blank
 
blank

Τα άστρα την εβδομάδα 11 ως 17 Απριλίου 2016: Μια ερωτική και αισιόδοξη εβδομάδα!

 
Τα άστρα την εβδομάδα 11 ως 17 Απριλίου 2016: Μια ερωτική και αισιόδοξη εβδομάδα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 10
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016, με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 11 ως 17 Απριλίου 2016

Ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις της εβδομάδας, οι οποίες δείχνουν να κινούνται σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα, διαμορφώνοντας ένα θετικό σκηνικό στην καθημερινότητά μας, στις διαθέσεις μας, αλλά κυρίως στην ερωτική μας ζωή.

Και βεβαίως, ο Ερμής πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις. Μέσα από μια σειρά ιδιαίτερα θετικών όψεων την εβδομάδα αυτή, διαμορφώνει ένα πολύ ευχάριστο κλίμα στη σκέψη, στην επικοινωνία, αλλά και στις ευκαιρίες που ανοίγονται τώρα μπροστά μας. Μάλιστα, κάποιες απο αυτές μπορεί να δώσουν πραγματικά μια νέα πνοή στην επαγγελματική μας ζωή.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Άρη

Ωστόσο, οι εξελίξεις των ημερών επηρεάζονται κυρίως από το θεαματικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, που προάγει τις σχέσεις, τις συνεργασίες, αλλά κυρίως το συναίσθημά μας… Παράλληλα, η καθημερινότητά μας ανανεώνεται και βλέπουμε τα πράγματα μέσα από ένα πιο φωτεινό και αισιόδοξο πρίσμα!

Άρης σε ανάδρομη πορεία

Την Κυριακή ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και μας βάζει σε μια περίοδο που χαρακτηρίζεται από έλλειψη ζωτικότητας και ενέργειας, αλλά και αναθεωρήσεων και διορθωτικών κινήσεων σε ό,τι μπορεί να λειτούργησε ανασταλτικά στα σχέδια και τις ιδέες μας.

Σελήνη στους Διδύμους

Σήμερα, την ατμόσφαιρα χρωματίζει η Σελήνη από τους Διδύμους, προάγοντας συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Όμως, καλό είναι να επιλέξουμε το πότε θα τις πραγματοποιήσουμε, μια και δεν είναι κατάλληλες όλες οι ώρες για να δώσουν ένα θετικό αποτέλεσμα!

Στις 8:44 το πρωί, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία δημιουργεί μια ευχάριστη ενέργεια στο πρωινό της ημέρας, που διευκολύνει την έκφραση και την επικοινωνία… Όλοι έχουμε διάθεση να δώσουμε, να συμπαρασταθούμε, να φροντίσουμε τους γύρω μας, γεγονός που βελτιώνει πάρα πολύ τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας!

Στις 11:36 το πρωί όμως, η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο δημιουργεί ένα αίσθημα απογοήτευσης και μια δύσκολη ψυχολογία, που δεν διευκολύνει ούτε την έκφραση του συναισθήματος, ούτε την επικοινωνία, αλλά ούτε και την προώθηση των θεμάτων που μας ενδιαφέρουν. Καλό είναι λοιπόν τις ώρες αυτές να ασχοληθούμε με οτιδήποτε έχει προτεραιότητα και κυρίως να αποφύγουμε τις συνεργασίες, γιατί δεν είναι σίγουρο πως μπορούμε να διαχειριστούμε τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν!

Στις 6:58 το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό επαναφέρει τις ισορροπίες, δημιουργώντας μια διάθεση επικοινωνίας και μια συναισθηματική ένταση, που μας κάνει να αναζητάμε διεξόδους, που θα μας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Αλλά και στις 9:57 το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο δίνει μια ψυχική ανάταση, μια διευκόλυνση στην έκφραση του συναισθήματος και κλείνει με πολύ ευχάριστα χρώματα τη μέρα μας, εστιάζοντας κυρίως στις προσωπικές μας σχέσεις!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στους Διδύμους

Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της σημερινής ημέρας για να προωθήσετε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν (κυρίως όμως από τις μεσημεριανές ώρες και μετά), να μοιραστείτε το συναίσθημά σας με το σύντροφό σας τις βραδινές ώρες της ημέρας, αλλά και να κάνετε κάτι διαφορετικό, που θα ανεβάσει την ψυχολογία σας!

Καλή εβδομάδα σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Ο Απρίλιος 2016, οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-04-2016 20:00:00