blank
 
blank

Τα άστρα την Μεγάλη Τετάρτη, με τον Ερμή σε σύνοδο με Ουρανό και τετράγωνο με Πλούτωνα: Τίποτα δεν είναι καλό ή κακό από μόνο του, αν δεν το βλέπεις εσύ έτσι!

Τα άστρα την Μεγάλη Τετάρτη, με τον Ερμή σε σύνοδο με Ουρανό και τετράγωνο με Πλούτωνα: Τίποτα δεν είναι καλό ή κακό από μόνο του, αν δεν το βλέπεις εσύ έτσι!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015, με τον Ερμή σε σύνοδο με Ουρανό και τετράγωνο με Πλούτωνα

Ερμής σε σύνοδο με Ουρανό και τετράγωνο με Πλούτωνα και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Κι αν οι προηγούμενες ημέρες έφεραν ένα άνεμο αισιοδοξίας, η σημερινή έρχεται να σε προσγειώσει απότομα και να σου θυμίσει πως για κάθε επιλογή σου έρχεται η ώρα που θα πληρώσεις και το τίμημά της! Μια και υπάρχει πάντα ένα… κοσμικό μάτι από πάνω σου, που βλέπει, παρατηρεί, επεξεργάζεται… Σε ό,τι επιλέξεις να κάνεις, υπάρχει πάντα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, και η… κοσμική ανταπόδοση της πράξης σου!
 
Αυτόν το ρόλο του… κοσμικού ματιού, αναλαμβάνει σήμερα ο Ερμής, μια και το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα, αλλά και η σύνοδός του με τον Ουρανό, τον κάνουν να ξεδιπλώσει όλα τα μυστικά, που μπορεί να έκρυβε μέχρι τώρα! Οι όψεις αυτές μπορεί να φέρουν στο προσκήνιο απρόσμενα και χωρίς προειδοποίηση αποκαλύψεις μυστικών, τα οποία ήταν πολύ καλά φυλαγμένα, δημιουργώντας ένα περιβάλλον γεμάτο ένταση, εξελίξεις και απρόοπτα!
 
Οι συμπεριφορές έχουν μια τάση αποδέσμευσης και ανεξαρτητοποίησης, μια και το μυαλό τείνει να λειτουργεί αντισυμβατικά, αλλά συχνά και με μια έντονη καχυποψία απέναντι στα πρόσωπα και τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω μας! Κάτι φυσικά που δεν επιτρέπει την υγιή και ξεκάθαρη επικοινωνία, μια και όλα όσα λέγονται τις ημέρες αυτές, έχουν μια έντονη συγκάλυψη, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι μπορείς να εμπιστευτείς και τι όχι!
 
Τις ημέρες αυτές είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε πως η σκέψη κολλάει, γίνεται εμμονική, έχοντας και μία έντονη τάση να ανακαλύψει πράγματα, που νιώθει πως είναι κρυμμένα! Και βέβαια, οι ημέρες χαρακτηρίζονται και από έντονα παρασκηνιακές κινήσεις, που πολύ πιθανά να έχουν και υπονομευτικό χαρακτήρα, γι’ αυτό καλό είναι να προσέχουμε πολύ ποιους εμπιστευόμαστε, ακόμα και αν έρχονται κοντά μας με εντυπωσιακά φιλικές διαθέσεις!
 
Υπάρχει παράλληλα και το παιχνίδι της ανατροπής, που παίζεται δημιουργώντας απρόβλεπτες εξελίξεις και ανατροπές, ακόμα και σε πράγματα, πρόσωπα ή καταστάσεις, που μπορεί να είχαμε σίγουρα η δεδομένα! Και βέβαια, μπορεί να σε φέρει μπροστά σε αναπάντεχα συναπαντήματα, που δεν έχουν και τόσο ευχάριστο χαρακτήρα και δημιουργούν με τη σειρά τους μια έντονη αναστάτωση στην ψυχολογία! Ποτέ δεν ξέρεις με τις όψεις αυτές πώς θα λειτουργήσει η σκέψη, που θα οδηγήσει σε συμπεριφορές μη αναμενόμενες και πραγματικά μπορεί να σε αφήσει να το στόμα ανοιχτό!
 
Άλλο ένα σενάριο, το οποίο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι οι βλάβες που παρουσιάζονται σε πάσης φύσεως ηλεκτρονικά συστήματα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα. Τώρα είναι πολύ εύκολο να υπάρξει η απώλεια εγγράφων και αρχείων, γι’ αυτό πρόσεξε πολύ τον χειρισμό τους, για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων!
 
Από την άλλη πλευρά ωστόσο, οι όψεις αυτές μπορεί να φέρουν μια σημαντική επιτυχία, μέσα από δύσκολες διαπραγματεύσεις και συζητήσεις! Μπορεί επίσης να υπάρξουν κάποιες ξαφνικές εκμυστηρεύσεις και αποκαλύψεις, οι οποίες θα λειτουργήσουν πάρα πολύ εποικοδομητικά στα θέματα που μπορεί να εμποδιζόταν μέχρι τώρα και να μην είχαμε καταλάβει το γιατί ή τι κρύβεται πίσω από τα εμπόδια που υψώνονται μπροστά μας! Να υπάρξουν δηλαδή αποκαλύψεις, που θα σου δώσουν μια ξαφνική ώθηση να πας παραπέρα και θα σου ανοίξουν καινούργιους δρόμους, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία των σχεδίων, των φιλοδοξιών ή των επιθυμιών σου!
 
Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν και κάποια ξαφνικά κέρδη, αλλά και ξαφνικές οικονομικές απώλειες, γι’ αυτό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση ή στα οικονομικά ανοίγματα, τις διαπραγματεύσεις ή τις συζητήσεις.
 
Ας μην ξεχνάμε πως ο Ερμής ενεργοποιεί για μια ακόμα φορά την κοσμική όψη του τετραγώνου μεταξύ του Ουρανού και του Πλούτωνα, που είναι υπεύθυνη φυσικά για πάσης φύσεως σαρωτικές αλλαγές, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του Ερμή με Ουρανό και Πλούτωνα

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, να θυμάστε πως οι ημέρες αυτές κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν μπορείτε να υποψιαστείτε… Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί απέναντι σε οτιδήποτε έρχεται τώρα στη ζωή σας, σαν πληροφορία. Μην την εμπιστευτείτε αμέσως και κρατήστε τις επιφυλάξεις σας για περεταίρω διερεύνηση!
 
Προσοχή επίσης και σε ό,τι αφορά τη δουλειά σας, ιδιαίτερα αν χειρίζεστε υπολογιστές. Φροντίστε να είστε απόλυτα τυπικοί και σχολαστικοί, γιατί είναι πολύ εύκολο να βρεθείτε εκτεθειμένοι, χάνοντας τα δεδομένα σας! Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται είτε να πάρετε κάποιες πληροφορίες που θα σας εξυπηρετήσουν πολύ, είτε να υπάρξουν κάποιες ξαφνικές και απρόσμενες θετικές εξελίξεις στα θέματα που αφορούν την προσωπική, αλλά και την επαγγελματική σας ζωή.

Προσοχή και στον τομέα των σχέσεων, γιατί αφενός μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις τις οποίες δεν περιμένετε, αφετέρου όμως να κατανοήσετε πολύ καλύτερα τις προθέσεις που έχουν κάποια πρόσωπα απέναντι σας! Τι εξελίξεις αλλά και τι προβλήματα στην επικοινωνία φέρνουν οι όψεις του Ερμή σε σένα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις από τώρα όλα όσα θα συμβούν!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 6 ως 12 Απριλίου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την Μεγάλη Εβδομάδα, 6 ως 12 Απριλίου 2015.

Άστρα να πάνε και τον Απρίλιο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.Από τον Γιώργο Ματσάγγο

Αστρολογικές προβλέψεις 6 ως 12 Απριλίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Από το ομιχλώδες τοπίο της Μεγάλης Εβδομάδας, στην ελπίδα της πίστης και την χαρά της Ανάστασης.

Τα ζώδια τον Απρίλιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Από την αγωνία των εκλείψεων, στην ανάσταση της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο...

Ερμής σε σύνοδο με Ουρανό και τετράγωνο με Πλούτωνα και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-04-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι