blank
 
blank

Ήλιος σε αντίθεση με Δία και Σελήνη σε αντίθεση με Αφροδίτη: Συναισθηματικό κομφούζιο και ερωτικές περιπέτειες!

Ήλιος σε αντίθεση με Δία και Σελήνη σε αντίθεση με Αφροδίτη: Συναισθηματικό κομφούζιο και ερωτικές περιπέτειες!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Σελήνη σε αντίθεση με Αφροδίτη

Σελήνη σε αντίθεση με Αφροδίτη και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Στις 6 Φεβρουαρίου τα ξημερώματα, η αντίθεση μεταξύ Σελήνης από τη Παρθένο με την Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα γίνει αιτία συγκρούσεων, συγκινησιακών καταστάσεων και έξαρσης συναισθημάτων. Συχνά χωρίς καμία λογική εξήγηση. Ίσως είναι η δυσαρέσκεια στην ερωτική ζωή, η αιτία των ξεσπασμάτων. Ίσως η αδυναμία να γίνουμε αυτό που επιθυμούμε απέναντι στον άλλον που ξαφνικά μας απορρίπτει. Σε κάθε περίπτωση, είναι τεταμένες ώρες, που μπορεί να φέρουν σύγκρουση μεταξύ των συντρόφων, αλλά και με γυναικεία άτομα.
 
Δεν αποκλείεται να λειτουργήσουμε ανταγωνιστικά ή υπόγεια, ώστε να προωθήσουμε τον εαυτό μας. Επίσης, διαφωνίες με την οικογένεια είναι πιθανές. Ευτυχώς η επίδραση της όψης θα κρατήσει μόνο λίγες ώρες, αφού η διάθεση θα ανέβει, την ίδια μέρα, υπό την επήρεια του Δία, έστω και μέσα από την αντίθεση με τον Ήλιο.

Ήλιος σε αντίθεση με Δία

Ο Ήλιος λοιπόν στον Υδροχόο, θα βρεθεί σε θέση αντίθεσης με το Δία στον Λέοντα, χαρίζοντας μας ευκαιρίες, αισιοδοξία, προσωρινές απολαύσεις και μία διάθεση για πολυτέλεια, για το περιττό και το υπερβολικό. Το λαμπερό, το ακραίο, το αποκλειστικό. Βασική επιθυμία η επέκταση σε κάθε επίπεδο: κοινωνικό, προσωπικό, επαγγελματικό, πνευματικό.
 
Τις μέρες αυτές ωστόσο, θα βρεθούμε να πιέζουμε καταστάσεις να “τρέξουν” και να πάρουν μία ευνοϊκή εξέλιξη. Ειδικά επαγγελματικές προτάσεις θα πρέπει να μελετηθούν εξονυχιστικά, αφού ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.
 
Με μία έντονη αισιοδοξία, γενναιοδωρία και ιδανικά, κυνηγάμε αυτό που επιθυμούμε περισσότερο, αλλά ίσως είναι η βιασύνη, η επιπολαιότητα ή η υπερβολική πίστη στις δυνάμεις μας, που θα αναχαιτίσει τη φόρα μας. Έτοιμοι λοιπόν να πάρουμε ρίσκα, χωρίς τις αναγκαίες προφυλάξεις και μεθοδεύσεις, αλλά και μία διάθεση να πάρουμε στις πλάτες όσο λιγότερες ευθύνες γίνεται, πάμε για τα πολλά και τα μεγάλα.
 
Ίσως το χρήμα που περιμένουμε και επιθυμούμε, να έρθει τις μέρες αυτές, αλλά με μία τάση απληστίας από μέρους μας. Επαγγελματικά, αλλά και ερωτικά, η αλαζονεία θα κυριαρχήσει, μαζί με τη προσπάθεια για τη πρωτιά και την αναγνώριση. Κατάλληλη ευκαιρία να βγούμε προς τα έξω κοινωνικά, αλλά με μία σίγουρη ακολουθία από κόλακες και άτομα που περιμένουν να ευνοηθούν, το καθένα για τους δικούς του λόγους. Ακόμα και στον έρωτα, η προφύλαξη θεωρείται μη αναγκαία, αφού έχουμε πίστη και σιγουριά στον εαυτό μας, τις ικανότητες και τη γοητεία μας. Ως εκ τούτου, μπορεί να φλερτάρουμε χωρίς όριο, να επιδοθούμε σε επιπόλαιες ιστορίες και να περάσουμε από τη μία γνωριμία στην επόμενη.
 

Άλλωστε, ο Ήλιος από τον Υδροχόο, δεν ευνοεί για κάτι σταθερό, αλλά επιμένει στην ανεξαρτησία του και την αυτονομία του. Η αντίθεση που δέχεται από το Δία, έχει σαν αποτέλεσμα τις παρορμητικές και επιφανειακές γνωριμίες, με σκοπό τη καλοπέραση. Το δράμα πάντως δεν θα λείψει, αλλά ακόμα και αν η νέα γνωριμία δε προλάβει να ζεστάνει την αγκαλιά μας, θα έχουμε μια ευχάριστη περιπέτεια. Μάθε τι επιφυλάσσει για τα ερωτικά σου η όψη Ήλιου-Δία καλώντας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Μάθετε περισσότερα για τις όψεις της εβδομάδας, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σελήνη σε αντίθεση με Αφροδίτη και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-02-2015 14:27:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι