blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Δία σε τρίγωνο με Πλούτωνα: Είσαι αποφασισμένος να… πετύχεις;

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Δία σε τρίγωνο με Πλούτωνα: Είσαι αποφασισμένος να… πετύχεις;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016, με τον Δία σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Σήμερα έχουμε την κορύφωση του δεύτερου από τα τρία αρμονικά τρίγωνα που σχηματίζονται μεταξύ του Δία και του Πλούτωνα (αφού το πρώτο κορυφώθηκε τον Οκτώβριο του 2015, ενώ το επόμενο θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2016), στην 17η μοίρα των ζωδίων της Παρθένου και του Αιγόκερου. Η όψη προκαλεί θετικές αλλαγές, ανοίγματα και ευκαιρίες, που μπορεί να αλλάξουν τον κόσμο σου, την καθημερινότητά σου, τη ζωή σου!

Όμως, το ερώτημα είναι πόσο συντονισμένοι είμαστε με την ενέργεια αυτών των αλλαγών που προσδοκούμε και πόσο προετοιμαζόμαστε γι’ αυτές, καθώς τα πράγματα συχνά δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται! Ο Δίας στην Παρθένο μας υποχρεώνει σε φροντίδα και σε παροχή, τόσο απέναντι στον εαυτό μας, όσο και απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους συνυπάρχουμε! Χρειάζεται λοιπόν διαρκής και συνειδητή προσπάθεια, για να μπορέσουμε να είμαστε συνεπείς σε ό,τι πρεσβεύουμε αλλά και σε ό,τι στοχεύουμε! Η περίοδος αυτή, αν έχεις κάνει την κατάλληλη προετοιμασία, μπορεί πραγματικά να σε στρέψει στην κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις!

Δώσε, αντάλλαξε, προσέφερε και κυρίως συνεργάσου, έτσι που μέσα από εσένα να ωφεληθούν και οι γύρω σου! Αυτό είναι ένα σημαντικό μήνυμα της όψης, που αν το ακολουθήσεις, μπορεί πραγματικά να απογειωθείς! Όσο περισσότερο αφιερώνεσαι, εστιάζεις, εργάζεσαι με την ψυχή σου και κυρίως με αγάπη στο αντικείμενό σου, τόσο πιο εύκολα θα έρχονται τα αποτελέσματα που επιθυμείς! Αφιερώσου με ζήλο και αγάπη στη δουλειά σου, ανάπτυξέ την, δώσε όλη σου την δυναμική σε αυτήν και κάνε την κάτι πραγματικά μεγάλο και ουσιαστικό! Ο Δίας την Παρθένο βρίσκεται στο ζώδιο της προσφοράς και μόνον όταν μπορέσεις να αφιερωθείς πραγματικά σε αυτό που κάνεις και να το αγαπήσεις, θα μπορέσεις πραγματικά να φτάσεις εκεί που έχεις ονειρευτεί!

Η περίοδος αυτή επαναφέρει και ζητήματα που άνοιξαν την περίοδο του Οκτωβρίου, όταν ο Δίας βρίσκοντας σε ορθή πορεία. Τώρα, μας δίνεται η δυνατότητα να τα επεξεργαστούμε, να τα μεθοδεύσουμε και να τα οργανώσουμε, προκειμένου να ολοκληρωθούν την περίοδο του Ιουνίου.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα

Και βεβαίως, το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα είναι μια όψη που σε κάποιους θα χαρίσει το… άγγιγμα του Μίδα, μέσα από οικονομικές ευκαιρίες ή ακόμα και έκτακτη τύχη! Και μιλάμε κυρίως για τα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχετε προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Η εποχή αυτή μπορεί να σας ανοίξει πολύ σημαντικές διαδρομές για την εξέλιξη σας. Μην διστάζετε να αξιοποιήσετε ένα όραμα, μια ιδέα, μια ευκαιρία που έρχεται τώρα στη ζωή σας. Ίσως να είναι αυτό που περιμένατε, για να κάνετε την αλλαγή!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-03-2016 20:00:00