blank
 
blank

Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και Ουρανός σε τετράγωνο με Σελήνη. Η κρίση θολώνει και η ατμόσφαιρα… φορτίζεται!

Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και Ουρανός σε τετράγωνο με Σελήνη. Η κρίση θολώνει και η ατμόσφαιρα… φορτίζεται!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα: Προσοχή στα παραμύθια…

Στις 9 Μαΐου, ο Ερμής από το ζώδιο της δύναμής του, τους Διδύμους, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, θολώνοντας κρίσεις, διοχετεύοντας σύγχυση και τροφοδοτώντας μας με πολλά όνειρα. Είναι μία όψη που εύκολα μπορεί να μας ωθήσει στη κατάχρηση, την αδυναμία να χειριστούμε με σύνεση και δύναμη τη πραγματικότητα, οδηγούμενοι στη λάθος εκτίμηση καταστάσεων και προσώπων.
 
Η αλήθεια είναι πως τις μέρες που διαρκεί η όψη, είναι σαν να μας συνοδεύει ένα σύννεφο που θολώνει την κριτική μας ικανότητα και μετατρέπει στο μυαλό μας, τους έρωτες με ακατάλληλα άτομα, σε μία βόλτα πάθους πάνω σε ένα… ροζ συννεφάκι. Τα όνειρα τις μέρες αυτές, έρχονται κοντά μας όσο ποτέ άλλοτε, όχι για να πραγματοποιηθούν με ευκολία, αλλά για να μας δείξουν πως η πραγματοποίηση τους κάπου... σκαλώνει και ίσως θα πρέπει να προσγειωθούμε λίγο. Ωστόσο, η φαντασία μια χαρά λειτουργεί, κάτι το οποίο αποτελεί διέξοδο και φυγή από καθημερινές πιέσεις.
 
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα ίσως οδηγήσει στην ερωτική απογοήτευση και την απόρριψη, με φρέσκες γνωριμίες και περιστασιακές σχέσεις να δύουν χωρίς καν να προλάβουν να λάμψουν. Ακατάλληλες γνωριμίες, άτομα που καραδοκούν για όφελος και παράταιρα ταιριάσματα, θα εμπλουτίσουν τη ζωή μας αυτό το μήνα, γεγονός που δεν θα μας κάνει καθόλου να βαρεθούμε.
 
Επαγγελματικά, καλό είναι να αποφύγουμε αποφάσεις, να μη δώσουμε χρήματα, να μη κλείσουμε συμφωνίες ή υπογράψουμε σημαντικά έγγραφα. Επίσης, τα μυστικά της δουλειάς θα πρέπει να παραμείνουν επτασφράγιστα, αφού υπάρχει ο κίνδυνος διαρροής πολύτιμων πληροφοριών. Παράλληλα, ας προσέξουμε μη πέσουμε σε αβάσιμους ισχυρισμούς, να μην αναπτύξουμε περίεργο τρόπο σκέψης και αδυναμία να συντονιστούμε με κάποια άτομα.
 
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, αν το αξιοποιήσουμε και αναγνωρίσουμε τη δυναμική του, θα μας προσφέρει μία πόρτα να βγούμε από τη ρουτίνα μας. Αρκεί να μη πιστέψουμε πολύ στα παραμύθια!

Ουρανός σε τετράγωνο με Σελήνη: Αντιπερισπασμός στη καθημερινότητα!

Νωρίτερα την ίδια μέρα, το τετράγωνο της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Κριό δημιουργεί εντάσεις, εκρήξεις και διενέξεις. Μια φορτισμένη ατμόσφαιρα, που με τη παραμικρή συναισθηματική επιβάρυνση, θα λειτουργήσει σα δυναμίτης.
 
Η Σελήνη στον Αιγόκερω κατέχει τα πρωτεία στις διαπραγματεύσεις, διεκδικεί ζητούμενα και μεθοδεύει τις κινήσεις της. Δε ρισκάρει ποτέ όμως στο θέμα του έρωτα, αλλά αφήνει τις καταστάσεις να ωριμάσουν προς όφελός της. Και τότε ορμά!
 
Η όψη αυτή φέρνει στη ροή της καθημερινότητάς μας ρήξεις και διαφωνίες, τόσο επαγγελματικές όσο και ερωτικές. Ασυμφωνίες που οφείλονται στη ξαφνική αλλαγή των γεγονότων, που μας πιάνουν απροετοίμαστους, που έρχονται και μας ξεβολεύουν. Φυσικά, ο έρωτας δεν θα μείνει ανεπηρέαστος, αφού θα λογομαχήσουμε, θα απορριφθούμε και στο τέλος θα ακυρωθούμε, για να καταλήξουμε πως μέσα από τις εντάσεις, τελικά ερωτευόμαστε περισσότερο. Ας αποφύγουμε όμως τις ακραίες λεκτικές κόντρες, γιατί μπορεί να μείνει μία πικρία, που δύσκολα θα φύγει.
 

Πολλοί θα κάνουμε την επανάστασή μας, έστω και παροδική, δείχνοντας πως δεν ανεχόμαστε καταπίεση και όρια. Συναισθηματικά πάντως, θα είναι σα να τρέχουμε ιλιγγιωδώς πάνω σε ένα σύννεφο, το οποίο δεν υπακούει. Καθόλου άσχημα για αντιπερισπασμό σε μία βαρετή καθημερινότητα, που έρχεται να προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε.

Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 11-17 Μαΐου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 11 ως 17 Μαΐου 2015.

Τα ζώδια τον Μάιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Η ελπίδα παραμένει ζωντανή…

Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-05-2015 18:11:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι