blank
 
blank

Τα άστρα την εβδομάδα 16 ως 22 Μαρτίου 2015: Ερμής σε τετράγωνο με Κρόνο: Κάθε εμπόδιο για καλό!

Τα άστρα την εβδομάδα 16 ως 22 Μαρτίου 2015: Ερμής σε τετράγωνο με Κρόνο: Κάθε εμπόδιο για καλό!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Τα άστρα την εβδομάδα 16 ως 22 Μαρτίου 2015

Τα άστρα την εβδομάδα 16 ως 22 Μαρτίου 2015 και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Πολλά τα πλανητικά γεγονότα της εβδομάδας και στην πλειοψηφία τους όχι εύκολα. Η ποικιλία των όψεων, δημιουργούν ένα αρκετά δύσκολο κλίμα, τόσο στην ατμόσφαιρα, όσο και στην ψυχολογία μας!

Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς

Ας μην ξεχνάμε πως την εβδομάδα αυτή έχουμε την πρώτη έκλειψη Ηλίου του 2015, στον ζώδιο των Ιχθύων, στην τελευταία μοίρα τους, που μιλά για το κλείσιμο κάποιων κύκλων, για το τελείωμα καταστάσεων που ενδεχομένως μας ταλαιπώρησαν, αλλά και για νέα, πολύ δυναμικά ξεκινήματα, που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν καινούργιες προϋποθέσεις στην εξελικτική μας πορεία! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!
 
Στην έναρξη της εβδομάδας, ο Ερμής συναντά τον δύσκολο πλανήτη του ζωδιακού, τον Κρόνο σε μια όψη τετράγωνου, που μετατρέπει την καθημερινότητα μας σε ένα δύσκολο παζλ, του οποίου τα κομμάτια είναι δύσκολο να ενώσουμε! Αν λοιπόν νοιώθεις το μυαλό σου μπλοκαρισμένο, τις σκέψεις σου να τρέχουν ανεξέλεγκτες δεξιά και αριστερά, δημιουργώντας προβληματισμούς, διλήμματα, αλλά και μία κριτική διάθεση απέναντι σε όλους και όλα, μην αναρωτηθείς γιατί συμβαίνει…
 
Το κλίμα και η ατμόσφαιρα γίνονται πιο μουντές, με μια έντονη διάθεση απαισιοδοξίας να πλανιέται γύρω σου, που σε κάνει να βλέπεις κάθε πρόβλημα μεγαλύτερο απ’ ό,τι είναι πραγματικά, να παίρνει δυσθεώρητες διαστάσεις και να οδηγεί σε αδιέξοδο! Κάθε καθυστέρηση ή ματαίωση στα σχέδιά σου, μπορεί να είναι ένας επιπρόσθετος λόγος για να χαλάσει η διάθεσή σου, ενώ μπορεί να υπάρξουν και διαφόρων ειδών τεχνικά προβλήματα, μια και ο Ερμής έχει εξουσία και πάνω στον τεχνολογικό εξοπλισμό, που τις μέρες αυτές μπορεί να παρουσιάζει… απρόβλεπτες ζημιές ή δυσλειτουργίες!
 
Επίσης, οι μέρες χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και κατά τις μετακινήσεις ή την οδήγηση, ενώ είναι σημαντικό να αποφύγουμε διαπραγματεύσεις πάσης φύσεως, καθώς και την υπογραφή συμφωνιών ή έγγραφων!
 
Παράλληλα, καλό είναι να δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στις ανάγκες που μπορεί να έχουν και κάποια ηλικιωμένα πρόσωπα του περιβάλλοντός μας. Επίσης, αυτά τα πρόσωπα δεν αποκλείεται να έχουν να σου πουν και κάτι σημαντικό, από το οποίο μπορεί να βγεις πολύ ωφελημένος!
 
Επειδή όμως πάντα υπάρχει και μια άλλη οπτική, οι ημέρες προσφέρονται για την οργάνωση και τακτοποίηση πρακτικών μας ζητημάτων. Επίσης, αν νιώσεις πως οι κινήσεις ή τα σχέδιά σου με κάποιο τρόπο περιορίζονται ή συναντούν εμπόδια, τα οποία δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν, πριν βιαστείς να απογοητευτείς ή να βγάλεις αρνητικά συμπεράσματα, θυμήσου πως… κάθε εμπόδιο είναι για καλό! Γιατί μπορεί στην παρούσα φάση να μην είναι εφικτή η εξέλιξη που ενδεχομένως επιθυμείς, όμως είναι πιθανό να ανακαλύψεις μια άλλη λύση, η οποία είναι σαφώς πολύ καλύτερη και πιο συμφέρουσα για σένα! Πως θα σε επηρεάσει προσωπικά η έκλειψη Ηλίου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, να θυμάστε πως οι ημέρες αυτές μπορεί να βγάλουν ακόμα και παρελθοντικά ζητήματα, που επανέρχονται, προκειμένου να επανεξεταστούν με μια μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Προσοχή επίσης και σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας… Αποφύγετε να είστε επιθετικοί στο λόγο ή στην συμπεριφορά σας, αλλά και την κριτική απέναντί τους, γιατί τα πράγματα μπορεί να οδηγηθούν σε εντάσεις, τσακωμούς, αντιπαραθέσεις και ψυχρότητα! 

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

,

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 16 ως 22 Μαρτίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή

Αστρολογικές προβλέψεις 16 ως 22 Μαρτίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Ουρανός-Πλούτωνας και έκλειψη Ηλίου: Η αρχή του τέλους της κρίσης;

Τα ζώδια τον Μάρτιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Στο χείμαρρο των αλλαγών, με τις αποχρώσεις του χρυσού του Ήλιου-Δία και του γκρι Ουρανού-Πλούτωνα!

Ο Ερμής στους Ιχθείς μέχρι τις 31 Μαρτίου. Η λογική παρασύρεται από την ευαισθησία. Προβλέψεις για τα ζώδια.

,

Καλή εβδομάδα σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Τα άστρα την εβδομάδα 16 ως 22 Μαρτίου 2015 και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

 

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-03-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι