blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Ήλιο στον Καρκίνο σε αντίθεση με Πλούτωνα στον Αιγόκερω: Το θέμα είναι πόση επαφή έχεις με το μέσα σου…

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Ήλιο στον Καρκίνο σε αντίθεση με Πλούτωνα στον Αιγόκερω: Το θέμα είναι πόση επαφή έχεις με το μέσα σου…
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2015, με τον Ήλιο σε αντίθεση με Πλούτωνα

Πολυεπίπεδη η όψη της σημερινής ημέρας, έντονη και ορμητική, ανασύρει ό,τι μπορεί να έχεις κρυμμένο επιμελώς μέσα σου… Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ωθεί τα συναισθήματα, που ενδεχομένως εδώ και καιρό καταπιέζονται, να εκτιναχθούν προς τα έξω, είτε με τη μορφή παραπόνων είτε ακόμα υπό τη μορφή ζήλιας… Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι πως μοιάζουν σαν μια χύτρα που ξαφνικά ανοίξεις το καπάκι της!
Ο ατμός θα κάψει ό,τι βρει μπροστά του!
 
Πρόσεξε το πώς εκφράζεις το παράπονό σου, την αντίθεσή σου ή γενικότερα κάτι που σε έχει ενοχλήσει, ιδιαίτερα αν αυτό το συναίσθημα σε ταλαιπωρεί πολύ! Μπορεί να πυροδοτήσει μια σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων, τόσο από τη μεριά σου όσο και από το πρόσωπο στο οποίο απευθύνεσαι.
 
Η ημέρα κινείται κάτω από έντονη ενεργειακή φόρτιση και συνειδητά ή ασυνείδητα, φέρνει στο προσκήνιο εκείνα τα παιχνίδια εξουσίας, που παίζονται πάντα ανάμεσα σε ισχυρούς και αδύναμους… Και φυσικά, τα παιχνίδια αυτά έχουν πολλές εφαρμογές, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην επαγγελματική σου ζωή, όπου είναι πολύ πιθανό τώρα να βρεθείς κάτω από την εξουσία ισχυρών προσώπων και που με κάθε τρόπο μπορεί να θελήσουν να σου επιβάλουν την άποψή τους, δημιουργώντας ένα δύσκολο κλίμα. Όμως, και στις προσωπικές σου σχέσεις τις ημέρες αυτές κυριαρχούν τα παράπονα, οι ζήλιες, οι διεκδικήσεις, οι καταστάσεις δυσκολεύουν και συχνά μπορεί να προκύψουν ακραία σενάρια, που ενδεχομένως να οδηγήσουν και σε χωρισμούς!
 
Βεβαίως, η ενέργεια της όψης μπορεί πάντα να εκτονωθεί και με θετικό τρόπο, γιατί πάντα υπάρχει και η άλλη εκδοχή… Πολύ πιθανόν τώρα να έχει έρθει η στιγμή να μπεις πολύ δυνατά στο παιχνίδι της διεκδίκησης και να κάνεις την αλλαγή που ήθελες, την αλλαγή που μπορεί εδώ και χρόνια να σχεδίαζες, όμως δεν είχες τολμήσει να υλοποιήσεις! Και μάλιστα, πολύ πιθανόν οι αλλαγές που γίνονται κάτω από την όψη αυτή να είναι θεαματικές, πολύ μεγαλύτερες από ό,τι περίμενες ή τολμούσες να πιστέψεις ότι μπορείς να κάνεις! Θέλει τόλμη και μεθοδικούς χειρισμούς, όμως η ενέργεια που περιβάλλει την ατμόσφαιρα και την ψυχολογία μας τις ημέρες αυτές είναι ιδανική για να σε φωτίσει και να σε σπρώξει σε πιο δημιουργικά μονοπάτια!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, αποφύγετε να εμπλακείτε σε δύσκολες καταστάσεις, διεκδικήσεις και αντιπαραθέσεις, γιατί μπορεί να έχουν ένα πολύ μεγάλο τίμημα για τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Αν χρησιμοποιήσετε με θετικό τρόπο τη διάθεση να πάτε ένα βήμα παραπέρα και να αλλάξετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας, μπορείτε πραγματικά να μεγαλουργήσετε!
 

Σκορπιοί και Ιχθείς, μπορείτε να βγείτε πολύ ωφελημένοι, μια και η όψη σας προσφέρει τη δυνατότητα της επέκτασης στα δημιουργικά σας σχέδια και τις φιλοδοξίες σας! Δεν αποκλείεται φυσικά να δημιουργήσει και πολύ μεγάλα πάθη στην ερωτική σας ζωή! Οι πλανητικές όψεις και μετακινήσεις φέρνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας. Διαβάστε επίσης τα σχετικά άρθρα μας.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 6 ως 12 Ιουλίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή

Τα ζώδια, ο έρωτας και οι παγίδες του καλοκαιριού 2015!

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 6 ως 12 Ιουλίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-07-2015 20:00:00