blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ερμή στον Ζυγό: Γλυκαίνουν οι καρδιές!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ερμή στον Ζυγό: Γλυκαίνουν οι καρδιές!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014, με τον Ερμή στον Ζυγό

Ο Ερμής στον Ζυγό και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Το κύριο χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας είναι η μετακίνηση του Ερμή, ο οποίος εγκαταλείπει το ζώδιο της Παρθένου για να περάσει στο καινούριο του σπίτι, στο ζώδιο του Ζυγού, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου.
 
Ο Ερμής στον Ζυγό, βρίσκεται στο χώρο της συγκαταβατικότητας, της συνεργασίας και της αγάπης. Και βέβαια, θα ενισχύσει πάρα πολύ τον τομέα των σχέσεών μας, δίνοντάς τους την ισορροπία που χρειάζονται για να λειτουργήσουν, γλυκαίνοντας, μαλακώνοντας τις καρδιές και τη διάθεσή μας, αφού τώρα ακολουθούμε περισσότερο αυτό που νιώθουμε… Ακολουθούμε το ένστικτό μας και μπορούμε πολύ εύκολα να καταλάβουμε τις προθέσεις των άλλων απέναντί μας, αλλά και να λειτουργήσουμε με έναν τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργήσουμε ένα σκηνικό μεγαλύτερης αρμονίας στις σχέσεις, ιδιαίτερα σε αυτές που μπορεί να έχουν ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα.
 
Ο Ερμής εδώ, έρχεται να μας δώσει ευκαιρίες, που θα μας βοηθήσουν να αποκαταστήσουμε εντάσεις, δυσαρμονίες, ψυχρότητες που μπορεί να υπήρξαν, αλλά και να ανοίξει ένα νέο, φωτεινό παράθυρο, πιο αισιόδοξο και πιο ελπιδοφόρο…

Ερμής σε εξάγωνο με Δία

Κατά την διαδρομή του στο ζώδιο του Ζυγού, ο Ερμής θα σχηματίσει κάποιες ευνοϊκές όψεις. Η πρώτη είναι το εξάγωνο με τον Δία, το μεγάλο ευεργέτη, φέρνοντας ένα κύμα αισιοδοξίας και ανοίγοντας κάποιες πόρτες, που μέχρι χθες μπορεί να έδειχναν ερμητικά κλειστές. Θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες, που αναζωογονούνται μέσα από μια πολύ καλύτερη επικοινωνία. Και βεβαίως, ανανεώνει πλήρως το σκηνικό της ερωτικής μας ζωής!

Ερμής σε τετράγωνο με Πλούτωνα και αντίθεση με Ουρανό

Βέβαια, λίγο παρακάτω θα συναντήσει τους… ''γίγαντες'' του ζωδιακού, τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, ανατρέποντας το σκηνικό και δημιουργώντας αρκετές αναταράξεις, είτε στην καθημερινότητα, είτε στο… μυαλό μας, μια και από κει ξεκινούν όλα! Οι όψεις αυτές δίνουν ένα πιο δύσκολο χρώμα στις συμπεριφορές, που με τη σειρά τους, προκαλούν αλλαγές και εντάσεις…
 
Ωστόσο, σε γενικές γραμμές ο Ερμής από τον Ζυγό τροφοδοτεί το κλίμα με γενναίες δόσεις αισιοδοξίας και αρμονίας. Άλλωστε, ακόμα και όταν υπάρχουν ανατροπές, για κάποιο λόγο γίνονται και κάτι θέλουν να μας πουν!

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ερμή στον Ζυγό

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από τη νέα θέση του Ερμή, είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, που φαίνεται πως έχουν ένα σκηνικό ανανέωσης… στο μυαλό τους αρχικά! Όμως, αλλαγές προκύπτουν και στις προσωπικές τους σχέσεις, αλλά και στις επαγγελματικές συνεργασίες, που μπορεί να τους ανοίξουν το δρόμο για να έρθουν πιο κοντά σε όλα αυτά που σχεδιάζουν ή οραματίζονται!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 1 ως 7 Σεπτεμβρίου 2014.
Τα ζώδια τον Σεπτέμβριο 2014, στη θάλασσα των αλλαγών! Από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Οι στόχοι, οι επιτυχίες και οι εξελίξεις των ζωδίων, για το φθινόπωρο του 2014.

Ευχές για μια υπέροχη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Ο Ερμής στον Ζυγό και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Ο Ερμής στον Ζυγό και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-09-2014 20:00:00