blank
 
blank

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο, φέρνει ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις!

 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο, φέρνει ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014, με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Κρόνο

Η σημερινή μέρα έρχεται να μας υπενθυμίσει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει… Όλα είναι εδώ, έτοιμα να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, για έναν τρίτο και τελικό γύρο διαπραγματεύσεων και τελικών αποφάσεων…
 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο και μια ιστορία που γράφτηκε την περίοδο του Φεβρουαρίου και πολύ πιθανόν προβλημάτισε ξεχωριστά τον καθέναν από εμάς, επαναλαμβάνεται προκειμένου να δώσει μια πιο ξεκάθαρη μορφή στα πρόσωπα και τις καταστάσεις!
 
Βεβαίως όχι εύκολα, μια και οι συγκρούσεις, τόσο οι εσωτερικές όσο και σε επίπεδο γεγονότων, είναι αναπόφευκτες τις ημέρες που ακολουθούν, δημιουργώντας ένα κλίμα πιο απαισιόδοξο, πιο μουντό και με το συναίσθημα να καταπιέζει και να καταπιέζεται, καθώς υπάρχει πλήρης αδυναμία να εκφραστεί.
 
Το ζήτημα είναι εδώ να μπορέσουμε να αναλάβουμε εμείς την πλήρη διαχείριση του παιχνιδιού, δηλαδή να σταθούμε μπροστά στις ευθύνες μας, να δούμε τη συμμετοχή μας στα κακώς κείμενα, που μπορεί να έχουν διαδραματιστεί την περίοδο αυτή, και βεβαίως, να πάρουμε θέση! Όχι αυτή που μας βολεύει, αλλά αυτή που χρειάζεται, προκειμένου ακόμα και με δυσκολία, βάλουμε τους όρους και τα όρια μας.
 
Η επικοινωνία ωστόσο δυσκολεύεται πάρα πολύ, μια και δεν είναι εύκολο τις ημέρες αυτές να εκφράσουμε αυτό που νιώθουμε, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην συναισθηματική μας ζωή. Αλλά και γενικότερα στις επαφές μας, στη δουλειά μας, στις συναλλαγές μας, το κλίμα όχι μόνο δεν διευκολύνεται, αλλά σε πολλές περιπτώσεις θα δυσκολέψει τα πράγματα, με μια πιο σκληρή και απρόσωπη στάση, που θα βγει προς τους γύρω, συχνά μην αφήνοντας περιθώρια για την όποια βελτίωση. Προσέχουμε λοιπόν πολύ την αιχμηρότητα του λόγου μας, γιατί μπορεί να βγει έξω από τα επιτρεπτά όρια και να πληγώσει… Γι' αυτή τη σημαντική όψη που έχει ήδη αρχίσει να μας επηρεάζει, μιλήστε με τους αστρολόγους και μέντιουμ του Myastro.
 
 
Επίσης, προσέχουμε συναλλαγές, συμφωνίες, επαφές ή συζητήσεις, γιατί είναι πολύ εύκολο τα πράγματα να πάρουν άλλη κατεύθυνση από αυτήν που θα θέλαμε… Καλό είναι να αναβάλουμε τα σοβαρά για λίγο παρακάτω, που το κλίμα θα είναι σαφώς πιο βελτιωμένο! Ακόμα, προσέχουμε τον τρόπο που οδηγούμε, καθώς και τις μετακινήσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι μέρες αυτές έρχονται να δώσουν πιο οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σας απασχόλησαν και στα μέσα του Φεβρουαρίου, που αφορούν τόσο στα ζητήματα της επικοινωνίας σας, όσο και των σχέσεων ή των συνεργασιών σας, που τώρα περνούν σε μια άλλη κατάσταση. Καλείστε τώρα να πάρετε αποφάσεις, που ενδεχομένως δεν είναι εύκολες, είναι όμως αναγκαίες, για να προχωρήστε παρακάτω.
 

Φροντίστε να λειτουργήσετε με την μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία, τόσο για να αποφύγετε εσωτερικές πιέσεις, όσο και για να δημιουργήσετε εναλλακτικά σενάρια. Να θυμάστε πως το απόλυτο και το δογματικό δεν βοηθά στις περιπτώσεις αυτές. Το αντίθετο, τον πρώτο που καταπιέζει είναι ο εαυτός μας… Γι’ αυτό, ας βάλουμε στην ζωή μας την τέχνη της διπλωματίας… Πολλές φορές, είναι σωτήρια! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

 

Να έχετε όλοι μια όμορφη ημέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Επειδή οι όψεις της επόμενης περιόδου είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.

Πως μας επηρεάζει ο Ερμής σε τετράγωνο με Κρόνο.
Τα άστρα, ο έρωτας και οι επιστροφές προσώπων απο το παρελθόν, για την εβδομάδα 10 ως 16 Μαρτίου 2014.
Προβλέψεις 8 ως 14 Μαρτίου: Ένας ερωτισμός στην ατμόσφαιρα μας καλεί σε ένα hot love story!

Αφροδίτη στον Υδροχόο: ο έρωτας και η φιλία είναι αχώριστοι!

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-03-2014 00:00:00