blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη. Σελήνη στον Λέοντα, σε τρίγωνο με Ήλιο και τετράγωνο με Κρόνο. Μια ανάσα μέσα στις δύσκολες όψεις της περιόδου!

 
Τα άστρα την Πέμπτη. Σελήνη στον Λέοντα, σε τρίγωνο με Ήλιο και τετράγωνο με Κρόνο. Μια ανάσα μέσα στις δύσκολες όψεις της περιόδου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 με την Σελήνη στον Λέοντα

Και σήμερα, η Σελήνη από το βασιλικό το ζώδιο του Λέοντα συνεχίζει να στέλνει τις ευεργετικές της ακτίνες επάνω μας, ανοίγοντάς την ημέρα με ένα πολύ όμορφο τρίγωνο με τον Ήλιο που πραγματοποιείται τα ξημερώματα (στις 5:26 π.μ.) και χρωματίζει τις διαθέσεις με αρκετή αισιοδοξία, διάθεση για επικοινωνία, επαφές, συζητήσεις, ανταλλαγές καλής ενέργειας.

Σελήνη σε τετράγωνο με Κρόνο

Ωστόσο, το σκηνικό αυτό θα διατηρηθεί μέχρι τις 9:26 το πρωί, που κορυφώνεται το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο. Τουλάχιστον μέχρι τις μεσημεριανές ώρες της ημέρας, καλό είναι να αποφύγουμε αντιπαραθέσεις, διαφωνίες και εντάσεις, μια και είναι πολύ εύκολο και να πάρουν και μεγαλύτερες διαστάσεις, λόγω και της δύσκολης επιρροής των ημερών, μια και η όψη αυτή συνηθίζει να προκαλεί μια περίεργη ατμόσφαιρα και να δημιουργεί μια ομίχλη συναισθημάτων, που δεν μας αφήνει ούτε να χαρούμε, ούτε να επικοινωνήσουμε με την καρδιά μας… Τις ώρες αυτές ασχολούμαστε μόνο με ό,τι είναι αναγκαίο ή ό,τι μας κάνει να νιώθουμε καλά και μας δίνει χαρά.
 
Από τις μεσημεριανές ώρες και μετά, το κλίμα σαφώς ελαφραίνει και οι διαθέσεις επίσης. Θα έχουμε τη δυνατότητα μιας αρκετά χαλαρής και ξεκούραστης βραδιάς, όπου μπορούμε να ασχοληθούμε με την ερωτική μας ζωή και το σύντροφό μας ή να δούμε αγαπημένα πρόσωπα και να περάσουμε μια βραδιά με φίλους, ανταλλάσσοντας συζητήσεις, καλή διάθεση και επικοινωνία. Ας φροντίσουμε να οργανώσουμε τη βραδιά μας έτσι όπως την έχουμε φανταστεί… Τίποτα δεν αποκλείεται και τίποτα δεν μας απαγορεύει να περάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις της Σελήνης στον Λέοντα

Κριοί και Ζυγοί, με λίγη προσοχή από το μεσημέρι και μετά σε ό,τι λέτε στους γύρω σας, μπορείτε να έχετε μια αρκετά αρμονική ημέρα και μια ακόμα καλύτερη νύχτα…
 
Λέοντες και Υδροχόοι, προσέξτε τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας σήμερα και αποφύγετε να ανοίξετε μέτωπα, που δεν σας βοηθούν στην διατήρηση της ηρεμίας σας… Από το μεσημέρι και μετά κανονίστε μια έξοδο με φίλους ή τον σύντροφό σας. Θα αλλάξει την ψυχολογία σας και θα σας κάνει να νοιώσετε πολύ καλά.
 
Δίδυμοι και Τοξότες μπορείτε να έχετε μια ημέρα κατά την οποία, αν προσέξετε λίγο τον τρόπο που εκφράζεστε στον περίγυρό σας και δεν γίνετε απότομοι και εριστικοί, θα περάσετε αρκετά καλά και θα έχετε κάποιες ενδιαφέρουσες συζητήσεις και επαφές, ιδιαίτερα από τις μεσημεριανές ώρες και μετά! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 
 
Να είστε όλοι καλά! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.
 

Σχετικά άρθρα

Προβλέψεις για την Άνοιξη του 2014. Ποιες ημερομηνίες να προσέξετε και γιατί!
Οι σχέσεις και ο έρωτας μέχρι 15 Απριλίου.
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 7 μέχρι 13 Απριλίου 2014.
Ώρα για Αγάπη: Ερωτικές προβλέψεις από 5-11 Απριλίου 2014, με Αφροδίτη στους Ιχθείς και Ερμή στον Κριό.
Η Αφροδίτη στους Ιχθείς μέχρι τις 3 Μαΐου και οι προβλέψεις για τα ζώδια.
Οι εκλείψεις του Απριλίου: Η τελική πινελιά στο εκρηκτικό σκηνικό του Απριλίου και οι προβλέψεις για τα ζώδια.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-04-2014 00:00:00