blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Δία και Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα: Τα όνειρα βγαίνουν αληθινά!

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Δία και Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα: Τα όνειρα βγαίνουν αληθινά!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τα άστρα την Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Τα άστρα την Πέμπτη 24 Ιουλίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Είναι γιατί τα όνειρα βγαίνουν αληθινά τις ημέρες αυτές… Είναι γιατί ο ουρανός έχει αποκτήσει ένα πανέμορφο χρώμα, απ’ αυτά που τα κοιτάς και είναι ικανά να σε γεμίσουν χιλιάδες όμορφα συναισθήματα… Είναι γιατί οι πλανήτες φροντίζουν και για την ευημερία μας και για την ψυχή μας… Ίσως από τις πιο όμορφες μέρες του χρόνου, κάτω από την αυστηρή εντολή των ουρανών! Σκορπίστε παντού χαρά και έρωτα… στην παραμυθένια του έκδοση!

Ήλιος σε σύνοδο με Δία

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία σήμερα! Ένα παράθυρο στην τύχη, που ανοίγει τις μέρες αυτές και για κάποιους έρχεται να αλλάξει τη ζωή τους!
 
Ο ζωοδότης Ήλιος παρέα με τον ευεργέτη Δία κάνουν μια πολύ όμορφη συμμαχία, δίνοντας τη δυνατότητα για σημαντικά επιτεύγματα, σημαντικές εκκινήσεις που θα γίνουν τις μέρες αυτές, αφού μπορεί να υπάρξουν οι κατάλληλες ευκαιρίες, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, που θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης και θα κάνουν την αρχή ίσως και για ένα πολύ μεγάλο βήμα αλλαγών. Είναι από τις περιόδους εκείνες, που έχεις να περιμένεις και να ελπίζεις πως και θαύματα συμβαίνουν, και μπορεί να είσαι εσύ ο αποδέκτης τους!
 
Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, για εσάς οι ημέρες αυτές μπορεί να θυμίζουν κάτι από την αίγλη που έχουν τα πυροτεχνήματα που σκάνε στον ουρανό και τον γεμίζουν δέσμες πολύχρωμου φωτός… Μπορεί να είναι και ο δικός σας ουρανός που φωτίζεται σε ένα μοναδικό υπερθέαμα, που αφορά την ζωή σας και μόνο!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Όμως η σημερινή μέρα δεν έχει μόνο αυτό, μια και η εντολή είναι σαφής: χρειάζεται και έρωτας για να ολοκληρωθεί η συνταγή της ευτυχίας… Η Αφροδίτη σε ένα θεαματικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα πασπαλίζει μ΄ εκείνη τη μαγική χρυσόσκονη τις ζωές μας, τις διαθέσεις μας, δημιουργώντας ένα μαγικό ερωτικό πέπλο, που θα φέρει κοντά εκείνα τα πρόσωπα που, κατ’ εντολή των πλανητών, πρέπει να συναντηθούν! Φεγγάρια, ηλιοβασιλέματα, παραλίες… Όλα ''παίζουν''στο στήσιμο του σκηνικού, για να δημιουργήσουν, μια παράσταση, με βασικό πρωταγωνιστή… εσένα!
 
Αυτή η όψη έρχεται να μας θυμίσει πως ο έρωτας είναι το πιο όμορφο συναίσθημα, που μπορεί να προάγει πραγματικά με δύο ανθρώπους, όταν στηρίζεται στην ευγένεια και την αρχοντιά της ψυχής… Και στη διάθεση του να δώσουμε στον άλλον τα πιο πολύτιμα πράγματα, που μπορεί να κρατάμε για τον εαυτό μας… Να του τα προσφέρουμε με όλη μας την αγάπη, έτσι, γιατί μέσα από αυτό που δίνουμε, τροφοδοτούμε και την δική μας ψυχή… Αυτό είναι και το μεγαλείο του Έρωτα και ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορεί να έρθουν στη ζωή σου! Κι επειδή τις μέρες αυτές, είναι πολύ πιθανό να βρεις το δικό σου… ''πακέτο'' να σε περιμένει έξω από την πόρτα σου, φρόντισέ το σαν ό,τι πιο πολύτιμο σου έχει συμβεί…
 
Ιχθείς, Καρκίνοι και Σκόρπιοι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικους πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, ετοιμαστείτε για ένα από τα πιο όμορφα ερωτικά ταξίδια αυτού του καλοκαιριού…

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

 

 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 21 ως 27 Ιουλίου 2014. Βάδισε σταθερά προς στην κατεύθυνση των ονείρων σου!
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 21 ως 27 Ιουλίου, μ' ένα τραγούδι.
Οι αστρολογικές προβλέψεις από 23 μέχρι 31 Ιουλίου 2014 με Άρη στον Σκορπιό και Νέα Σελήνη στον Λέοντα, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

Όμορφη μέρα να έχουμε! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Τα άστρα την Πέμπτη 24 Ιουλίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Τα άστρα την Πέμπτη 24 Ιουλίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-07-2014 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι