blank
 
blank

Ερμής σε σύνοδο με Ποσειδώνα: Μάχη ανάμεσα στο υπαρκτό και το επιθυμητό!

 
Ερμής σε σύνοδο με Ποσειδώνα: Μάχη ανάμεσα στο υπαρκτό και το επιθυμητό!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

Ερμής σε σύνοδο με Ποσειδώνα

Ερμής σε σύνοδο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Στις 18 Μαρτίου, σχηματίζεται η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα στους Ιχθείς, εντείνοντας τις αισθήσεις, ενεργοποιώντας τη φαντασία και φέρνοντάς μας κοντά στο προσωπικό μας όνειρο και όραμα. Ανοίγοντας ένα κανάλι λοιπόν, μεταξύ της πραγματικότητας και της φαντασίας, του υπαρκτού και του επιθυμητού, ερχόμαστε πολύ κοντά στην πρόκληση να μεταφέρουμε στη ζωή μας κομμάτια της φαντασίας μας.
 
Θα υπάρξει δυσκολία στη λήψη αποφάσεων και ειδικά στο να παραμείνουμε ρεαλιστές, ενώ θα αναπτύξουμε μία τάση να ωραιοποιούμε καταστάσεις και ανθρώπινες συμπεριφορές. Το βέβαιο είναι πως δε θα μπορέσουμε να κρίνουμε καθαρά, να αντιληφθούμε και να αξιολογήσουμε συμπεριφορές και προθέσεις των ανθρώπων που μας περιβάλλουν. Γεγονός είναι πως η κρίση μας επηρεάζεται από το συναίσθημα και τη συμπάθεια που έχουμε για συγκεκριμένα άτομα, ενώ μεταφράζουμε εντελώς λόγια, πράξεις και έννοιες. Φυσικά, παραδινόμαστε άνευ όρων στις αδυναμίες μας, απολαμβάνοντας τις μικρές και μεγάλες χαρές της ζωής, χωρίς να νιώθουμε ενοχές.
 
Σίγουρα, δεν είναι περίοδος κατά την οποία θα προσπαθήσουμε να λύσουμε τα προβλήματά μας, ούτε θα μπούμε καν στη διαδικασία, αφού υπάρχει μία απάθεια όσον αφορά στις υποχρεώσεις. Καταστάσεις που μας ενοχλούν λοιπόν, συνεχίζουν να υπάρχουν και να εκκρεμούν επ’ αόριστον.
 
Τα γεγονότα διαστρεβλώνονται, μέχρι στο τέλος να γίνουν στο μυαλό μας όπως τα θέλουμε ή έστω να πλησιάζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Βεβαίως, ζούμε μία ουτοπία, μια φτιαχτή κατάσταση, αλλά είναι το μέσον μας για να ξεφύγουμε από τη πίεση και τη καθημερινότητα.
 
Το αρνητικό της όψης είναι, πως εύκολα χάνουμε το σκοπό μέσα από τα μάτια μας, ενώ παραδινόμαστε σε χαοτικές καταστάσεις, από τις οποίες θα είναι δύσκολο το ξεμπέρδεμα. Γραφειοκρατικές εκκρεμότητες, οικονομικές δοσοληψίες, ερωτικές συναλλαγές, μπορεί να γίνουν πολύ πιο περίπλοκα απ’ ό,τι νομίζουμε.
 
Όσον αφορά τον έρωτα, για ένα διάστημα θα βρεθούμε σε συναισθηματική σύγχυση, αφού δεν θα είμαστε σε θέση να χειριστούμε δύσκολες καταστάσεις. Καλό θα είναι να μην μπούμε σε περίεργες ιδέες, παρασύροντας και το σύντροφο, γιατί οι περισσότερες είναι μη πραγματοποιήσιμες, αλλά και αυτές που έχουν κάποια υπόσταση, καλό είναι να περιμένουν.
 
Το φλερτ είναι το χαρακτηριστικό των ημερών, το ερωτικό παιχνίδι που δεν καταλήγει απαραίτητα σε κάτι σταθερό, αλλά έχει στοιχεία αόριστης κατάληξης, αμφιβολίας και… κρυφτού. Το ζητούμενο δεν είναι η δημιουργία σταθερών βάσεων, αλλά το παιχνίδι του μυαλού, που μπορεί να είναι πολύ πιο διεγερτικό.
 
Ωστόσο, οι ιδέες ρέουν χωρίς περιορισμό, κατευθύνοντάς μας εκεί που είναι τα ταλέντα μας, η κλίση και η τάση που έχουμε, δίνοντας μας την ευκαιρία να εκπληρώσουμε ένα όνειρο, ένα όραμα ή μια έντονη επιθυμία, που παρέμενε φυλακισμένη. Αν και θα είναι δύσκολο, καλούμαστε να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να ανταπεξέλθουμε στα αιτήματα των ημερών, χωρίς να ξεγελάμε τον εαυτό μας.
 

Άλλωστε, η όψη αυτή λειτουργεί περισσότερο σαν ένα παράθυρο μέσα σε μία ασφυκτική καθημερινότητα, από το οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν ολόκληρο κόσμο και σίγουρα όχι μόνο αυτόν των ψευδαισθήσεων. Τι πρέπει να προσέξεις στην αισθηματική σου ζωή από την όψη συνόδου Ερμή-Ποσειδώνα; Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 16 ως 22 Μαρτίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή

Αστρολογικές προβλέψεις 16 ως 22 Μαρτίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Ουρανός-Πλούτωνας και έκλειψη Ηλίου: Η αρχή του τέλους της κρίσης;

Τα ζώδια τον Μάρτιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Στο χείμαρρο των αλλαγών, με τις αποχρώσεις του χρυσού του Ήλιου-Δία και του γκρι Ουρανού-Πλούτωνα!

Ο Ερμής στους Ιχθείς μέχρι τις 31 Μαρτίου. Η λογική παρασύρεται από την ευαισθησία. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ερμής σε σύνοδο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-03-2015 14:17:00