blank
 
blank

Τα άστρα αυτή την εβδομάδα, με Άρη ορθόδρομο, Ήλιο στους Διδύμους και Δία σε τρίγωνο με Κρόνο: Ένα καλό διάλειμμα, για παρατήρηση και ανασύνταξη!

 
Τα άστρα αυτή την εβδομάδα, με Άρη ορθόδρομο, Ήλιο στους Διδύμους και Δία σε τρίγωνο με Κρόνο: Ένα καλό διάλειμμα, για παρατήρηση και ανασύνταξη!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την εβδομάδα 19 ως 25 Μαΐου 2014

Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 19 ως 25 Μαΐου 2014 απο την αριθμολόγο Σάντυ

Πολλές φορές νιώθουμε την ανάγκη να πάρουμε μια απόσταση από τα γεγονότα. Να κάνουμε δηλαδή μια παύση και να παρατηρήσουμε, να αφουγκραστούμε όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή μας το τελευταίο διάστημα και να τα επεξεργαστούμε με μια μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Αυτήν τη δυνατότητα μας δίνουν οι ουρανοί την εβδομάδα που θα ακολουθήσει: να χαλαρώσουμε και να δούμε από μια απόσταση, όλα όσα έχουν διαδραματιστεί, εύκολα ή δύσκολα, πράγματα που μπορεί να μας προβλημάτισαν, αλλά και να μας χαροποίησαν…

Άρης σε ορθή πορεία

Γιατί από δω και πέρα περνάμε σε μια άλλη κατάσταση, μια άλλη περίοδο, που θα πρέπει πλέον να πάρουμε κάποιες θέσεις και αποφάσεις σχετικά με το πώς θα κινηθούμε παρακάτω. Ο Άρης, που τόσο καιρό παρέμενε ανάδρομος, πλέον περνά σε ορθόδρομη κίνηση την Τρίτη, επαναφέροντας τη δράση, αλλά και όποια ζητήματα μπορεί να μας είχαν απασχολήσει κατά το παρελθόν. Τώρα πλέον μας καλεί να τοποθετηθούμε οριστικά, εφόσον μας έδωσε το περιθώριο να τα διερευνήσουμε όλο το διάστημα αυτό και να τα δούμε από διάφορες οπτικές.

Ήλιος στους Διδύμους

Την Τετάρτη έχουμε την μετακίνηση του Ήλιου, ο οποίος εγκαταλείπει το ζώδιο του Ταύρου, και περνά πλέον στο ζώδιο των Διδύμων, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο επικοινωνίας. Το κλίμα ανανεώνεται και παίρνει μια πιο αισιόδοξη απόχρωση. Αλλά και οι σχέσεις μας περνούν πια σε μια άλλη φάση, πιο έντονη, πιο ζωηρή και πιο επικοινωνιακή!

Δίας σε τρίγωνο με Κρόνο

Το τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο, που κορυφώνεται την ημέρα του Σαββάτου, ανοίγει έναν νέο κύκλο εξελίξεων, που αφορά περισσότερο στα σχέδια μας, στις ιδέες μας, σε όλα αυτά που επιθυμούμε να μεθοδεύσουμε και να εξελίξουμε. Θα δώσει σε πολλούς τη δυνατότητα αυτή της υλοποίησης, αλλά και ευκαιρίες, ίσως πολύ σημαντικές, από αυτές που μπορεί να αλλάξουν επί της ουσίας τα πράγματα στις ζωές μας! Αρκεί βέβαια να είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε σκληρά γι’ αυτό, ιδιαίτερα όσον αφορά στον επαγγελματικό μας τομέα!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 

Να έχετε όλοι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.
 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 19 ως 25 Μαΐου 2014 με Άρη σε ορθή πορεία, Ήλιο στους Διδύμους και Δία σε τρίγωνο με Κρόνο.
Τι θα συμβεί με τον Άρη σε ορθή πορεία και το Δία σε τρίγωνο με Κρόνο: Κάνε τα όνειρα σου πραγματικότητα!
Αστρολογικές προβλέψεις απο 20 έως 25 Μαίου: Ένα ελπιδοφόρο διάστημα με Άρη σε ορθή πορεία, Ήλιο στους Διδύμους και Δία σε τρίγωνο με Κρόνο.

Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 19 ως 25 Μαΐου 2014 απο την αστρολόγο Βίβιαν

Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 19 ως 25 Μαΐου 2014 απο την μελλοντολόγο Κατίνα

Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 19 ως 25 Μαΐου 2014 απο την αστρολόγο Σουζάνα

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-05-2014 00:00:00