blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ερμή από τον Καρκίνο σε… νέες, πιο συναισθηματικές περιπέτειες!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ερμή από τον Καρκίνο σε… νέες, πιο συναισθηματικές περιπέτειες!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 27 Μαΐου 2014, με Σελήνη στον Ταύρο

Η Σελήνη στον Ταύρο και προβλέψεις από το μέντιουμ Σάντυ

Μία μέρα με ανάμικτα συναισθήματα, μια και η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο του Ταύρου, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να δούμε τη φωτεινή, την αισιόδοξη, αλλά και πρακτική πλευρά της ζωής. Ωστόσο, στο άνοιγμα της ημέρας, η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο δυσκολεύει αρκετά το σκηνικό και τις διαθέσεις επίσης… Τα πράγματα να παίρνουν μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι πρέπει, καθώς το απλό γίνεται πιο δύσκολο και το δύσκολο, δυσκολότερο…
 
Ευτυχώς αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ, γιατί στις μεσημεριανές ώρες το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία αφενός επαναφέρει τις ισορροπίες, αφετέρου δίνει ένα συναίσθημα αισιοδοξίας, διευκολύνοντας την επικοινωνία, τις σχέσεις, τις συναλλαγές, τις επαφές και οτιδήποτε ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ώρες.

Ερμής στον Καρκίνο

Την ημέρα της Πέμπτης έχουμε την μετακίνηση του Ερμή, ο οποίος εγκαταλείπει το ζώδιο των Διδύμων για να περάσει στον Καρκίνο, όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος Ιουλίου, αφού λίγο παρακάτω θα περάσει σε ανάδρομη κίνηση.
 
Το συναίσθημα υπερισχύει και αρχίζουμε να σκεπτόμαστε βάζοντας σε προτεραιότητα τις ευαισθησίες μας. Βλέπουμε μέσα από ένα άλλο πρίσμα και μία άλλη οπτική τα πρόσωπα, τις εξελίξεις και γενικά ό,τι διαδραματίζεται στη ζωή μας το διάστημα αυτό. Γινόμαστε πιο ευαίσθητοι, αλλά και πιο δεκτικοί στο να ακούσουμε και να κατανοήσουμε τους γύρω μας, κάνοντας τις σχέσεις μας πιο ζεστές και πιο ανθρώπινες.
 
Ίσως μπορεί να μην μετράμε τα πράγματα με τόσο ορθολογιστική σκέψη και να μην είμαστε ενδεχομένως τόσο αντικειμενικοί στις κρίσεις μας, ωστόσο γινόμαστε πιο οικείοι, πιο συνεργάσιμοι, πιο εξυπηρετικοί. Ενισχύονται οι σχέσεις μας, φέρνοντας πιο κοντά πρόσωπα, με τα οποία πιθανόν το προηγούμενο διάστημα είχαμε απομακρυνθεί.
 
Υπάρχει έντονη τη δεκτικότητα και ευαισθησία στην επικοινωνία, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητά της. Ωστόσο, είναι γεγονός ότι ο Ερμής εδώ δημιουργεί μια ανησυχία και μια τάση να ψάχνουμε περισσότερο τα πράγματα, να σκεφτόμαστε περισσότερο και να αναζητούμε περισσότερο από ποτέ να ανακαλύψουμε τις αλήθειες ίσως, που ο καθένας από εμάς κρύβει μέσα του. Το σίγουρο είναι πως στο διάστημα αυτό θα έχουμε ευκαιρίες να εκφραστούμε όπως δεν μπορούσαμε να κάνουμε μέχρι τώρα: Με την καρδιά μας!
 
Την ημέρα του Σαββάτου ο Ερμής περνά σε αναδρομή κίνηση ανοίγοντας έναν νέο κύκλο αναθεώρησης και επαναπροσδιορισμού καταστάσεων, που ενδεχομένως μέχρι τώρα δεν έχουμε αξιολογήσει έτσι όπως θα έπρεπε ή χρειάζονται μια νέα ματιά και επανεξέταση.
 
Και βέβαια, ας μην ξεχνάμε πως με τον ανάδρομο Ερμή έχουμε και μια μεγάλη ενεργοποίηση σε ό,τι αφορά στα ζητήματα της ερωτικής μας ζωής σε σχέση με το παρελθόν μας, όπου είναι πολύ πιθανό να ανοίξουν πάλι κύκλοι παρελθοντικοί, σε νέα γεγονότα και επεισόδια!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας. Στείλτε τώρα ΕΦΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms ή καλέστε στο 14788. Επίσης, μιλήστε με την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω paypal, με έκπτωση έως και 40%.
 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια και οι αστρολογικές προβλέψεις από 26 έως 31 Μαΐου 2014: Είναι κακό στην άμμο να κτίζεις παλάτια!
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 26 Μαΐου ως 1 Ιουνίου 2014, με Νέα Σελήνη στους Διδύμους.
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 28 Μαΐου 2014

Να έχετε όλοι μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Η Σελήνη στον Ταύρο και προβλέψεις από το μέντιουμ Λαέρτης

Η Σελήνη στον Ταύρο και προβλέψεις από το μέντιουμ Δικαία

Η Σελήνη στον Ταύρο και προβλέψεις από το μέντιουμ Σμαρώ

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-05-2014 00:00:00