Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ερμή σε αντίθεση με Πλούτωνα και ανάδρομο Ουρανό: Οι δαιδαλώδεις διαδρομές του μυαλού…

 
Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ερμή σε αντίθεση με Πλούτωνα και ανάδρομο Ουρανό: Οι δαιδαλώδεις διαδρομές του μυαλού…
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014, με Ερμή σε αντίθεση με Πλούτωνα

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Είναι από τις δύσκολες μέρες της εβδομάδας, μια και η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα έρχεται να ταράξει για τα καλά τα νερά και να δημιουργήσει την ψυχολογία εκείνη, που ομολογουμένως δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε!
 
Οι συμπεριφορές γίνονται πιο απόλυτες, εγκλωβισμένες στις δικές τους σκέψεις, στις δικές τους ιδέες, στις δικές τους θέσεις, αρνούμενες να δουν οτιδήποτε και αν συμβαίνει γύρω τους, ακόμα και αν αυτό το άλλο μπορεί να τους εξυπηρετήσει σημαντικά! Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που επηρεάζει τη σκέψη, η οποία στην περίπτωση αυτή θα φτιάξει τα δικά της σενάρια και συχνά θα εγκλωβιστεί σε αυτά, χωρίς να μπορεί να δει την αντικειμενική πλευρά των πραγμάτων!
 
Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με συμπεριφορές που γίνονται πιο επίμονες, προκειμένου να επιβάλουν τις δικές τους θέσεις και απόψεις στους άλλους, με αποτέλεσμα να βρεθούμε είτε στη θέση αυτού που θέλει να επιβάλλει, είτε στη θέση αυτού που θα προσπαθήσουν άλλοι να του επιβληθούν!
 
Και βέβαια, το σενάριο των αποκαλύψεων θα παίξει το δικό του ρόλο στις εξελίξεις. Τις ημέρες αυτές είναι πολύ εύκολο και πολύ πιθανό να βρεθούμε μπροστά σε πάσης φύσεως αποκαλύψεις, που θα ξαφνιάσουν! Το παρασκήνιο παίζει τα δικά του παιχνίδια, δημιουργώντας τη δική του ροή στις εξελίξεις και στρέφοντας το παιχνίδι εκεί όπου το βολεύει…
 
Ακόμα, η όψη μπορεί να βγάλει προβλήματα σε ό,τι αφορά στον ηλεκτρονικό μας εξοπλισμό, κομπιούτερ, κινητά τηλέφωνα, που τις ημέρες αυτές φαίνεται πως συμμετέχουν πολύ ενεργά στην όψη της αντίθεσης! Επίσης, προσοχή στις μετακινήσεις και στον τρόπο που οδηγούμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, φροντίστε να προσέξετε πάρα πολύ στον χειρισμό των καταστάσεων που δημιουργούνται γύρω σας τις μέρες αυτές και να λειτουργήσετε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευελιξία, γιατί τα πράγματα μπορεί να πάρουν τελείως διαφορετική τροπή απ’ αυτήν που φαντάζεστε…

Ουρανός σε ανάδρομη πορεία

Παράλληλα, σήμερα έχουμε άλλο ένα αστρολογικό γεγονός. Ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού περνά σε στάση, για να μπει σε αναδρομή πορεία, η οποία θα διαρκέσει ως τις 22 Δεκεμβρίου.
 
Δημιουργεί αρκετές συγκρούσεις μεταξύ του παλαιού και του νεότερου, του κατεστημένου και του πρωτοπόρου, των παλαιών και απαρχαιωμένων ιδεών και εκείνων που κάνουν την καρδιά μας να πετάει πια ελεύθερη… Θα προκαλέσει αρκετές ανακατατάξεις, μέσα από εντάσεις και ρήξεις, και ένα σκηνικό, το οποίο δεν θα λέγαμε ότι είναι εύκολο… Πολύ συχνά θα πιέσει κάποιες καταστάσεις, θα τις οδηγήσει στα άκρα, προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις που χρειάζεται για να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στον καθέναν από μας…

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον ανάδρομο Ουρανό

Εκείνοι που επηρεάζονται άμεσα από την ανάδρομη κίνηση του Ουρανού είναι οι Καρκίνοι, Ζυγοί, Κριοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στα θέματα που τους ενδιαφέρουν ή και στις αποφάσεις που πρόκειται να πάρουν, αλλά και αρκετές ανακατατάξεις στον τομέα των σχέσεών τους!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 21 ως 27 Ιουλίου 2014. Βάδισε σταθερά προς στην κατεύθυνση των ονείρων σου!
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 21 ως 27 Ιουλίου, μ' ένα τραγούδι.
Οι αστρολογικές προβλέψεις από 23 μέχρι 31 Ιουλίου 2014 με Άρη στον Σκορπιό και Νέα Σελήνη στον Λέοντα, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

Να έχετε όλοι μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-07-2014 00:00:00