blank
 
blank

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο. Πάντα υπάρχει φως μέσα στο σκοτάδι.

 
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο. Πάντα υπάρχει φως μέσα στο σκοτάδι.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014, με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Κρόνο

Ακόμα και αν τα πράγματα δείχνουν δύσκολα ή και αξεπέραστα, πάντα η επόμενη μέρα, ακόμα και η επόμενη στιγμή, μπορεί να μας δώσει την δυνατότητα μιας νέας οπτικής!
 
Μπορεί το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο να δυσκόλεψε τα πράγματα αρκετά και να μας έκανε να νιώσουμε άβολα, μέσα από τα σενάρια που διαδραματίζονται τις ημέρες αυτές στις ζωές μας. Οι αναβολές ή οι ματαιώσεις των σχεδίων μας, αλλά και ό,τι έρχεται στ’ αυτιά μας σαν είδηση, που… ευχάριστη δεν την λες, ή και η ενεργοποίηση όλων εκείνων των δύσκολων συναισθημάτων, που έχουν να κάνουν με φόβους, με ανασφάλειες, και που η ενεργοποίησή τους έρχεται να προστεθεί στο δύσκολο κλίμα της ψυχολογίας μας, συνέβαλαν σε αυτό. Για προσωπική πρόβλεψη μιλήστε με τους αστρολόγους μας.
 

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο

Όμως, σιγά-σιγά το κλίμα αλλάζει και η αιτία είναι η επόμενη όψη της εβδομάδας, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, που κορυφώνεται την Πέμπτη, η επίδρασή του όμως είναι ήδη ενεργή στο σκηνικό και έρχεται να αντιστρέψει τις καταστάσεις και να βοηθήσει αφενός στην ανάκαμψη, αφετέρου στο να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, που θα επιτρέψουν στα πράγματα να εξελιχθούν…
 
Η όψη έρχεται να φέρει ευκαιρίες σε ό,τι αφορά την επαγγελματική μας ζωή και σε σχέση ακόμα και με πράγματα που μπορεί να στοχεύουμε ή να μεθοδεύουμε από το παρελθόν. Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου θα τους δώσει τη δυνατότητα μιας πιο συγκεκριμένης κατεύθυνσης ή μιας πιο συγκεκριμένης λύσης, προκειμένου να εξελιχθούν. Αν και δεν αποκλείεται να φέρει και νέες ευκαιρίες, οι οποίες θα έχουν μέσα τους αρκετές ευθύνες, αρκετή δουλειά, πολύ προγραμματισμό, ωστόσο είναι ικανές να μας ανοίξουν μια σημαντική πόρτα στην επαγγελματική μας ζωή και να μας δώσουν κίνητρα εξέλιξης!
 
Βεβαίως, έρχεται να ανοίξει νέες δυνατότητες και στην ερωτική ζωή, ιδιαίτερα σε σχέσεις οι οποίες μπορεί στο προηγούμενο διάστημα να ταλαιπωρήθηκαν, αλλά τώρα επανέρχονται στη ζωή μας, προκειμένου να διεκδικήσουν μια δεύτερη ευκαιρία και να επαναπροσδιορίσουν τη θέση τους. Επίσης, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες από αυτές να πάρουν μια πιο επίσημη θέση στη ζωή μας και στην καρδιά μας.
 

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές του σκηνικού, που με τον ένα η τον άλλο τρόπο έχουν αρκετές ευκαιρίες. Ευκαιρίες, που θα τους δώσουν την δυνατότητα να ωφεληθούν σημαντικά τις ημέρες αυτές, συχνά ολοκληρώνοντας έναν σημαντικό κύκλο, που έχει να κάνει με το παρελθόν τους και τις επιθυμίες τους. Ωστόσο, όσο δεν αποκλείεται και το άνοιγμα νέων ευκαιριών εξέλιξης και μάλιστα, κάποιες από αυτές ενδέχεται να είναι και πολύ σημαντικές! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.
 

Να έχετε όλοι μια όμορφη ημέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Επειδή οι όψεις της επόμενης περιόδου είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.

Πως μας επηρεάζει ο Ερμής σε τετράγωνο με Κρόνο.
Τα άστρα, ο έρωτας και οι επιστροφές προσώπων απο το παρελθόν, για την εβδομάδα 10 ως 16 Μαρτίου 2014.
Προβλέψεις 8 ως 14 Μαρτίου: Ένας ερωτισμός στην ατμόσφαιρα μας καλεί σε ένα hot love story!

Αφροδίτη στον Υδροχόο: ο έρωτας και η φιλία είναι αχώριστοι!

 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-03-2014 00:00:00