blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με Σελήνη στην Παρθένο και αναμένοντας τον ανάδρομο Ερμή: Ράβε - ξήλωνε… δουλειά να μην σου λείπει!

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με Σελήνη στην Παρθένο και αναμένοντας τον ανάδρομο Ερμή: Ράβε - ξήλωνε… δουλειά να μην σου λείπει!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 5 Ιουνίου, με την Σελήνη στην Παρθένο

Η Σελήνη στην Παρθένο και προβλέψεις από το μέντιουμ Λαέρτη

Τι υποχρεώσεις έχεις; Ποιες είναι εκείνες οι εκκρεμότητες, που μόνιμα συνηθίζεις να αγνοείς, γιατί… βαριέσαι να ασχοληθείς μαζί τους; Η Σελήνη στην Παρθένο έρχεται να σου θυμίσει την ανάγκη να βάλεις σε τάξη όλες εκείνες τις λεπτομέρειες, που μπορεί να σε ταλαιπωρούν στην καθημερινότητά σου και επιμελώς κάνεις ότι δεν τις βλέπεις. Ή ακόμα, να προετοιμάσεις με πιο συγκεκριμένους υπολογισμούς και διαδικασίες όλα αυτά στα οποία στοχεύεις, στα οποία θέλεις να φτάσεις, είτε αφορούν στα προσωπικά σου ζητήματα, είτε στα επαγγελματικά σου. Όμως τώρα, είναι η κατάλληλη ημέρα για να ασχοληθείς μαζί τους!

Σελήνη σε αντίθεση με Ποσειδώνα

Βεβαίως, στις πρωινές ώρες της ημέρας η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, μας βγάζει αρκετά έξω από τις προγραμματισμένες μας δραστηριότητες, μια και το συναίσθημα ζητάει διεξόδους και κάτι διαφορετικό από ό,τι κάνεις συνήθως… Δεν είναι λίγες οι φορές που πολλοί από εμάς δεν θα έχουμε εύκολη επικοινωνία με το περιβάλλον μας και είναι πολύ πιθανό να βρισκόμαστε στον… κόσμο μας, σε αυτόν που έστω και μόνοι μας μπορούμε να περνάμε καλά!

Σελήνη σε τρίγωνο με Αφροδίτη και Πλούτωνα

Στις 11:00 περίπου το πρωί, το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη ζωντανεύει την ατμόσφαιρα, ενισχύει την επικοινωνία, δημιουργεί μια διάθεση σαφώς πιο αισιόδοξη και δίνει τη δυνατότητα μιας μεγαλύτερης κοινωνικότητας.
 
Αλλά και στις απογευματινές ώρες της ημέρας, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα έρχεται να ενισχύσει την συναισθηματική μας ζωή και να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον, για να επικοινωνήσουμε με το σύντροφό μας μέσα σε ένα άκρως ερωτικό και αισθησιακό κλίμα!

Σελήνη σε τετράγωνο με Ήλιο

Στις 11:30 το βράδυ περίπου, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο δημιουργεί μια σχετική ένταση στην επικοινωνία και τις σχέσεις, μια και η ατμόσφαιρα δείχνει πιο φορτισμένη συναισθηματικά. Για το λόγο αυτόν, καλό είναι να αποφύγουμε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με τους γύρω μας και ιδιαίτερα με τον ερωτικό σύντροφό μας, μια και είναι πιθανόν να οδηγηθούμε σε εντάσεις, που δεν θα ωφελήσουν σε τίποτα.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στην Παρθένο

Τα ζώδια της Γης, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, είναι αυτοί που εισπράττουν την εύνοια της ενέργειας του φεγγαριού στην Παρθένο. Μπορούν να την αξιοποιήσουν, τόσο διεκπεραιώνοντας διάφορες επαγγελματικές εκκρεμότητες με έναν πολύ αποδοτικό τρόπο, όσο και στην προσωπική του ζωή και στις σχέσεις τους!

Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία από το Σάββατο

Την ημέρα του Σαββάτου ανοίγει ένας νέος κύκλος που αφορά στον Ερμή, ο οποίος περνά σε στάση, για να μπει πλέον σε αναδρομή πορεία μέχρι τις 1 Ιουλίου. Βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, στις αρχικές μοίρες και αυτό σημαίνει πως θα ενεργοποιήσει ίσως και ένα υπερβολικό συναίσθημα, το οποίο πάρα πολλές φορές δεν θα μας επιτρέψει να είμαστε αντικειμενικοί στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα ή τις καταστάσεις που προκύπτουν. Οι όποιες αποφάσεις παίρνονται στο διάστημα αυτό, στηρίζονται κατά βάση στην ψυχική και συναισθηματική μας διάθεση, και όχι στη λογική! Αυτό, βεβαίως, μπορεί να οδηγήσει και σε λάθος κινήσεις, καθώς δεν στηριζόμαστε σε ρεαλιστικά δεδομένα και αξιολογήσεις, παρά σε αυτό που θέλει η καρδιά μας! Ενεργοποιεί ζητήματα, τα οποία αφορούν το σπίτι, την ακίνητη περιουσία, τις σχέσεις μας με τα οικεία μας πρόσωπα και είναι πιθανόν να υπάρξουν ματαιώσεις ή αναβολές σε σημαντικά ζητήματα. Καλό είναι το διάστημα αυτό να αποφύγουμε την λήψη οριστικών αποφάσεων, σημαντικών διαπραγματεύσεων ή συμφωνιών και να ασχοληθούμε περισσότερο με τη μεθόδευση και την οργάνωση των ζητημάτων, που παρουσιάζουν καθυστερήσεις. Ταυτόχρονα, ας αποφύγουμε τις απόλυτες απόψεις και τους δογματισμούς, μια και η περίοδος χρειάζεται ευελιξία και διαλλακτικότητα.

Οι πρώην εραστές ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία
 
Και βέβαια, με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή ανοίγει άλλος ένας σημαντικός κύκλος, που αφορά στην ερωτική μας ζωή και τις σχέσεις που έχουμε αφήσει σε εκκρεμότητα… Αυτές, με τις οποίες για κάποιο λόγο στο προηγούμενο διάστημα έχουμε απομακρυνθεί, μέσα από εντάσεις ή διαφωνίες που δημιουργήθηκαν. Τώρα έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία στο συναίσθημά μας, σε αυτά που νιώθουμε ή σε αυτά που μας ζητούν οι άλλοι!
 
Άλλωστε, μια από τις βασικές λειτουργίες του ανάδρομου Ερμή, είναι να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε ό,τι νιώθουμε ότι είναι σημαντικό, να το επανεξετάσουμε και, γιατί όχι, να το κρατήσουμε στην ζωή μας!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας. Στείλτε τώρα ΕΦΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms ή καλέστε στο 14788. Επίσης, μιλήστε με την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω paypal, με έκπτωση έως και 40%.
 

Σχετικά άρθρα
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Διάθεση για έρωτες μυθικούς!
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 2 ως 8 Ιουνίου 2014.
Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Ιούνιο του 2014.
Ο Ιούνιος του 2014 μέρα με τη μέρα, με αναλυτικές προβλέψεις, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Αστρολογικό Ταρώ: Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου για όλα τα ζώδια.

Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη ημέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Η Σελήνη στην Παρθένο και προβλέψεις από το μέντιουμ Τιτίκα
Η Σελήνη στην Παρθένο και προβλέψεις από το μέντιουμ Βίβιαν
Η Σελήνη στην Παρθένο και προβλέψεις από το μέντιουμ Σμαρώ
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-06-2014 00:00:00