blank
 
blank

Τα άστρα αυτή την εβδομάδα, με Ήλιο και Νέα Σελήνη στον Λέοντα και Άρη στον Σκορπιό: Μια νέα δυναμική στην εξέλιξη των σχέσεων!

Τα άστρα αυτή την εβδομάδα, με Ήλιο και Νέα Σελήνη στον Λέοντα και Άρη στον Σκορπιό: Μια νέα δυναμική στην εξέλιξη των σχέσεων!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τα άστρα την εβδομάδα 21 ως 27 Ιουλίου 2014

Ήλιος και Νέα Σελήνη στον Λέοντα με προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Εκείνο που αρχίζουμε να νιώθουμε σταδιακά, είναι αυτή η αλλαγή της ενέργειας, η οποία τροφοδοτεί τις διαθέσεις μας, αλλά και τα γεγονότα, τα οποία αποκτούν μια πολύ καλύτερη ροή γύρω μας και… ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εβδομάδα αυτή!

Ερμής σε αντίθεση με Πλούτωνα και τετράγωνο με Ουρανό

Η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα, που κορυφώνεται αύριο Τρίτη, μπορεί να φέρει μια σχετική αναστάτωση στις συμπεριφορές, όπως επίσης και το τετράγωνο με τον Ουρανό, που κορυφώνεται την ημέρα της Παρασκευής…

Ήλιος στον Λέοντα

Όμως, στο σύνολό τους οι ημέρες που ακολουθούν έχουν ένα μοναδικό χρώμα, μια και η είσοδος του Ήλιου στο αυτοκρατορικό ζώδιο του Λέοντα ανοίγει ένα παράθυρο στη χαρά, το οποίο ενισχύεται σημαντικά, αφού η πρώτη συνάντηση του Ήλιου είναι με το μεγάλο ευεργέτη του ζωδιακού, τον Δία, την ημέρα της Πέμπτης!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Παράλληλα, την ίδια ημέρα το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα έρχεται να εκτοξεύσει την ερωτική ζωή, να την ντύσει με εκείνα τα μοναδικά συναισθήματα, που θα δημιουργήσουν τις ιδανικές συνθήκες για να φέρουμε στη ζωή μας τα πρόσωπα που επιλέγουμε… Είτε μιλάμε για πρόσωπα που αφορούν στο παρελθόν, είτε για νέα. Όλα είναι στο παιχνίδι της εβδομάδας αυτής!

Ερμής σε τρίγωνο με Κρόνο

Παράλληλα, την Παρασκευή έχουμε και το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, μία όψη που θα βοηθήσει στην οργάνωση και τη μεθόδευση των όποιων σχεδίων μπορεί να έχουμε. Για κάποιους, θα φέρει επίσης και πολύ σημαντικές συμφωνίες και σταθεροποιήσεις, που θα τους εξυπηρετήσουν πολύ!

Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Με ιδιαίτερη δυναμική μπαίνει η Νέα Σελήνη του Ιουλίου στο ζώδιο του Λέοντα, ανοίγοντας φυσικά έναν νέο, πολύ δυναμικό κύκλο για την περίοδο που θα ακολουθήσει, προσθέτοντας μία ακόμα σημαντική πινελιά στο πλανητικό σκηνικό…

Άρης στον Σκορπιό

Η μετακίνηση του Άρη, μετά την πολύμηνη παρουσία του στο ζώδιο του Ζυγού και την ταλαιπωρία που έφερε στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) έρχεται να κάνει μια πολύ σημαντική εκκίνηση τώρα στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου.
 
Ο Άρης στον Σκορπιό βρίσκεται στο παραδοσιακό σπίτι του, νιώθει καλά, εκφράζεται με όλη την ένταση και τη δυναμική που αρμόζει στην ενέργειά του, ενισχύοντας πάρα πολύ το δυναμισμό, την πρωτοβουλία, την αντοχή και τη σταθερότητα. Ό,τι ξεκινάει τώρα, έχει πολύ γερές βάσεις και στηρίζεται σε πολύ μεγάλο πείσμα επιμονή και μεθόδευση, τα βασικά συστατικά μιας επιτυχημένης συνταγής! Θα διεκδικήσει με πολύ μεγάλη δυναμική τους όποιους στόχους του και δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα λιγότερο από το τελικό αποτέλεσμα!
 
Βέβαια, θα ενισχύσει πάρα πολύ και την ερωτική ζωή, που στο σύνολό της έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά το προηγούμενο διάστημα, δίνοντας μια νέα δυναμική στην εξέλιξη των σχέσεων, αλλά και πολλή ένταση και πολύ πάθος!
 
Θα ευνοήσει πάρα πολύ τα ζώδια του Νερού, Ιχθείς, Καρκίνους και Σκορπιούς, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο, τόσο στον τομέα της προσωπικής τους ζωής, όσο και της επαγγελματικής, να επαναπροσδιορίσουν τους στόχους τους και να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, με μεγαλύτερη ένταση και δυναμική, κατακτώντας τελικά ό,τι νοιώθουν πως τους ανήκει!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 21 ως 27 Ιουλίου 2014. Βάδισε σταθερά προς στην κατεύθυνση των ονείρων σου!
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 21 ως 27 Ιουλίου, μ' ένα τραγούδι.
Κάρτα Ταρώ της Δευτέρας: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και τι σημαίνει αυτό για εσάς!

Καλή εβδομάδα σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Ήλιος και Νέα Σελήνη στον Λέοντα με προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Ήλιος και Νέα Σελήνη στον Λέοντα με προβλέψεις από την αστρολόγο Αλισέ
 
Ήλιος και Νέα Σελήνη στον Λέοντα με προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-07-2014 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι