blank
 
blank

Τα άστρα την εβδομάδα 8 ως 14 Δεκεμβρίου 2014: Tο χαμόγελό σου διατηρείται!

Τα άστρα την εβδομάδα 8 ως 14 Δεκεμβρίου 2014: Tο χαμόγελό σου διατηρείται!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Τα άστρα την εβδομάδα 8 ως 14 Δεκεμβρίου 2014

Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή Και προβλέψεις από την Μυρτώ Αποστόλου

Ο Δεκέμβρης έχει βαλθεί για τα καλά να ανανεώσει τη διάθεσή σου, να διατηρήσει το χαμόγελο στα χείλη σου. Σε προτρέπει να βγεις έξω, να διασκεδάσεις, να ξεφαντώσεις, να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα μπορείς και να πετάξεις από πάνω σου ό,τι μπορεί να σε έχει προβληματίσει, στεναχωρήσει ή πιέσει. Τώρα, συμβαδίζοντας με το πνεύμα των ημερών, οι πλανήτες συνωμοτούν και φέρνουν στη ζωή σου ό,τι καλύτερο!

Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή

Η εβδομάδα κάνει την έναρξή της με την αρμονική όψη της συνόδου μεταξύ του Ηλίου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, σήμερα Δευτέρα, στις 11:51 π.μ. Μία όψη, η οποία θα μας επηρεάσει και τις επόμενες ημέρες, δίνοντας τη δυνατότητα για δημιουργικές συζητήσεις, εύνοια στις διαπραγματεύσεις, ενώ φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, ευχάριστα μηνύματα, ευνοεί τη δημιουργικότητα, καθώς και τα όποια διανοητικά ή πνευματικά ενδιαφέροντα.
 
Επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια της πύρινης τριπλότητας, Τοξότες, Κριούς και Λέοντες του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που τώρα μπορεί να έχουν ευχάριστες εξελίξεις στην καθημερινότητά τους, ιδιαίτερα δημιουργικές συζητήσεις, μετακινήσεις, εξόδους και την δυνατότητα να περάσουν καλά ό,τι κι αν κάνουν. Επίσης, τις ημέρες αυτές μπορούν να διαπραγματευτούν κάτι σημαντικό με θετικά αποτελέσματα.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Την ημέρα της Πέμπτης έχουμε τη μετακίνηση της Αφροδίτης, η οποία εγκαταλείπει το ζώδιο του Τοξότη για να περάσει στον Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2015, δημιουργώντας θετικές εξελίξεις στην αισθηματική, αλλά και οικονομική ζωή των γήινων ζωδίων, Ταύρων, Παρθένων και Αιγόκερων.

Ερμής σε τρίγωνο με Δία

Την ημέρα της Παρασκευής έχουμε μία πολύ όμορφη όψη, η οποία χρωματίζει το τριήμερο και όχι μόνο! Μιλάμε για το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, που έρχεται να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον για μια πολύ καλή επικοινωνία, που προάγει τις συζητήσεις, τις συναλλαγές, και προωθεί με ιδιαίτερα θετικό τρόπο επαγγελματικά ζητήματα. Επίσης, μπορεί να φέρει καινούργιες ευκαιρίες στα θέματα αυτά.

Ήλιος σε τρίγωνο με Δία και Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Την Κυριακή, το θεαματικό τρίγωνο του Ηλίου με τον Δία ανοίγει τις πόρτες και δημιουργεί προϋποθέσεις για οικονομική βελτίωση, για διακρίσεις, για ευκαιρίες που αφορούν επαγγελματικά θέματα, για τις σχέσεις, για την επικοινωνία και γενικά διαμορφώνει ένα ιδιαίτερα αισιόδοξο κλίμα στις ημέρες που θα διανύσουμε.
 
Παράλληλα, την ίδια μέρα, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ενισχύει το συναίσθημα, την ευαισθησία, την ονειροπόληση, και δημιουργεί ιδιαίτερα καλές προϋποθέσεις στα θέματα της ερωτικής μας ζωής.

Ανάδρομος Δίας

Ωστόσο, σήμερα έχουμε άλλο ένα σημαντικό αστρολογικό γεγονός. Ο Δίας, που βρίσκεται στην 22η μοίρα του Λέοντα, περνά σε αναδρομή πορεία και θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 8 Απριλίου του 2015.
 
Ο ανάδρομος Δίας έρχεται να δημιουργήσει θέματα, τα οποία μπορεί να αφορούν τα δημιουργικά σχέδιά μας. Έτσι, την περίοδο αυτή μπορεί να υπάρξουν αναβολές σε πράγματα που σχεδιάζουμε ή μεθοδεύουμε, προκειμένου να επανεξετάσουμε. Επίσης, μπορεί να προκύψουν θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, με ζητήματα της ερωτικής μας ζωής και γενικότερα με ό,τι αφορά στον υλικό και συναισθηματικό τομέα.
 
Γενικώς, το διάστημα αυτό είναι καλό να αποφεύγονται ανοίγματα, επενδύσεις, επιχειρηματικά ρίσκα και γενικά πάσης φύσεως επεκτάσεις. Είναι πολύ σημαντικό να λειτουργήσουμε οργανώνοντας και μεθοδεύοντας οτιδήποτε μας ενδιαφέρει, προκειμένου παρακάτω να μπορέσουμε να το διαχειριστούμε και να το υλοποιήσουμε με μεγαλύτερη ευκολία. Επίσης, είναι σημαντικό να μην επενδύουμε σε οτιδήποτε μπορεί να υπόσχεται γρήγορο κέρδος, γιατί το πιο πιθανό είναι να απογοητευτούμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον ανάδρομο Δία

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την αναδρομή κίνηση του Δία είναι αυτά του Σταθερού Σταύρου, Ταύροι, Λεοντές, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Εσείς, είναι φρόνιμο να λειτουργήσετε συγκρατημένα και μεθοδικά το διάστημα αυτό στις υποθέσεις τόσο της προσωπικής, όσο και της επαγγελματικής σας ζωής. Την κατάλληλη στιγμή για τις αποφάσεις σου τη γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να στην αποκαλύψουν!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου λεπτομέρειες γι' αυτά που θα συμβούν αυτή την εβδομάδα, σε τηλεοπτική εκπομπή, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 8 ως 14 Δεκεμβρίου 2014.

Άστρα να πάνε και τον Δεκέμβριο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates. Από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Αστρολογικές προβλέψεις 8 ως 14 Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και οι θεσπέσιες όψεις του Δία: Τύχη και εγκράτεια!

Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή και προβλέψεις από την Μαντώ Σιδέρη

Αστρολογικές προβλέψεις 8 έως 14 Δεκεμβρίου

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-12-2014 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι