blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 15 ως 17 Απριλίου 2016, με τον Ερμή σε τρίγωνο με Πλούτωνα και τον Άρη σε ανάδρομη πορεία: Σημασία έχει το ποσό βαθιά μπορείς να δεις!

Τα άστρα το τριήμερο 15 ως 17 Απριλίου 2016, με τον Ερμή σε τρίγωνο με Πλούτωνα και τον Άρη σε ανάδρομη πορεία: Σημασία έχει το ποσό βαθιά μπορείς να δεις!
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 25
 

Τα άστρα το τριήμερο 15 ως 17 Απριλίου 2016, με τον Ερμή σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Κάτω από τις ενέργειες του Ερμή, το τριήμερο αυτό κινείται σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα, που ευνοεί την επικοινωνία και την κοινωνική ζωή. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα την Κυριακή, μας δημιουργεί την ανάγκη να εμβαθύνουμε στα πράγματα, να μην τα βλέπουμε μόνο από την επιφανειακή τους πλευρά, αλλά να ακολουθήσουμε εκείνα τα πιο βαθιά μονοπάτια του μυαλού, που απαιτούν καθαρότητα σκέψης… Τις ημέρες αυτές πολύ πιθανόν να έρθουν προς τη μεριά μας πληροφορίες και ειδήσεις, οι οποίες για κάποιους θα είναι πολύτιμες!

Βεβαίως, οι διαθέσεις γίνονται πιο εσωτερικές αλλά και πιο ερωτικές… Η ανάγκη για τρυφερότητα και για ανταλλαγή συναισθήματος, είναι πιο έντονη από ποτέ και εκδηλώνεται με έναν πιο ιδιαίτερο τρόπο! Δεν αποκλείεται λοιπόν, τις ημέρες αυτές να βρεθούμε μπροστά σε εξομολογήσεις που θα μας ξαφνιάσουν ή να νιώσουμε εμείς την ανάγκη να εξομολογηθούμε το συναίσθημά μας σε ένα πρόσωπο, το οποίο μπορεί να μην είχε καν αντιληφθεί τις προθέσεις μας! Κι αυτό μπορεί να ανοίξει έναν νέο κύκλο στην ερωτική μας ζωή, με νέους έρωτες και καινούργιες εμπειρίες!

Εκεί που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, είναι στις εμμονές που μπορεί να προκύψουν τις ημέρες αυτές… Ενδεχομένως να κολλάμε σε καταστάσεις οι οποίες δεν είναι εύκολο να εξελιχθούν, όμως εμείς συνεχίζουμε να επιμένουμε και να προσπαθούμε για κάτι, το οποίο προφανώς έχει κλείσει τον κύκλο του. Αλλά και πάσης φύσης κακόβουλα σενάρια, μπορεί να λειτουργήσουν σε ένα παρασκηνιακό περιβάλλον, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγουμε οτιδήποτε μπορεί να μας εμπλέξει σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και καταστάσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, τολμήστε να ανακαλύψετε πράγματα που θα βοηθήσουν στην εξέλιξή σας και στις σχέσεις σας, να εξομολογηθείτε το συναίσθημά σας σε ένα πρόσωπο που αγαπάτε, αλλά και να δεχτείτε την εξομολόγηση ενός άλλου προσώπου, ακόμη κι αν σας βρει απροετοίμαστους και να σας ξαφνιάσει!

Άρης σε ανάδρομη πορεία

Παράλληλα, την Κυριακή ξεκινά την ανάδρομη πορεία του ο Άρης. Θα παραμείνει ανάδρομος έως τις 30 Ιουνίου 2016, δημιουργώντας ένα κλίμα ανισορροπίας σε προσωπικούς στόχους και επιδιώξεις, από την άλλη όμως θα μας δώσει τη δυνατότητα της αναθεώρησης, που μπορεί να φέρει σημαντικές βελτιώσεις και εξελίξεις σε κάθε τομέα που μας απασχολεί!

Καλό σαββατοκύριακο σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 18 ως 24 Απριλίου 2016. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου 2016.

Ανάδρομος Άρης στον Τοξότη και στον Σκορπιό, από τις 17 Απριλίου ως τις 30 Ιουνίου 2016. Ποια γεγονότα θα συμβούν και πως επηρεάζεται η Ελλάδα. Από την Μαρία Σύλλα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-04-2016 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι