blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό. Ένα φεγγάρι που έρχεται να φωτίσει τα μύχια συναισθήματά μας!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό. Ένα φεγγάρι που έρχεται να φωτίσει τα μύχια συναισθήματά μας!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014, με Πανσέληνο στον Σκορπιό

Μέντιουμ Βίβιαν και Πανσέληνος στο Σκορπιό

Σκέφτομαι όμως, πως δεν αξίζει να ζει κανείς,
αν δεν δοκιμάσει κάποτε τη μαγεία μιας υπέρβασης.
Μόνο που για να φτάσεις ως εκεί,
πρέπει να ξεκινήσεις από ένα λάθος.
Περίεργο, αλλά αυτή είναι η διαδρομή.
Αλκυόνη Παπαδάκη
 
Όχι, δεν έχεις ξεχάσει τίποτα. Ό,τι σε πλήγωσε, ό,τι σε κανένα υποφέρεις, ό,τι σε έκανε με κάποιο τρόπο να νιώσεις άσχημα, είναι χαραγμένο βαθιά μέσα σου… Και σε τούτο τον κύκλο της Πανσελήνου, τον περίεργο, ενεργοποιείται μαζί με πολλά άλλα!
 
Μη φανταστείς σε καμιά περίπτωση πως η Πανσέληνος του Σκορπιού είναι μια απλή υπόθεση (θα το καταλάβεις καλύτερα στην πορεία), το αντίθετο μάλιστα… Έχει μια πολύ μεγάλη πολυπλοκότητα, συνδεδεμένη καταρχήν με εκείνες της πολύ βαθιές μνήμες, που κρατάμε φυλαγμένες στην ψυχή μας, στο μυαλό μας, στην καρδιά μας!
 
Κορυφώνεται σήμερα Τετάρτη, στις 10:15 μ.μ. στην 23η μοίρα του Σκορπιού και θα μας επηρεάζει μέχρι τις 28 Μαΐου και την επόμενη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στου Διδύμους, με την δύσκολη συμμετοχή του Κρόνου στο πλευρό της Σελήνης και σε αντίθεση με τον Ήλιο.
 
Το γεγονός ότι πραγματοποιείται σε ένα σταθερό άξονα (Ταύρου -Σκορπιού), δηλώνει πως πάρα πολλά από τα γεγονότα που θα λάβουν χώρα στο φαινόμενο αυτό, θα έχουν ενδεχομένως και οριστική μορφή ή οριστικό χαρακτήρα. Ας μην ξεχνάμε ότι το φεγγάρι αυτό έρχεται να φωτίσει εκείνα τα μύχια συναισθήματά μας, ενεργοποιώντας τα, είτε μέσα από έντονες καταστάσεις και αντιδράσεις, είτε ωθώντας μας σε μια καταστολή και απαισιοδοξία, που πολύ δύσκολα μπορεί κανείς να βγει από αυτήν!
 
Θα μας φέρει αντιμέτωπους πολλές φορές με το παρελθόν, με τα φανερά ζητήματα που μας απασχολούν εδώ και πολύ καιρό, αλλά πολύ περισσότερο με εκείνες τις… σκιές, που σέρνονται στο σκοτάδι της ύπαρξης, ακολουθώντας μας! Και που μπορεί να κάνουμε πως δεν τις βλέπουμε, γιατί δεν τις αντέχουμε, εκείνες όμως συνεχίζουν να βρίσκονται πάντα πίσω μας, κρυμμένες στο παρασκήνιο, κατασκοπεύοντας την κάθε μας κίνηση!
 
Είναι αυτές που θα γεννήσουν πάρα πολλά υπαρξιακά ερωτήματα τώρα, στα οποία καλούμαστε να δώσουμε απαντήσεις. Ίσως ακόμα, να χρειαστεί να πάρουμε επίσημη θέση σε γεγονότα, τα οποία αφορούν τόσο στα ζητήματα της οικονομικής ζωής όσο και της προσωπικής.
 
Κυρίαρχος ο έρωτας, θα γράψει τις δικές του μοναδικές ιστορίες, συχνά με εκείνο τον ακραίο τρόπο του, φέροντας στο προσκήνιο συμπεριφορές, που είναι δύσκολο να διαχειριστείς ακόμα από τον εαυτό σου, πόσο μάλλον από τους άλλους! Συμπεριφορές, οι οποίες θα έχουν να κάνουν με πάθη, κτητικότητα, ζήλια, μυστικά που δεν εκδηλώνονται και που αποδεικνύουν πως η διάθεση συμβιβασμού δεν μπορεί να βρει κανένα έδαφος, για να ενώσει τα γεγονότα αλλά και τα πρόσωπα. Αποτέλεσμα; Συχνά θα υπάρξουν οριστικές ρήξεις και οριστικοί χωρισμοί στο σκηνικό, δίνοντας μάλιστα και έναν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στα πράγματα!

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα και σύνοδο με Ουρανό

Βέβαια, σε όλο αυτό συμβάλλει και η Αφροδίτη και οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει με τους με τους ''Μεγάλους'' του ζωδιακού. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, αλλά και η σύνοδος της με τον Ουρανό, δίνουν μια ακόμα πιο μοιραία νότα στις συμπεριφορές και στις εξελίξεις. Κάνουν το δύσκολο να φαίνεται δυσκολότερο, συχνά μεγαλοποιώντας το και δίνοντάς του μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ό,τι πρέπει!
 
Βεβαίως, από την άλλη μεριά (μια και πάντα υπάρχει και η άλλη οπτική), μιλάμε και για εκείνους τους μοιραίους έρωτες που φέρνουν κοντά δύο πρόσωπα, ενώνοντάς τα και σημαδεύοντας με έναν περίεργο τρόπο τις ζωές τους, χωρίς να τους κανένα περιθώριο διαφυγής!
 
Ναι, είναι μια Πανσέληνος του πάθους και του… λάθους, που θα πληρώσεις αν δεν δώσεις σημασία στην εσωτερική σου φωνή και τις πραγματικές σου ανάγκες. Και μάλιστα, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει και για το τίμημα, που μάλλον θα είναι ανάλογο και της… ζημιάς που έχεις κάνει!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο στον Σκορπιό

Στο στόχαστρο ο σταθερός Σταυρός, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσο έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Φαίνεται πως είναι αυτοί που εισπράττουν το δύσκολο κομμάτι της επιρροής της Πανσελήνου, περισσότερο σε ό,τι αφορά τις σχέσεις τους. Αλλά και τα οικονομικά τους θέματα χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και διαχείριση, μια και οι συνέπειες των επιλογών του παρελθόντος, πολύ πιθανά να τους χτυπήσουν την πόρτα και να τους καλέσουν σε απολογισμό!
 
Αλλά και οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, επίσης καλούνται να διαχειριστούν τα θέματα που αφορούν την προσωπική τους ζωή περισσότερο, αλλά και τις συνεργασίες τους σε ό,τι αφορά στα εργασιακά θέματα, που με κάποιο τρόπο αναστατώνονται. Όχι απαραίτητα αρνητικά, ωστόσο θα υπάρξουν γεγονότα, που θα τους προβληματίσουν!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 

Να έχετε όλοι μια υπέροχη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.
 
 

Σχετικά άρθρα
Πανσέληνος στον Σκορπιό και Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα: Τα επικίνδυνα άκρα του έρωτα!
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 12 ως 18 Μαΐου 2014, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό.
Σώστε τη σχέση σας απο την Πανσέληνο, τον Κρόνο και τις άλλες πλανητικές όψεις μέχρι τις 28 Μαίου.

 

Αστρολόγος μέντιουμ Δικαία και η Πανσέληνος στο Σκορπιό

Μελλοντολόγος και κάρτες Ταρώ Κατίνα και η Πανσέληνος στο Σκορπιό

Σουζάνα ειδική στην ερωτική συναστρία και προβλέψεις για την Πανσέληνο στο Σκορπιό

 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-05-2014 00:00:00