Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με Κρόνο: Η κουβέντα βοηθά στην επίλυση προβλημάτων.

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με Κρόνο: Η κουβέντα βοηθά στην επίλυση προβλημάτων.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με Κρόνο

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Έχουμε πει πως την εβδομάδα αυτή υπάρχει μια πληθώρα όψεων, που διαδέχεται η μια την άλλη, προκαλώντας μια έντονη ροή εξελίξεων στα γεγονότα, που μπορεί να μην είναι η ορατή με την πρώτη ματιά… Όμως, το σίγουρο είναι ότι τις ημέρες αυτές θα διαδραματιστούν αρκετά γεγονότα, που θα βάλουν τη σφραγίδα τους σε πολλές καταστάσεις της προσωπικής, αλλά και της επαγγελματικής μας ζωής.
 
Έτσι, για σήμερα έχουμε το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, μια όψη η οποία έρχεται να λειτουργήσει σταθεροποιητικά, καταρχήν σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά μας, αλλά και τα δεδομένα της οικονομικής μας ζωής. Αφορά σε πράγματα, για τα οποία μπορεί να έχουμε δουλέψει σκληρά και μεθοδικά προκειμένου να τα κατακτήσουμε. Τώρα είναι η εποχή που μπορούμε και να οριστικοποιήσουμε καταστάσεις και να επισφραγίσουμε συνεργασίες, οι οποίες μεθοδευόταν το τελευταίο διάστημα.
 
Ενδεχομένως, για ακόμα φορά μπαίνουν οι βάσεις σε κάποια θέματα, κυρίως επαγγελματικής φύσεως, ωστόσο χρειάζονται πάρα πολλή δουλειά για να υλοποιηθούν. Επίσης, η όψη μπορεί να αφορά και οικονομικά ζητήματα, που ενδεχομένως μας έχουν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό και τώρα δίνεται η δυνατότητα είτε μιας σχετικής διευκόλυνσης ή ακόμα και επίλυσής τους στο διάστημα που θα ακολουθήσει.
 
Αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια, με τις σχέσεις ανάμεσα στα οικεία μας πρόσωπα, αφενός φαίνεται να διευθετούνται και να ισορροπούν. Αφετέρου, δεν αποκλείεται καθόλου να υπάρξει και μια στήριξη από πρόσωπα της οικογένειας και γενικότερα από το οικογενειακό περιβάλλον, που για κάποιους μπορεί να είναι σημαντική!
 
Η όψη η λειτουργική εξισορροπητικά και σε ό,τι αφορά τα θέματα του συναισθήματός μας, της καρδιάς μας! Πολύ πιθανόν να υπάρξουν νέα ανοίγματα, αλλά και νέοι κύκλοι σε σχέσεις, οι οποίες διερράγησαν για κάποιο λόγο. Τώρα δίνεται η δυνατότητα μιας συζήτησης ή μιας αποκατάστασης των σχέσεων αυτών!
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο
 
Καρκίνοι, Σκορπιοί, και Ιχθείς του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είναι πολύ πιθανό τώρα να κάνετε μια νέα έναρξη, μία νέα αφετηρία, ίσως και σε ένα σχέδιο, το οποίο δουλεύετε στο μυαλό σας εδώ και πολύ καιρό! Τώρα, έχει έρθει η ώρα να το υλοποιήσετε! Επίσης, δεν αποκλείεται να επανέλθουν και θέματα της προσωπικής σας ζωής, όπου θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις σχέσεις που ταλαιπωρήθηκαν στο προηγούμενο διάστημα και, γιατί όχι, να ανοίξετε ένα νέο, ιδιαίτερα ελπιδοφόρο κύκλο το διάστημα αυτό, με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 7 ως 13 Ιουλίου 2014, με Πανσέληνο στον Αιγόκερω.
Αστρολογικές προβλέψεις 6-12 Ιουλίου: Η Πανσέληνος του Ιουλίου, οι ξαφνικοί έρωτες και οι θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά!!
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 7 ως 13 Ιουλίου, μ' ένα τραγούδι.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-07-2014 00:00:00