blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή στον Καρκίνο: Με οδηγό το συναίσθημα…

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή στον Καρκίνο: Με οδηγό το συναίσθημα…
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015, με τον Ερμή στον Καρκίνο

Η πρώτη πλανητική αλλαγή για τον Ιούλιο έρχεται από τον Ερμή, ο οποίος σήμερα εγκαταλείπει το ζώδιο των Διδύμων, για να περάσει στον Καρκίνο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 23 του μηνός.
 
Ο Ερμής είναι ένας ουδέτερος πλανήτης, επηρεάζεται τόσο από το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται, όσο και από τις όψεις που κάνει με τους πλανήτες που συναντά στην πορεία του. Εδώ, στον Καρκίνο ο Ερμής γίνεται πιο συναισθηματικός και δεκτικός, γίνεται πολύ πιο ζεστός και φιλικός. Ο τρόπος που σκεφτόμαστε και που εκφραζόμαστε περνάει μέσα από το φίλτρο του συναισθήματος το διάστημα που θα ακολουθήσει.
 
Έτσι, μπορεί να νοιώσουμε την ανάγκη να γίνουμε πιο εκφραστικοί στα πρόσωπα που έχουμε κοντά μας, που αγαπάμε… Οι σχέσεις τώρα περνούν σε μια πιο ζεστή φάση, με μια διάθεση κατανόησης του ενός προς τον άλλον. Επίσης, υπάρχει η τάση να γινόμαστε πιο παρορμητικοί, τόσο στην έκφρασή μας όσο και στις κινήσεις μας, κάτι που χρειάζεται περισσότερη προσοχή, μια και δεν είναι εύκολο το διάστημα αυτό να δούμε τα πράγματα αντικειμενικά!
 
Ο καλύτερος οδηγός είναι η διαίσθησή μας, αφού ο Ερμής στον Καρκίνο φροντίζει να ενισχύει αυτή την εσωτερική φωνή και μας ωθεί να της δώσουμε περισσότερη σημασία! Επίσης, είναι πιθανό να νιώσουμε την ανάγκη να κλειστούμε περισσότερο στον εαυτό μας, να εστιάσουμε στο δικό μας κέντρο, στον δικό μας κόσμο. Αποφεύγουμε τις πολλές συναναστροφές και προτιμούμε κάποια πολύ κοντινά πρόσωπα, που εμπιστευόμαστε απόλυτα!
 
Οι αστρολογικές όψεις του Ερμή από τον Καρκίνο
 
Το πρώτο πλανητικό ραντεβού του Ερμή σε αυτή του την διαδρομή είναι το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μία ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη που ανοίγει ένα παράθυρο στην ευαισθησία, προάγει τις σχέσεις, ενώ παράλληλα μας στρέφει ίσως και σε μονοπάτια πιο εσωτερικά… Η όψη ενεργοποιεί τη φαντασία και ιδιαίτερα για τους καλλιτέχνες μπορεί να είναι η πηγή μιας εμπνευσμένης δουλειάς!
 
Λίγο παρακάτω βεβαίως, ακολουθούν δύο δύσκολες όψεις. Η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει πολύ δυνατές συναισθηματικές αναταράξεις, ενώ την ίδια ημέρα η σύνοδός του με τον Άρη μπορεί πραγματικά να πυροδοτήσει ένα εκρηκτικό σκηνικό με λόγια, αντιπαράθεσεις, τσακωμούς και διαφωνίες!
 
Αλλά και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει ξαφνικές ανατροπές και αλλαγές σε σχέση σε συνεργασίες, κυριολεκτικά από εκεί που δεν το περιμένουμε!
 
Ωστόσο, το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να λειτουργήσει ιδιαίτερα εποικοδομητικά στην εξυπηρέτηση υποχρεώσεων και πρακτικών ζητημάτων ή στην ολοκλήρωση θεμάτων, τα οποία έχουμε αφήσει σε εκκρεμότητα!

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ερμή στον Καρκίνο

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς, ευνοείστε ιδιαίτερα από την νέα θέση του Ερμή και μπορείτε να δείτε τις υποθέσεις που σας ενδιαφέρουν να εξελίσσονται με μοναδική ευκολία. Παράλληλα, βελτιώνεται πάρα πολύ η επικοινωνία σας, οι διαπραγματεύσεις, οι συζητήσεις ή ενδεχόμενες συμφωνίες, στις οποίες στοχεύετε. Επίσης, μπορείτε να ανοίξετε έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων και ενδιαφερόντων, μέσα από τα οποία θα διευρύνετε και την κοινωνική σας ζωή.

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Διαβάστε επίσης, τα σχετικά άρθρα μας.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 6 ως 12 Ιουλίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή

Τα ζώδια, ο έρωτας και οι παγίδες του καλοκαιριού 2015!

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 6 ως 12 Ιουλίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-07-2015 20:00:00