blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Δία σε ορθή πορεία, την Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και τον Ήλιο σε σύνοδο με Ερμή.

Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Δία σε ορθή πορεία, την Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και τον Ήλιο σε σύνοδο με Ερμή.
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 10
 

Να θυμάσαι πως πάντα θα υπάρχουν οι ευκαιρίες για να ολοκληρώσεις την προσπάθειά σου ή να πετύχεις τον στόχο σου… Φρόντισε να τις δεις και να τις αξιοποιήσεις!

Τα άστρα την Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016, με τον Δία σε ορθή πορεία

Μια ευχάριστη εβδομάδα ξεκινά με δυναμικό τρόπο, μια και το κυρίαρχο γεγονός της σημερινής ημέρας είναι η ορθοδρόμηση του Δία, που ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στις 8 Ιανουαρίου και στην 23η μοίρα της Παρθένου, δημιουργώντας αρκετές δυσκολίες σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία, την εργασία, αλλά και με τα οικονομικά μας. Από την άλλη μεριά όμως, μας έδωσε τη δυνατότητα να καλύψουμε κενά, να κάνουμε αναθεωρήσεις, να προετοιμάσουμε καλύτερα τα σχέδια μας και να οργανώσουμε με καλύτερο τρόπο τα επόμενα βήματα και τις κινήσεις μας.

Από σήμερα λοιπόν, σταδιακά το κλίμα αυτό αλλάζει και περνάμε στην επόμενη φάση, μέσα από την οποία θα μπορέσουμε να επαναφέρουμε και να ολοκληρώσουμε ιδέες, σχεδιασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες της προηγούμενης περιόδου. Επίσης, μπορούμε να βάλουμε τις βάσεις για νέα ξεκίνημα και νέα εγχειρήματα.

Ας μην ξεχνάμε πως ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης και των ευκαιριών. Ακόμα και τώρα που βρίσκεται στην Παρθένο, το ζώδιο της αδυναμίας του, θα δώσει τη δυνατότητα κυρίως στα γήινα ζώδια, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου, να ολοκληρώσουν προσπάθειες, εργασίες, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες που ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Σήμερα όμως, κορυφώνεται και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, μια όψη που ενισχύει το συναίσθημά και την ευαισθησία, βοηθώντας μας να έρθουμε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε, να εκφραστούμε ή ακόμα και να ασχοληθούμε περισσότερο με την Τέχνη, που τροφοδοτεί την ψυχή μας! Παράλληλα, μας βοηθά να κατανοήσουμε τις ανάγκες των άλλων και να τους βοηθήσουμε ή να δεχτούμε την βοήθειά τους. Επίσης, τις ημέρες αυτές ο διαλογισμός, η προσευχή ή οτιδήποτε μας βοηθά να κατανοήσουμε περισσότερο τον εαυτό μας, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να λειτουργήσουν επιβοηθητικά στην ψυχή μας.

Ταύροι, Παρθένοι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς, που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 11η μοίρα των ζωδίων, εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της όψης, για να έρθετε πιο κοντά είτε στους ανθρώπους που αγαπάτε, είτε στον εαυτό σας!

Ήλιος σε σύνοδο με ανάδρομο Ερμή

Η επόμενη όψη που ενεργοποιείται σήμερα, είναι η σύνοδος του Ηλίου με τον ανάδρομο Ερμή, δημιουργεί μια άκρως επικοινωνιακή διάθεση, που βελτιώνει ή εξελίσσει θέματα τα οποία μας έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν. Σήμερα και αύριο μας δίνεται η δυνατότητα να τα βελτιώσουμε, να τα προωθήσουμε και να δρομολογήσουμε τις λύσεις τους! Πάσης φύσεως παρελθοντικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις επανέρχονται με νέα δεδομένα και μπορούν να εξελιχθούν θετικά, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα ή και με εργασιακά θέματα.

Είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξεις ένα καινούργιο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή και σε εκείνες τις σχέσεις που απομακρύνθηκαν από κοντά σου, όμως το μυαλό σου τριγυρνά συνέχεια σε αυτές! Τώρα μπορείς να εκφράσεις πολύ καλύτερα αυτό που νιώθεις και να γίνει κατανοητό από το πρόσωπο στο οποίο απευθύνεσαι, οπότε μη διστάσεις να ζητήσεις μια συνάντηση, μια συγνώμη, να ανοίξεις την καρδιά σου και να αποκαλύψεις την αλήθεια σου!

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες που διανύουμε σας δίνουν ευκαιρίες για να κάνετε κινήσεις που θα βελτιώσουν οτιδήποτε σχετίζεται με τα οικονομικά σας και τις εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε δημιουργήσει στο παρελθόν. Όμως και στην προσωπική σας ζωή, τις ημέρες αυτές έχετε την ευκαιρία να επαναφέρετε στη ζωή σας μια σχέση από το παρελθόν!

Καλή εβδομάδα σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου από τον Χρίστο Ντούβλη για όλα τα ζώδια. Περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας το επόμενο διάστημα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 9 ως 15 Μαΐου 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Ωροσκόπιο Μαΐου 2016, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου 2016. Από την Ματίνα Πάτζαλη.

Προβλέψεις Αριθμολογίας για τον Μάιο 2016.

Αστρολογικό Ταρώ. Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου για όλα τα ζώδια. Από τη Νάντια Ρήγα.

Ο Μάιος 2016 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, από τη Μαρία Σύλλα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-05-2016 16:50:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι