blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Επικοινωνώ με τη λογική ή το συναίσθημα;

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Επικοινωνώ με τη λογική ή το συναίσθημα;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014, με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Νέα Σελήνη στους Διδύμους και προβλέψεις από την αστρολόγο Αλισέ

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 28 Μαίου 2014, στις 9:41 το βράδυ, στη 7.21 μοίρα των Διδύμων, με την αρμονική συμμετοχή του Άρη και την δυσαρμονική συμμετοχή του Ποσειδώνα με τα φώτα (Ήλιος-Σελήνη), και θα είναι ενεργή μέχρι τις 13 Ιουνίου 2014 που έχουμε και την Πανσέληνο του μήνα.
 
Και βέβαια, κάθε Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται, μιλά για νέα ξεκινήματα, για νέες ενάρξεις, από αυτές που ανανεώνουν την ελπίδα και την αισιοδοξία μας, μόνο που εδώ τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά… Ο κύκλος αυτός θα κάνει ίσως πιο έντονη την ανάγκη να δραστηριοποιηθούμε στην κατεύθυνση των σχεδίων και των επιθυμιών μας και θα δώσει μια ιδιαίτερη δυναμική στα θέματα της επικοινωνίας, που το διάστημα αυτό φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένα.
 
Υπάρχει μία έντονη κινητικότητα στις ημέρες που ακολουθούν και ενδεχομένως μια μεγαλύτερη νευρικότητα, που ίσως να οδηγήσει σε πιο βιαστικές, σε πιο παρορμητικές κινήσεις. Αυτό ακριβώς είναι το σημείο στο οποίο φροντίζουμε να εστιάσουμε, μια και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή και παρατήρηση, πριν προβούμε στην όποια δραστηριοποίηση ή στην όποια κίνηση, δεδομένου ότι το τοπίο τις περισσότερες φορές τουλάχιστον, δεν είναι ούτε σαφές ούτε ξεκάθαρο…

Ήλιος και Σελήνη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Κυρίαρχο ρόλο στον κύκλο αυτόν έχει το τετράγωνο του Ηλίου και της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, που συχνά θα ματαιώσει ή θα αναβάλει ακόμα και προγραμματισμένες δραστηριότητες, επαφές, συμφωνίες. Δημιουργείται ένα κλίμα μεγαλύτερης απογοήτευσης, μια και στο σκηνικό υπάρχει διάχυτη η τάση να εξωθήσουμε τα πράγματα προς την κατεύθυνση που θέλουμε, αν και αυτό δεν θα μας δώσει απαραιτήτως το αναμενόμενο αποτέλεσμα.
 
Όλα δείχνουν να κινούνται κάτω από ένα κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης, από αυτές που συχνά μας βάζουν στη διαδικασία να διεκδικήσουμε πράγματα με λάθος τρόπο ή που δεν υπάρχουν ή που οι άλλοι δεν μπορούν να μας δώσουν. Το αποτέλεσμα; Οι ελπίδες μας, τα σχέδια μας πέφτουν στο κενό… και η ψυχολογία μας επίσης!
 
Συχνά μπορεί να βρεθούμε κάτω από το καθεστώς πίεσης, θέλουμε να ξεφύγουμε απ’ οτιδήποτε μπορεί να λειτουργεί αρνητικά ή καταπιεστικά, τόσο στην καθημερινότητά μας, όσο και στην ψυχολογία μας! Αυτό ενδεχομένως κάποιους να τους οδηγήσει σε κινήσεις παρορμητικές, εύκολα μπορεί να βγουν έξω από τα όριά τους… Ωστόσο, κάτω από τέτοιου είδους συνθήκες, καλό είναι να φροντίζουμε να μην κάνουμε πράγματα που μπορεί λίγο παρακάτω να μετανιώσουμε…
 
Το διάστημα αυτό μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με ειδήσεις, οι οποίες έχουν έντονα παραπλανητικό χαρακτήρα. Γι’ αυτό, πριν βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα ή να νιώσουμε απογοητευμένοι από τα πράγματα, ας δώσουμε λίγο χρόνο και ας φροντίσουμε να επανεξετάσουμε τα γεγονότα, γιατί το πιο πιθανό είναι πως αυτό που βλέπουμε, δεν είναι απαραίτητα και αληθινό! Αυτό φυσικά ισχύει και στην περίπτωση που κάτι μπορεί να μας φανεί πολύ εντυπωσιακό, ιδανικό, ιδεώδες! Μια δεύτερη ή τρίτη ματιά, θα μας επιβεβαιώσει αν τελικά αξίζει να το κρατήσουμε ή όχι, να το πιστέψουμε ή να το απορρίψουμε.
 
Οι σχέσεις πάσης φύσεως φαίνεται πως και αυτές έχουν τις δικές τους δυσκολίες που καλούνται να ξεπεράσουν. Ό,τι λέγεται τώρα, είτε σαν υπόσχεση είτε σαν αίσθηση που μπορεί να έχουμε από τα πρόσωπα που συναντάμε, χρειάζεται αρκετή επεξεργασία και αξιολόγηση με γνώμονα τη λογική μας και μόνο, μια και στον κύκλο αυτόν είθισται τις αποφάσεις να τις παίρνουμε με το συναίσθημα, που ομολογουμένως δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος!

Ερμής σε εξάγωνο με Αφροδίτη

Ωστόσο, υπάρχει μία όψη η οποία λειτουργεί επιβοηθητικά στο όλο κλίμα. Είναι το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη, που κορυφώνεται και αυτό σήμερα και που έρχεται να δώσει τη δική του βοήθεια, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στο θέμα της επικοινωνίας. Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο στις όποιες επικοινωνιακές διαθέσεις και θα δώσει τη δυνατότητα να αποκαταστήσουμε σχέσεις που ταλαιπωρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα ή θα μας φέρει πιο κοντά σε κάποια πρόσωπα, με τα οποία για κάποιο λόγο είχαμε απομακρυνθεί…
 
Ωστόσο, υπάρχει ένα κρυφό μήνυμα στην νέα Σελήνη που κορυφώνεται σήμερα και δεν είναι άλλο από την ανάγκη που υπάρχει σε όλους μας λίγο ως πολύ, να έρθουμε σε επαφή που με το… μέσα μας, την ψυχή μας, να ασχοληθούμε περισσότερο με την πνευματικότητά μας, να αφήσουμε για λίγο πίσω μας τα άγχη και τις ανησυχίες που αφορούν στο υλικό μέρος της ζωής μας και να στραφούμε σε κείνη την άλλη διάσταση, που έχουμε χάσει ίσως, μέσα στην καθημερινότητα και το τρέξιμο…
 
Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να συντονιστούμε με κείνες τις υψηλές και δυσδιάκριτες συχνότητες ενός επιπέδου αδιόρατου, που το κέντρο του βρίσκεται στην ψυχή μας και που η καλλιέργειά του είναι πλέον απαραίτητη, για να μπορέσουμε να πάμε παραπέρα… Να νιώσουμε, να ανακαλύψουμε εκείνες τις κρυφές πτυχές του εαυτού μας, που μπορεί να έχουμε χάσει ή ακόμα και να μην έχουμε έρθει ποτέ σε επαφή μαζί τους. Όμως, είναι και η μόνη αλήθεια που μπορεί να υπάρξει στον υλικό τούτο κόσμο… Και αυτές είναι άμεσα συνυφασμένες με τα πιο υψηλά επίπεδα της πνευματικότητας! Η περίοδος είναι ιδανική για παρατήρηση, διαλογισμό και ενδοσκόπηση, και άκρως ευεργετική για οποιοδήποτε έργο σχετίζεται με τη φαντασία… Οι καλλιτέχνες είναι σίγουρο ότι μπορούν να το διάστημα αυτό να μεγαλουργήσουν!
 
Γιατί έχουμε συνηθίσει στις δυσκολίες να βλέπουμε μόνο τη μια πλευρά, την απαισιόδοξη… Όμως πάντα υπάρχει κι άλλη πλευρά, που είναι και η πιο σημαντική! Η επιλογή δική σας!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας. Στείλτε τώρα ΕΦΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms ή καλέστε στο 14788. Επίσης, μιλήστε με την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω paypal, με έκπτωση έως και 40%.
 
 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια και οι αστρολογικές προβλέψεις από 26 έως 31 Μαΐου 2014: Είναι κακό στην άμμο να κτίζεις παλάτια!
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 26 Μαΐου ως 1 Ιουνίου 2014, με Νέα Σελήνη στους Διδύμους.
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και οι προβλέψεις για το ζώδιο σας.

Να έχετε όλοι μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Νέα Σελήνη στους Διδύμους και προβλέψεις από την αστρολόγο Βίβιαν

Νέα Σελήνη στους Διδύμους και προβλέψεις από την αστρολόγο Αρετή

Νέα Σελήνη στους Διδύμους και προβλέψεις από την αστρολόγο Δικαία

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-05-2014 00:00:00