blank
 
blank

Τα άστρα αυτή την εβδομάδα. Υπάρχει μια σχετική ποικιλία όψεων στο σκηνικό... έτσι για να μην βαρεθούμε!

 
Τα άστρα αυτή την εβδομάδα. Υπάρχει μια σχετική ποικιλία όψεων στο σκηνικό... έτσι για να μην βαρεθούμε!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις 17 έως 23 Μαρτίου για όλα τα ζώδια.

Μία νέα εβδομάδα ξεκινάει, όχι με έντονα πλανητικά γεγονότα, αλλά με ενδιαφέρουσες αστρολογικές όψεις που μας δίνουν μικρές δόσεις αισιοδοξίας, αλλά και τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσουμε υποθέσεις με τις οποίες είχαμε έρθει αντιμέτωποι στις αρχές του Φεβρουαρίου, και που για κάποιο λόγο μας είχαν ταλαιπωρήσει όλο αυτό το διάστημα.

Αφροδίτη εξάγωνο Ουρανός

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που κορυφώνεται την Τρίτη, μας δίνει τη δυνατότητα να ζήσουμε εκείνες τις ξαφνικές, τις ανέλπιστες και άκρως ελπιδοφόρες καταστάσεις που αφορούν και την ερωτική μας ζωή, μέσα από κείνες τις αναστατώσεις που κάνουν την καρδιά μας να χτυπάει πιο δυνατά, και εκείνες της ξαφνικές συναντήσεις που το σίγουρο είναι ότι θα ανεβάσουν κατακόρυφα την αδρεναλίνη! Για λεπτομέρειες όσον αφορά τα αισθηματικά, μίλησε με τους αστρολόγους του Myastro.

Ο Ερμής στους Ιχθείς

Ο Ερμής περνά για μια ακόμα φορά στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου είχε βρεθεί και πάλι στις αρχές του Φεβρουαρίου, όπου είχε εισέλθει σε ανάδρομη πορεία. Αυτή τη φορά, δίνει τη δυνατότητα ιδιαίτερα στα υδάτινα ζώδια, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου να αποκαταστήσουν σχέσεις οι οποίες ταλαιπωρήθηκαν όλο αυτό το διάστημα, επικοινωνίες οι οποίες πολύ πιθανά διεκόπησαν. Γενικά, για οτιδήποτε έχει μείνει σε μετέωρη κατάσταση, τώρα υπάρχει η δυνατότητα επανάκαμψης και ολοκλήρωσης και μάλιστα με πολύ καλύτερες προϋποθέσεις!

Ο Ήλιος στον Κριό

Παράλληλα την Παρασκευή εγκαταλείπουμε τα βαθιά συναισθηματικά νερά των Ιχθύων, και μπαίνουμε στη δράση, μια και ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού ανοίγοντας έναν νέο κύκλο με πολλά γεγονότα, πολλές πρωτοβουλίες, πολλά νέα ξεκινήματα και... άφθονη δράση!
 

Ερμής σύνοδος με Ποσειδώνα

Νέα σίριαλ λοιπόν καραδοκούν στο πλανητικό σκηνικό, με πολύ σασπένς, ενώ για το τριήμερο έχουμε τη δύσκολη όψη της συνόδου του Ερμή με τον Ποσειδώνα, κάτι το οποίο δυσκολεύει αρκετά την επικοινωνία... κάνοντας την χαοτική. Οι σκέψεις και το μυαλό κινούνται σε πιο απαισιόδοξα μονοπάτια, πιο φευγάτα, πιο ονειρικά και βεβαίως μέσα στις διαδρομές αυτές καραδοκούν και πολλές απογοητεύσεις...
 
Οι συγκεκριμένες απογοητεύσεις δεν οφείλονται απαραίτητα σε γεγονότα (αν και αυτό το σενάριο δεν θα το αποφύγουμε), αλλά έχουν να κάνουν και με την αδυναμία μας να δούμε τα πράγματα σε μια πιο ρεαλιστική βάση. Οι σκέψεις μας αφήνονται να παρασυρθούν τους λαβίρυνθους του μυαλού μας, και όπως ξέρετε όλοι πολύ καλά, είναι πολύ εύκολο να χαθούμε στα μονοπάτια τους και να μην μπορούμε να βρούμε εξόδους διαφυγής!
 
Όπως και να ‘χει είναι μια εβδομάδα με τα καλά της, αλλά και τα πιο δύσκολα της, τα οποία καλούμαστε να χειριστούμε αναλόγως! Ωστόσο μην ξεχνάτε ποτέ το ρητό του Σαίξπηρ που λέει πως: "Tίποτα δεν είναι καλό η κακό από μόνο του, αν δεν το βλέπεις έτσι!" Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. Καλή εβδομάδα σε όλους!
 
Να έχετε όλοι μια όμορφη ημέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.
 

Σχετικά άρθρα

 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-03-2014 00:00:00