blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη. Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό και Ερμής στους Ιχθείς. Ας επιτρέψουμε στη ζωή να μας εκπλήξει!

 
Τα άστρα την Τρίτη. Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό και Ερμής στους Ιχθείς. Ας επιτρέψουμε στη ζωή να μας εκπλήξει!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014, με Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό

Έχει μια μεγαλύτερη δυναμική η σημερινή μέρα και θα ανακατέψει την πλανητική τράπουλα, έστω και προσωρινά, προκειμένου να δώσει μια νέα ώθηση στις εξελίξεις!
 
Το πρώτο πλανητικό γεγονός για σήμερα, είναι το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, μια όψη αρκετά ευοίωνη, που θα λειτουργήσει κάτω από το σκηνικό του απρόβλεπτου, του ξαφνικού, το αναπάντεχου, εκπλήσσοντας μας πολλές φορές μάλλον ευχάριστα! Μια και οι εκπλήξεις δεν έχουν πάντα ευχάριστο χαρακτήρα ή, πολύ απλά, μπορεί να μας πιάσουν… απροετοίμαστους!
 
Ταυτόχρονα, αυτή η όψη υπόσχεται και ευκαιρίες συναισθηματικής μορφής, μια και η Αφροδίτη, υπεύθυνη για τις ιστορίες της καρδιάς μας, θα ενισχύσει πολύ την κοινωνική ζωή, τις επαφές, και δεν αποκλείεται να φέρει και νέες γνωριμίες, με ιδιαίτερα δυναμικό χαρακτήρα, αλλά και εκείνες τις μικρές τονωτικές χαρές, οι οποίες είναι ικανές να μας φτιάξουν το κέφι και την ψυχολογία!
 
Απρόβλεπτες ειδήσεις, ξαφνικές και αναπάντεχες συναντήσεις υπόσχεται η όψη, πιθανόν και με πρόσωπα, με τα οποία για κάποιο λόγο έχουμε απομακρυνθεί. Ωστόσο, είναι αναγκαίο να βρεθούμε και να μιλήσουμε εκ νέου, ανοίγοντας ένα χαρούμενο κεφάλαιο στην καθημερινότητά μας, συχνά δίνοντας την δυνατότητα μιας δεύτερης ευκαιρίας, ιδιαίτερα στις ζωές των Κριών, Ζυγών, Διδύμων, Λεόντων και Τοξοτών του δευτέρου δεκαημέρου, που από ό,τι φαίνεται θα έχουν αρκετούς λόγους για να χαρούν…

Ο Ερμής στους Ιχθείς

Παράλληλα, σήμερα έχουμε την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων και την επαναφορά θεμάτων που μας είχαν απασχολήσει στις αρχές του Φεβρουαρίου, όταν ο Ερμής είχε περάσει ξανά στο ζώδιο αυτό, καθώς από εκεί ξεκίνησε την αναδρομή πορεία του.
 
Πολύ πιθανόν λοιπόν, την περίοδο αυτή να υπήρξαν θέματα στην επικοινωνία, ιδιαίτερα των ζωδίων του Νερού του πρώτου δεκαημέρου (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς), όπου είτε υπήρξε μια απομάκρυνση από πρόσωπα, χωρίς απαραίτητα σοβαρό λόγο ή ακόμα και για μια απλή διαφωνία, είτε υπήρξαν θέματα επαγγελματικά, τα οποία δεν ολοκληρώθηκαν. Οτιδήποτε μπορεί να μας απασχόλησε στις αρχές του Φεβρουαρίου, ίσως να έμεινε σε εκκρεμότητα όλο το διάστημα που ακολούθησε. Τώρα όμως επανέρχεται, προκειμένου να μας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία επαναδιαπραγμάτευσης και ίσως επανένταξης των προσώπων αυτών στη ζωή μας!
 
Παράλληλα βέβαια, επανέρχεται και μια επικοινωνία πιο χαοτική, η οποία δημιουργεί αρκετά θέματα, ίσως και προβλήματα στο επόμενο διάστημα, που ο Ερμής θα παραμείνει στο ζώδιο των Ιχθύων. Γεγονός είναι πως δεν θα είναι εύκολο να επικοινωνήσουμε τα θέματα μας με τους γύρω μας, αλλά ούτε και να καταλάβουμε εύκολα και τις απαιτήσεις των άλλων απέναντι σε μας!
 
Ωστόσο, ας κρατήσουμε τα καλά κι ας εκμεταλλευτούμε τη δυνατότητα να λύσουμε τις όποιες παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις μπορεί να υπήρξαν στο προηγούμενο διάστημα και να τις αποκαταστήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
Να έχετε όλοι μια όμορφη ημέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας! Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.
 

Download Video as MP4

 

Σχετικά άρθρα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-03-2014 00:00:00