεις, μια και σε αυτές έχουν μια ιδιαίτερη προτίμηση, είναι ο τομέας τους και εδώ φαίνεται πως θα επιδείξουν τη μεγαλύτερη δυναμική τους οι δύο αυτοί πλανήτες… Οι ανατροπές καραδοκούν παντού και με μία μόνο λέξη ή με μία και μόνη αντίδραση, είναι ικανές να δημιουργήσουν σκηνικά έντονων καταστάσεων, που συχνά μπορεί να φαίνεται πως είναι χωρίς λόγο, αλλά πάντα μα πάντα υπάρχει μια προϊστορία, που τις ακολουθεί…
 
Είναι όλα αυτά τα πρόσωπα ή οι καταστάσεις, που μπορεί όλο το προηγούμενο διάστημα να σε έκαναν να ασφυκτιείς, να πιέζεσαι και να ανέχεσαι… Όμως τώρα είναι η τελευταία σταγόνα, αυτή που θα πέσει, για να ξεχειλίσει το ποτήρι. Και είναι ικανή να προκαλέσει αντιδράσεις, που ενδεχομένως θα κάνει θα κάνουν πολλούς να αναρωτηθούν “τώρα τι έχει πάθει αυτός;” Όμως τώρα, ίσως είναι και η τελευταία φορά!
 
Και επειδή το κλίμα είναι πάρα πολύ φορτισμένο γενικότερα, είναι σημαντικό να προσέξουμε τον τρόπο που μιλάμε, τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρινόμαστε σε προκλητικές συμπεριφορές, αλλά και τον τρόπο με τον οδηγούμε, μια και η νευρικότητα και εδώ μπορεί να προκαλέσει άσχημες συνέπειες!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Άρη-Ουρανού

Κριοί και Ζυγοί, που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 16η μοίρα των ζωδίων αυτών, προσέξτε ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην προσωπική σας ζωή, τη σχέση με τον σύντροφό σας, αλλά και τις επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Πάρα πολύ εύκολα μπορεί να κάνουν την επανεμφάνισή τους γεγονότα, τα οποία σας απασχόλησαν όλο το προηγούμενο διάστημα. Τώρα έρχονται να βάλουν μια τελική σφραγίδα, απότομα, ξαφνικά, και να προκαλέσουν καταστάσεις, οι οποίες δεν θα είναι εύκολες στη διαχείρισή τους! Γι’ αυτό, ιδιαίτερα αν δεν είστε προετοιμασμένοι για τις συνέπειες, φροντίστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να αναβάλετε τις όποιες αποφάσεις για αργότερα.
 
Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, και για εσάς έρχονται στο προσκήνιο θέματα, που αφορούν στην οικογένεια, το σπίτι, τις σχέσεις σας με τα οικεία πρόσωπα. Θα προκύψουν έντονες αναταράξεις το διάστημα αυτό και ίσως να νιώσετε ότι θέλετε να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στο περιβάλλον, αλλά και στα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεστε καθημερινά. Αυτό ίσως σας βγάλει έντονες αντιδράσεις, τόσο απέναντι σε πρόσωπα της οικογένειας, όσο και σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας ζητήματα, τις επαγγελματικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ιδιαίτερα αν το τελευταίο διάστημα νιώσατε ότι πιέζεστε πάρα πολύ από τα θέματα αυτά, και όλον αυτόν τον καιρό βρίσκεστε σε σκέψεις, σχετικά με το πώς θα κινηθείτε παρακάτω! Ωστόσο, επειδή πολύ εύκολα τα πράγματα μπορεί να γίνουν ανεξέλεγκτα, φροντίστε να κρατήσετε τις ισορροπίες, λειτουργώντας ευέλικτα και όχι παρορμητικά!
 
Αλλά και για όσους έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, επιβάλλεται η διαχείριση των αντιδράσεών σας τις ημέρες αυτές. Είναι πολύ εύκολο και να προκαλέσετε και να προκληθείτε, και να είναι αυτοί οι λόγοι που θα δημιουργήσουν ίσως και σημαντικά ζητήματα στις σχέσεις στο διάστημα αυτό!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 23 ως 29 Ιουνίου 2014, με Νέα Σελήνη στον Καρκίνο.
Τα ζώδια, ο έρωτας και προβλέψεις για το καλοκαίρι 2014.
Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι τις 18 Ιουλίου. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Τα άστρα την Τετάρτη με Σελήνη στους Διδύμους και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Τα άστρα την Τετάρτη με Σελήνη στους Διδύμους και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
Τα άστρα την Τετάρτη με Σελήνη στους Διδύμους και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-06-2014 00:00:00