Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Έντονα συναισθήματα!

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Έντονα συναισθήματα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 26 Ιουνίου, με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο

Η Σελήνη στον Καρκίνο και προβλέψεις από το μέντιουμ Λαέρτη

Στις 27 Ιουνίου 2014 έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα η οποία πραγματοποιείται στις 10:08 το πρωί, στην 5.37 μοίρα του Καρκίνου και η ενέργειά της θα μας επηρεάσει μέχρι τις 12 Ιουλίου, που έχουμε και την Πανσέληνο του μήνα. Στο προσκήνιο έρχονται θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία, αλλά και ό,τι σχετίζεται με την ασφάλειά μας, όπως και αν την εννοεί ο καθένας, υλική ή συναισθηματική.
 
Ανοίγει ένας κύκλος, κατά τον οποίο είναι πολύ εύκολο να μπλέξουμε το πραγματικό με το φανταστικό, το όνειρο με την επιθυμία… Υπάρχει μια μεγάλη παγίδα, στην οποία είναι πολύ εύκολο να… πιαστούμε: αυτή της αυταπάτης, μια και πολύ συχνά ότι δεν θα είναι εύκολο να ξεχωρίσουμε πού τελειώνει η αλήθεια και πού αρχίζει το ψέμα!
 
Παρόλο που φαίνεται να ενεργοποιείται έντονα το συναίσθημα, που θα κινήσει και τις εξελίξεις περισσότερο με τον ένα η με τον άλλο τρόπο, σίγουρο είναι πως το διάστημα αυτό θα νιώσουμε περισσότερο την ανάγκη να σταθούμε κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε, να προσφέρουμε, να δώσουμε την αγάπη και τη συμπαράστασή μας, αλλά παράλληλα να εισπράξουμε και τη συμπαράσταση αυτών που μας αγαπάνε!
 
Στο επίπεδο λοιπόν της ανταλλαγής, το πράγμα δείχνει να κινείται κρατώντας πολύ καλά τις ισορροπίες του. Όμως, το διάστημα αυτό χρειάζεται να δείξουμε πάρα πολύ μεγάλη προσοχή και σε ό,τι αφορά σε οικονομικά ζητήματα, μια και τώρα είναι πάρα πολύ εύκολο να εμπιστευτούμε πρόσωπα, τα οποία δεν είναι κατάλληλα, να μην υπολογίσουμε σωστά τα χρήματα που ξοδεύουμε και να βγούμε εκτός προϋπολογισμού, αλλά και να ρισκάρουμε περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε… Όλα αυτά είναι σενάρια, τα οποία εύκολα μπορεί να μας οδηγήσουν σε λάθος κατεύθυνση και, βεβαίως, σε απογοήτευση και σε απώλειες! Καλό είναι επίσης να αποφύγουμε να δανείσουμε ή να δανειστούμε χρήματα, γιατί και στις δύο περιπτώσεις δεν είναι σίγουρη η επιστροφή τους.
 
Ένας ακόμα τομέας στον οποίο καλούμαστε να λειτουργήσουμε με προσοχή και ευελιξία, είναι οι νέες ενάρξεις, που σχετίζονται με κάθε μορφής συνεργασίας. Ακόμα και αν οι προϋποθέσεις τους φαίνονται ιδιαίτερα ελκυστικές, είναι σημαντικό να δώσουμε χώρο, χρόνο και πάρα πολύ μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και στο τι θα επιλέξουμε, μια και τα πράγματα παρακάτω είναι πολύ πιθανό να μην ανταποκριθούν στις προσδοκίες μας ή σε αυτά που μας έχουν υποσχεθεί.
 
Και βέβαια, ένας τομέας ο οποίος χρειάζεται μεγάλη προσοχή και ευελιξία, είναι η ερωτική ζωή, που περνά από έντονες διακυμάνσεις, μια και το συναίσθημα έχει την τάση να φτιάχνει τα δικά του σενάρια και να έχει επίσης τις δικές του προσδοκίες, που όμως τις περισσότερες φορές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα κι αυτό είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει διαψεύσεις, ματαιώσεις και απογοητεύσεις, σε ό,τι αφορά τις σχέσεις της καρδιάς μας…
 
Στον κύκλο αυτόν επίσης, είναι πολύ πιθανό να αρχίσουν να λειτουργούν και κάποια άλλα σενάρια, πιο έντονα, που αφορούν σε εκείνα τα παιχνίδια εξουσίας και χειραγώγησης, που συνηθίζουν να υπάρχουν σε όλες τις μορφές των σχέσεων. Είναι πολύ πιθανό κάποιοι να θελήσουν να επιβάλουν με απόλυτο και δογματικό τρόπο τις απόψεις τους, τις ιδέες τους ή τις θέσεις τους, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν και τις αντιδράσεις του περιβάλλοντός τους, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο… Είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε αντιμέτωποι με τέτοιου είδους συμπεριφορές στο διάστημα που θα ακολουθήσει και βεβαίως να σταθούμε είτε στη μια, είτε στην άλλη πλευρά…
 
Επίσης, η επικοινωνία φαίνεται να λειτουργεί σε ένα κλίμα πιο έντονο και με αρκετή νευρικότητα, καθώς θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα που μπορεί να αφορούν σε έγγραφα, συμβόλαια, ρυθμίσεις, συναλλαγές, τα οποία δεν θα εξελιχθούν έτσι όπως θα έπρεπε ή έτσι όπως θα περιμέναμε. Αυτό να προκαλέσει μια αρκετή νευρικότητα, αλλά και αρκετή ανυπομονησία… Ωστόσο, καλό είναι αν κάτι δεν σας βγαίνει έτσι όπως το περιμένετε, μην το πιέσετε περισσότερο, γιατί μπορεί να προκληθούν και αντίθετα αποτελέσματα.
 
Από την άλλη μεριά, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα προς όλους μας. Αφορά Στη δυνατότητα που μας δίνεται τώρα, να δούμε από μια άλλη οπτική τα γεγονότα που διαμορφώνονται στη ζωή μας, πιο… πνευματική, που θα μας ανοίξει άλλες διαστάσεις και θα δώσει διαφορετικές εναλλακτικές σε όποιο θέμα και αν μας απασχολεί…
 
Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να δούμε βαθιά μέσα μας, να αναζητήσουμε τις αιτίες που προκαλούν πράγματα, τα οποία φαίνεται να μη μας αρέσουν… Και βέβαια, να προσευχηθούμε και να πιστέψουμε πως όλη η ζωή είναι ένα θαύμα! Η κάθε μέρα μας έχει την ευλογία ενός πανέμορφου και πανάκριβου δώρου, που μπορεί να μας φέρει ό,τι και αν έχουμε επιθυμήσει ή ευχηθεί… Ζήτα και θα σου δοθεί! Αυτό είναι το μήνυμα του νέου κύκλου του φεγγαριού. Αλλά ζήτησε αυτό που επιθυμείς βαθιά μέσα στην ψυχή σου, αυτό ίσως που δεν πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει… είναι σημαντικό να το πιστέψεις εσύ! Αυτή είναι και η αρχή των θαυμάτων!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, έχετε ίσως μια πολύ σημαντική ευκαιρία αυτή του να ανοίξετε καινούργιους ορίζοντες, πιο φωτεινούς και αισιόδοξους, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην προσωπική σας ζωή, μια και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια σημαντική ανανέωση τις μέρες αυτές… Και ίσως με τρόπο που δεν μπορείτε να φανταστείτε!
 
Δίδυμοι, Τοξότες και Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, να μην εμπιστεύεστε ούτε τα λόγια ούτε τις υποσχέσεις που σας δίνονται την περίοδο που θα ακολουθήσει, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, γιατί οι διαψεύσεις και οι απογοητεύσεις μπορεί να χτυπήσουν και τη δική σας πόρτα!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 23 ως 29 Ιουνίου 2014, με Νέα Σελήνη στον Καρκίνο.
Τα ζώδια, ο έρωτας και προβλέψεις για το καλοκαίρι 2014.
Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι τις 18 Ιουλίου. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Αρετή
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-06-2014 00:00:00