blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 4 ως 6 Δεκεμβρίου 2015, με Ερμή σε τετράγωνο με Δία, Αφροδίτη στον Σκορπιό και Άρη σε τετράγωνο με Πλούτωνα: Ο έρωτας σε θύελλα!

 
Τα άστρα το τριήμερο 4 ως 6 Δεκεμβρίου 2015, με Ερμή σε τετράγωνο με Δία, Αφροδίτη στον Σκορπιό και Άρη σε τετράγωνο με Πλούτωνα: Ο έρωτας σε θύελλα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 4 ως 6 Δεκεμβρίου 2015, με τον Ερμή σε τετράγωνο με Δία

Πολλά τα γεγονότα και οι εξελίξεις του τριημέρου, καθώς οι πλανητικές επιρροές ποικίλουν, δημιουργώντας συχνά ένα κλίμα υπερβολής, αλλά και αναστάτωσης.
 
Αρχικά, είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία που ανοίγει τον κύκλο των εξελίξεων την ημέρα της Παρασκευής, δημιουργώντας μια διάθεση αισιοδοξίας, η οποία ωστόσο έχει μέσα της το στοιχείο της υπερβολής. Εντείνει την κοινωνικότητα, την ανάγκη να βγούμε έξω, να χαλαρώσουμε και να αποφορτιστούμε απ’ οτιδήποτε μπορεί να μας έχει ταλαιπωρήσει. Υπάρχει έντονη η διάθεση να επικοινωνήσουμε, βγάζοντας από μέσα μας κάθε βάρος, κάθε φορτίο, κάθε δυσαρέσκεια, και να αφεθούμε σε μια πιο επιφανειακή επικοινωνία, με πρόσωπα που μας διασκεδάζουν και ενισχύουν την καλή μας διάθεση. Ωστόσο, οι μέρες αυτές δεν είναι κατάλληλες για σοβαρές συζητήσεις, ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο, μια και υπάρχει μια τάση υπερεκτίμησης των όποιων δεδομένων, που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις ή λάθος εκτιμήσεις.
 
Καλό είναι τις ημέρες αυτές να αποφύγετε την ανάληψη ευθυνών, ιδιαιτέρως σε πράγματα τα οποία δεν είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε πολύ καλά, καθώς επίσης και την αποφυγή υπογραφών, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για τις λεπτομέρειες. Βεβαίως, από την άλλη πλευρά δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες ευκαιρίες, ιδιαίτερα για τους Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθείς, που θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά στους στόχους ή τα σχέδιά σας.

Αφροδίτη στον Σκορπιό

Το Σάββατο έχουμε την μετακίνηση της Αφροδίτης από τον Ζυγό στον Σκορπιό, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2015. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της συντροφικότητας, και διανύοντας τη δύσκολη περιοχή του Σκορπιού αναγκάζεται σε συναισθηματικά άλματα, ασύμβατα με την τρυφερή φύση της.
 
Οι σχέσεις γίνονται πιο πολύ ακραίες, πιο παθιασμένες και πιο αδιαπραγμάτευτες, μια και η Αφροδίτη στον Σκορπιό έχει την τάση να επιβάλει το δικό της, χωρίς καμία διάθεση ευελιξίας ή διπλωματίας. Όλα ορίζονται απο το συναίσθημά της, που είναι πολύ ισχυρό και συχνά δημιουργεί σχέση εξάρτησης με τα πρόσωπα που συνυπάρχει!
 
Έτσι λοιπόν, θα διανύσουμε μια περίοδο που οι σχέσεις πρωταγωνιστούν, αλλά όχι έτσι όπως ήταν μέχρι τώρα, που η Αφροδίτη από τον Ζυγό δημιουργούσε μια ισορροπία! Θα υπάρξουν διεκδικήσεις που θα εκφραστούν με έντονο τρόπο, πάθη που εκδηλώνονται έντονα, ζητώντας από τον άλλο να υπερβεί τον εαυτό του, για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις και τις συναισθηματικές της ανάγκες! Εντείνεται η κτητικότητα και η ανάγκη της επιβεβαίωσης των προθέσεων και των συναισθημάτων του άλλου με κάθε τρόπο!
 
Αυτές οι συναισθηματικές… θύελλες σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους, με άγνωστα συνήθως αποτελέσματα… Γιατί τίποτα δεν μπορεί να εκφράσει την ένταση και το βάθος του Σκορπιού, παρά μόνο η στιγμή που εκδηλώνεται το γεγονός… Και τότε μπορεί να θελήσεις να κρυφτείς ή να αγαπήσεις παράφορα! Δεν έχει μέση κατάσταση η έκφραση της Αφροδίτης στο ζώδιο αυτό, ''τα θέλω όλα ή τίποτα'' λέει και, βεβαίως, είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να κατακτήσει το στόχο της. Βεβαίως, όλο αυτό έχει ένα εξαιρετικό ενδιαφέρον, γιατί ο έρωτας πάντα (ή σχεδόν πάντα) έχει ακραία χαρακτηριστικά, που όμως ανεβάζουν την αδρεναλίνη και δημιουργούν την πολυπλοκότητα που κινητοποιεί το μηχανισμό των εξελίξεων.
 
Η περίοδος αυτή έχει ένα έντονο ενδιαφέρον και στα οικονομικά θέματα, που τώρα περνούν σε μια φάση έντονων διεκδικήσεων και εξελίξεων γενικότερα, προσφέροντας σε κάποιες περιπτώσεις και σημαντικές ευκαιρίες ή ανοίγματα.
 
Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, ευνοείστε ιδιαίτερα από αυτήν την πλανητική διέλευση της Αφροδίτης και θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε σημαντικά τα θέματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή, ενώ για τους αδέσμευτους θα υπάρξουν ευκαιρίες για μια νέα σχέση. Επίσης, η εποχή αυτή σας δίνει τη δυνατότητα και μιας οικονομικής ανάκαμψης.
 
Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις σχέσεις ή και με τις συνεργασίες σας, που εμφανίζουν σημαντικές προοπτικές βελτίωσης.

Άρης σε εξάγωνο με Ήλιο και τετράγωνο με Πλούτωνα

Οι εξελίξεις του τριημέρου ωστόσο, δεν σταματούν εδώ. Την Κυριακή, δύο όψεις του Άρη δημιουργούν κίνητρα για δράση, αλλά και καθοριστικές εξελίξεις, τόσο στο τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, όσο και στην ανάληψη πρωτοβουλιών και διεκδικήσεων.
 
Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ήλιο είναι το κίνητρο που ενδεχομένως περίμενες, η αφορμή ή η ευκαιρία για να περάσεις στην δράση, να τολμήσεις οτιδήποτε μπορεί μέχρι τώρα να το άφηνες σε εκκρεμότητα. Και φυσικά, σου δίνει πολλές πιθανότητες να πετύχεις ένα καλό αποτέλεσμα στις επιδιώξεις σου.
 
Όμως, η κύρια όψη που χρωματίζει όχι μόνο τις μέρες αυτές, αλλά και όλο το διάστημα μέχρι το τέλος του χρόνου, είναι το τετράγωνο μεταξύ του Άρη και του Πλούτωνα. Μια ιδιαίτερα ενεργειακή όψη, που επηρεάζει πολλές φορές καθοριστικά τις εξελίξεις, μια και τα γεγονότα που προκαλεί δεν είναι ούτε εύκολα στη διαχείρισή τους.
 
Όλα όσα μπορεί να κουβαλάς μέσα σου και δεν έχεις εκτονώσει, τώρα βγαίνουν σαν χείμαρρος, κατακλύζοντας με την δύναμή τους όποιον ή ότι βρούν στο πέρασμά τους. Πάθη που δεν έχουν εκδηλωθεί, επιθυμίες που σε κυριεύουν, αποκαλύπτονται μέσα απο την παρόρμηση της στιγμής, με άγνωστα αποτελέσματα. Η αυτοκυριαρχία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση των ισορροπιών, μια και όταν κάτι υποκινείται από το συναίσθημα που έχει καταπιεστεί, δεν είναι εύκολο να συγκρατηθεί…
 
Γενικότερα, δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές να γίνουμε παρατηρητές γεγονότων και σε παγκόσμιο επίπεδο, που προκαλούν ένα βίαιο κλίμα, μια και η ενέργεια της όψης ενισχύει την εκδήλωση τέτοιων φαινομένων. Πολύ πιθανόν να βγουν στο προσκήνιο και θέματα απο το παρελθόν, ιστορίες που δεν εκτονώθηκαν όταν έπρεπε, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο, συνθέτοντας συχνά ένα… εκρηκτικό κοκτέιλ, με έμφαση στις παρασκηνιακές καταστάσεις και τις υπονομεύσεις παντός είδους! Είναι μια περίοδος έντονης αστάθειας, που θα επηρεάσει ακόμα περισσότερο το παγκόσμιο σκηνικό αλλά και την ψυχολογία μας!
 
Σε προσωπικό επίπεδο, η όψη έχει έντονα χειριστικά στοιχεία. Και σαν μέσο χειρισμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το σεξ, που τώρα γίνεται πιο έντονο και κάτω από την ενέργεια αυτή έχει έντονα εξουσιαστικό χαρακτήρα επάνω στον άλλον!
 
Στον αντίποδα αυτών των δύσκολων επιρροών, η όψη μιλά για την ανάληψη πρωτοβουλιών και το πέρασμα στη δράση, προκειμένου να φέρεις το αποτέλεσμα που θέλεις με κάθε τρόπο, χωρίς να υπολογίσεις τα όποια εμπόδια! Οι οικονομικές διεκδικήσεις βρίσκουν πρόσφορο έδαφος τις ημέρες αυτές και μπορεί να φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα, αν τις χειριστείς έξυπνα και μέθοδο!
 
Η μετατροπή της ενέργειας απο αρνητική σε θετική, είναι αυτή που αλλάζει τον ψυχισμό σου και προάγει την ποιότητά σου. Φρόντισε λοιπόν να την αξιοποιήσεις, βελτιώνοντας τη ζωή σου. Ιδιαίτερα εσύ που ανήκεις στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, απορροφάς τους κραδασμούς αυτών των δύσκολων πλανητικών επιρροών, γιατί μην ξεχνάς πως ο Άρης θα πραγματοποιήσει και αντίθεση με τον Ουρανό την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, στην Νέα Σελήνη του μήνα!
 
Ζυγοί, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Κριοί του δεύτερου δεκαήμερου (και πιο συγκεκριμένα όσοι έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 16η μοίρα των ζωδίων) ή εσύ που έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, δες το σαν μια πρόκληση που καλείσαι να ξεπεράσεις και να υπερβείς το ''Εγώ'' και τις ανάγκες που δημιουργεί! Γιατί γεγονός είναι πως θα δεχτείς πολλές προκλήσεις, εσωτερικές και εξωτερικές, που μπορεί να σε βγάλουν έξω από το προγραμματισμό σου και να ανατρέψουν ακόμα και δεδομένα, τα οποία έχεις παλέψει πολύ για να επιτύχεις.
 
Ιδιαίτερη προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες γιατί μπορεί να εκδηλωθούν εντάσεις και διαφωνίες, τόσο από τη μεριά σου όσο και από τους άλλους! Όπως και να έχει, το μέτρο, η σύνεση και η ψυχραιμία είναι σημαντικοί υποστηρικτές σου τις ημέρες αυτές που θα διανύσουμε.

Καλό τριήμερο σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας.

 

 
 
 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-12-2015 20:00:00