blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Δία σε αντίθεση με Ποσειδώνα: Το θέμα είναι πόσο ρεαλιστής είσαι!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Δία σε αντίθεση με Ποσειδώνα: Το θέμα είναι πόσο ρεαλιστής είσαι!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015, με τον Δία σε αντίθεση με Ποσειδώνα

Όλη αυτή η περίοδος, πέρα από το γεγονός της έκλειψης, που κορυφώθηκε την προηγούμενη Κυριακή, βρίσκεται κάτω από την ενέργεια άλλης μιας όψης, που κορυφώνεται την αυριανή ημέρα της Πέμπτης και ομολογουμένως χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή! Η αντίθεση μεταξύ του Δία και του Ποσειδώνα, που κορυφώνεται στην 7η μοίρα του άξονα Παρθένου – Ιχθύων, είναι μια αστρολογική όψη που χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες!
 
Το ερώτημα που τίθεται από τους δύο αυτούς πλανήτες στην παρούσα φάση είναι το εξής: Πόσο αντικειμενικός και πόσο ειλικρινής είσαι στις επιδιώξεις σου, στις αναζητήσεις σου ή στα θέλω σου;
 
Ο Δίας είναι ένας πλανήτης που βρίσκεται μεν στην πτώση του (στην Παρθένο), δεν παύει όμως να έχει πολύ συγκεκριμένα αιτήματα και να υπηρετεί τη διάθεση για ανάπτυξη και για επέκταση. Στην ένωσή του με τον Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανό να χάσει το μέτρο και τις ισορροπίες που τον κρατούν προσγειωμένο και συντονισμένο, να λειτουργήσει με υπερβολή, υπεραισιοδοξία ή έχοντας ανεδαφικές επιδιώξεις σε θέματα που όχι μόνο δεν μπορεί να φτάσει, αλλά συχνά δεν κάνει και τίποτε γι’ αυτό! Είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις την περίοδο αυτή, να μπεις σε διαδρομές έξω από την πραγματικότητα, μόνο και μόνο επειδή η ανάγκη σου σε οδηγεί σε τέτοια πεδία…
 
Υπάρχει έντονη τάση της φυγής από την πραγματικότητα, έχεις ανάγκη να ζήσεις κάτι διαφορετικό, κάτι που μπορεί να αγγίξει την ψυχή σου… Το όραμά σου μπορεί να σε οδηγήσει στην λάθος επιλογή, στην λάθος κίνηση ή στην λάθος εκτίμηση!
 
Σε κοσμικό επίπεδο, το διάστημα αυτό μπορεί να υπάρξουν θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με τη γη ή με το νερό, προβληματισμοί ή θέματα που προκύπτουν και αναζητούν λύσεις! Επίσης, μπορεί να προκύψουν προβλήματα που έχουν να κάνουν με μολύνσεις, τοξικά, χημικά, ή ακόμα και μορφές επιδημιών, που έρχονται στην επιφάνεια, συχνά μέσα από λάθος κινήσεις ή λανθασμένες εκτιμήσεις.
 
Σε προσωπικό επίπεδο, πολύ πιθανόν να βρεθούμε μπροστά σε αναβολές ή ματαιώσεις ακόμα και προγραμματισμένων σχεδίων, τα οποία όμως δεν έχουν οργανωθεί προσεκτικά και στηρίζονται περισσότερο σε μια θετική διάθεση, και όχι σε σχεδιασμό και μεθόδευση!
 
Η όψη θα μας επηρεάζει τουλάχιστον μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Γι’ αυτό, καλό είναι να αποφύγουμε να δώσουμε υποσχέσεις που δεν είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να κρατήσουμε, ή να επενδύσουμε σε υποσχέσεις άλλων. Και ας έχουμε υπόψιν πως τα κίνητρα, τόσο τα δικά μας όσο και των γύρω μας, δεν είναι πάντα τόσο αθώα ή ανιδιοτελή!
 
Σε όποια όψη εμπλέκεται ο Ποσειδώνας χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο αντιμετώπισης των γεγονότων, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή, ενώ σε κοσμικό επίπεδο μπορεί να υπάρξει μια κατάσταση ανισορροπίας με σημαντικές επιπτώσεις. Το μυστικό εδώ, όπως και σε κάθε όψη αντίθεσης, είναι ο συγκερασμός και η εξισορρόπηση των αντίθετων ενεργειών! Κι επειδή η όψη αυτή έχει έντονα πνευματικό χαρακτήρα, μια και οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο που έχει πιο μυστικιστικό και πνευματικό υπόβαθρο, το κλειδί είναι να έχουμε καλή επαφή με την εσωτερική μας φωνή, τον ανώτερό μας εαυτό! Άλλωστε, η αλήθεια, το σωστό ή το λάθος, βρίσκονται κυρίως μέσα μας!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Δία-Ποσειδώνα

Παρθένοι, Ιχθείς, Δίδυμοι και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, το διάστημα που ακολουθεί αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις, να δεσμευτείτε ή να επιχειρήσετε ανοίγματα στην επαγγελματική σας ζωή, για τα οποία δεν είστε καλά προετοιμασμένοι ή σίγουροι. Ακολουθήστε τον δρόμο της δικής σας αλήθειας και μην στηρίζεστε σε σχέδια που δεν έχουν ρεαλιστικό υπόβαθρο. Υπάρχει ο κίνδυνος απώλειας!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Επιλέξτε το ζώδιο σας:
 

 

 
 
Ο ανατρεπτικός Σεπτέμβριος, οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-09-2015 20:00:00