blank
 
blank

Δίας σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή: Συνταγή… θαυμάτων!

Δίας σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή: Συνταγή… θαυμάτων!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Δίας σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή

Στις 14 Ιανουαρίου 2016, το τρίγωνο του Δία από την Παρθένο με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Αιγόκερω, θα αποδειχτεί στις περισσότερες των περιπτώσεων ευεργετικό, τυχερό και θαυματουργό. Βαδίζουμε με την πεποίθηση πως όποια σενάρια και να έχει για εμάς η ζωή, στο τέλος ο επίλογος θα είναι καλός, δημιουργώντας και μαγεύοντας τη φορτωμένη ρουτίνα, μετατρέποντάς την σε όμορφες μέρες. Τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα, όπου και σταματά η επήρεια της όψης.
 
Όταν ο Δίας σχηματίζει όψεις με τους λεγόμενους προσωπικούς πλανήτες, όπως είναι ο Ήλιος και ο Ερμής, τότε αναμενόμενο είναι να αποκτάμε, για όσο διαρκεί η όψη, μία επιπλέον ευλογία, ένα χαμόγελο από το σύμπαν, μαζί με υψηλές προσδοκίες. Γεγονός είναι πως πολλοί άνθρωποι, υπό την επήρεια αυτών των όψεων, θα νιώσουν πως έχουν έναν φύλακα άγγελο, πως έστω και την τελευταία στιγμή σώζονται από τα χειρότερα και πως οι καταστροφές και τα λάθη αποφεύγονται.
 
Η παρέμβαση του ανάδρομου Ερμή στο τρίγωνο, εντείνει τη θαρραλέα αντιμετώπιση της ζωής, την εσωτερική δύναμη και την ικανότητα να πάρουμε σωστές αποφάσεις, που θα έχουν μακροχρόνιο όφελος. Η θέση του Ερμή στον Αιγόκερω, αναχαιτίζει την “ιδιαιτερότητα” της αναδρομής του, περιορίζοντας το ρίσκο των κινήσεών μας. Η αυτοπεποίθηση αλλά και η τύχη που θα έχουμε, μας απαλλάσσει από πολλά αρνητικά, εμπόδια και παγίδες, κρατώντας καθαρό το μονοπάτι που βαδίζουμε, φέρνοντας φίλους και υποστηρικτές στο δρόμο μας.
 
H εύνοια θα φανεί άμεσα στις καθημερινές μας συναλλαγές, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, στα επαγγελματικά μας ανοίγματα. Το τρίγωνο του Δία με τον Ήλιο δίνει την ευκαιρία που περιμέναμε, προσφέρει τη προοπτική που έλειπε από τον ορίζοντα και μας ωθεί σε ένα μεγάλο βήμα. Αυτό διαφέρει για το καθένα, συμβαδίζει ανάλογα με τα ζητούμενά του και τη διαμόρφωση της ζωής του. Έτσι, για κάποιους μπορεί να είναι η γνωριμία με ένα άτομο που θα φέρει χαρά και τύχη στη ζωή τους, για άλλους ίσως η ευκαιρία να προχωρήσουν μία υπάρχουσα σχέση, ενώ για κάποιους τρίτους, η σωστή συγκυρία να επωφεληθούν, ώστε να προοδεύσουν στη δουλειά και τα επαγγελματικά.
 
Παράλληλα, πιστεύουμε στο καλό που βρίσκεται μέσα στους ανθρώπους, τη καλή πρόθεση, την αγαθή διάθεση και σκέψη. Είμαστε ή μάλλον γινόμαστε γενναιόδωροι, με τη κάθε μέρα να γίνεται μία όμορφη περιπέτεια, με δώρα τα καινούργια συναισθήματα που νιώθουμε, την ελπίδα, τη γοητεία της ζωής που αντικρύζουμε.

Η πίστη κάνει θαύματα…

Τις μέρες αυτές κυνηγάμε την τύχη, θωρακιζόμαστε με ελπίδα, πίστη και αισιοδοξία και να η συνταγή για το θαύμα, έτοιμη λοιπόν. Απλά φέρνουμε τις περιστάσεις εκεί που θέλουμε, γιατί πιστεύουμε στον εαυτό μας και τη θετική έκβαση των υποθέσεών μας. Οι στόχοι υπάρχουν, υπάρχει όμως και το κίνητρο, το έναυσμα και η όρεξη να τους κατακτήσουμε. Γιατί είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε ευκαιρίες, τη στιγμή που κάποιοι άλλοι ίσως βλέπουν ρίσκο, να επιλέγουμε να είμαστε αισιόδοξοι, τη στιγμή που άλλοι προειδοποιούν για μια προκαθορισμένη αποτυχία.

Έχετε εύνοια, προκαλέστε τη τύχη σας!

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι του τελευταίου δεκαημέρου ευνοείστε ιδιαιτέρως, με εξέλιξη στη προσωπική τους ζωή. Κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες, θα σας ενθουσιάσουν.
 
Δίδυμοι, Ιχθείς, Κριοί και Καρκίνοι, προσέξτε να μην το παρακάνετε με τη σιγουριά και τις ελαφριές αποφάσεις. Ίσως ο χρυσός δεν κρύβεται εκεί που… σκάβετε.
 
Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι και Λέοντες, έχετε υπόψιν πως ο σκοπός δεν αγιάζει πάντα τα μέσα. Καλό είναι να κρατάτε τα προσχήματα.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

 
 
 
 
Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-01-2016 15:01:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι