blank
 
blank

Τα άστρα 28 ως 30 Νοεμβρίου 2014, με τον Ερμή στον Τοξότη: Η αισιοδοξία και η ελπίδα επανέρχονται!

Τα άστρα 28 ως 30 Νοεμβρίου 2014, με τον Ερμή στον Τοξότη: Η αισιοδοξία και η ελπίδα επανέρχονται!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 26
 

Τα άστρα το τριήμερο 28 ως 30 Νοεμβρίου 2014, με τον Ερμή στον Τοξότη

Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που συμβολίζει την επικοινωνία, τη σκέψη, την έκφραση. Η παραμονή του στο ζώδιο του Σκορπιού το προηγούμενο διάστημα, ομολογουμένως έβγαλε μια δυσκολία στα θέματα αυτά και ενδεχομένως μια μεγαλύτερη καχυποψία, αλλά και μια διάθεση να ψάξουμε κάτω από την επιφάνεια, κάτω δηλαδή από το προφανές, και να ανακαλύψουμε αυτά που ίσως δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά! Σήμερα ο Ερμής περνά στο καινούριο του σπίτι, στον Τοξότη, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου.
 
Ο Ερμής βγαίνει από τα βαθιά νερά του Σκορπιού, στην επιφάνεια… Οι ορίζοντες ανοίγουν, διευρύνονται, η σκέψη αποκτά νέο παλμό, πιο αισιόδοξο, πιο φωτεινό. Η επικοινωνία περνά σε πρώτο πλάνο και βεβαίως, διευκολύνεται αισθητά! Είναι μια περίοδος που θα κυριαρχήσει η μετάδοση πληροφοριών, και μάλιστα αρκετά ευχάριστων! Παράλληλα, δημιουργείται το έδαφος για να αναπτυχθούν καινούργιες ιδέες, πρωτότυπες, με επεκτατικούς ορίζοντες, που ενδεχομένως να μπουν σε εφαρμογή και, γιατί όχι, να υλοποιηθούν!
 
Βεβαίως, ο Ερμής εδώ βρίσκεται σε θέση αδυναμίας. Ο πληθωρικός Τοξότης είναι πολύ εύκολο να του δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθεί με πολλά πράγματα, διασκορπίζοντας το ενδιαφέρον του και αποσπώντας την προσοχή του από τον πραγματικό του στόχο ή σκοπό! Και ίσως αυτή είναι η… ''παγίδα'' της περιόδου αυτής: Η έλλειψη εστίασης σε συγκεκριμένα ζητήματα, που ενδεχομένως μας απασχολούν, και το ανάλωση σε πράγματα όχι απαραίτητα ωφέλιμα!

Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Γεγονός είναι πως υπάρχει ένα ατελείωτο πάρε-δώσε την περίοδο αυτή με λόγια, συζητήσεις, κουτσομπολιά, και γενικότερα ανταλλαγή πληροφοριών, που όχι μόνο μπορεί να μην εξυπηρετούν κανένα σκοπό, αλλά ενδεχομένως να είναι και λανθασμένες ή να παραπληροφορούν! Ας μην ξεχνάμε πως η πρώτη συνάντηση του Ερμή, είναι η όψη του τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, που είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργήσει μια σύγχυση απέναντι σε οτιδήποτε εξυπηρετεί τις πρακτικές ανάγκες της ζωής μας!

Ερμής σε τρίγωνο με Ουρανό, σύνοδο με Ήλιο και τρίγωνο με Δία

Στα επόμενα ραντεβού του Ερμή είναι ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ουρανό. Εδώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντυπωσιακές ευκαιρίες, οι οποίες μπορεί να λειτουργήσουν σαν ο “από μηχανής θεός”, είτε επιλύοντας προβλήματα, είτε δημιουργώντας καινούργιους ορίζοντες, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή!
 
Η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στις 7 Δεκεμβρίου ανοίγει τους ορίζοντες της επικοινωνίας και διευκολύνει τα όποια ζητήματά της, δημιουργώντας καινούργιες προϋποθέσεις αλλά και καινούργια δεδομένα, με πιο επεκτατικούς ορίζοντες, που δίνουν μία νέα πνοή στην καθημερινότητά!
 
Και βέβαια, το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 12 Δεκεμβρίου μπορεί για κάποιους να χαρακτηριστεί ένας σημαντικός σταθμός εκκίνησης μιας καινούργιας, πολύ αισιόδοξης περιόδου στη ζωή τους!
 
Φορτιζόμαστε λοιπόν με αισιοδοξία, νέες ιδέες και όραμα… Γιατί αυτά χρωματίζουν την καινούργια μας διαδρομή και ανοίγουν νέους, ελπιδοφόρους ορίζοντες στις ζωές μας!

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ερμή στον Τοξότη

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες και Τοξότες, είστε εσείς που κυρίως εισπράττετε τη θετική ενέργεια της νέας θέσης του Ερμή στις ζωές σας. Σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε ένα βήμα παραπέρα, να πραγματοποιήσετε αυτό που σχεδιάζατε, αυτό που περιμένατε… Οι ευκαιρίες, σας χτυπούν την πόρτα! Εσύ θα τις εκμεταλλευτείς; Κάλεσε τώρα στο 14788 για να σε κατευθύνουν οι πιο διάσημοι αστρολόγοι ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

 

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 24 ως 30 Νοεμβρίου 2014.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Ο Ερμής στον Τοξότη, μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου. Προβλέψεις για τα ζώδια.Από την Ρένα Μεντάκη

Καλό τριήμερο σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-11-2014 10:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι