blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και τον Ερμή στους Διδύμους: Όταν επικοινωνείς καλά με τον εαυτό σου, επικοινωνείς καλά και με τους άλλους!

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και τον Ερμή στους Διδύμους: Όταν επικοινωνείς καλά με τον εαυτό σου, επικοινωνείς καλά και με τους άλλους!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Τα άστρα την Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Ήλιο σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Το συναίσθημά σου ζωντανεύει την ανάγκη να βρεθείς κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς, να σκύψεις πάνω τους και να τους δώσεις ό,τι καλύτερο μπορείς… Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα την σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα αυτά που σου λένε οι άλλοι, τις ανάγκες τους, τα θέλω τους ή το παράπονό τους, μια και όλα προέρχονται από την καρδιά! Και όλα γίνονται πιο αληθινά, αφού βγαίνουν από μέσα σου… Είναι μια ημέρα που καλό είναι να μείνεις μόνος με τον εαυτό σου, να τον ακούσεις, να κατανοήσεις αυτά που σου λέει, να αξιολογήσεις καλύτερα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Η ημέρα είναι ιδανική για περισυλλογή, σκέψη και εσωτερικό διάλογο! Μια και όταν μάθεις να ακούς τον εαυτό σου, είναι πολύ πιο εύκολο να ακούσεις και τους γύρω σου!
 
Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, η σημερινή μέρα σας φέρνει πιο κοντά και στον εαυτό σας, αλλά και στα πρόσωπα που αγαπάτε, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα καλό κλίμα στις σχέσεις σας. Σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσετε σε μια πιο ουσιαστική και συναισθηματική βάση, δημιουργώντας ένα όμορφο κλίμα στην καθημερινότητα σας!

Ερμής στους Διδύμους

Ωστόσο, την αυριανή μέρα έχουμε και την μετακίνηση του Ερμή, ο οποίος περνά στο ζώδιο των Διδύμων, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Ιουλίου, αφού στις 19 Μαΐου θα περάσει σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 11 Ιουνίου. Ο Ερμής στους Διδύμους βρίσκεται στο σπίτι του, σε ένα περιβάλλον που μπορεί να εκφράσει με πολύ καλό τρόπο τις ποιότητες του! Ο πλανήτης θα φέρει μια μεγαλύτερη διευκόλυνση στην επικοινωνία, η οποία θα λειτουργήσει μέσα σε πολύ καλά πλαίσια, εξυπηρετώντας και συχνά δίνοντας λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν. Το μυαλό γίνεται και πιο εύστροφο, δεν υπάρχουν τα στεγανά στην σκέψη μας, που συχνά μας κρατούν μακριά από τους στόχους ή τις επιθυμίες μας!
 
Είναι πολύ πιο εύκολο τώρα να εκφράσεις κάτι που σε απασχολεί χωρίς να το σκεφτείς και πολύ, να στείλεις ένα μήνυμα ή να ανταλλάξεις τις ιδέες σου με τους γύρω σου! Ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων προσφέρει μια μοναδική ευκολία, που μπορεί συχνά να μας βγάλει ακόμα και από δύσκολες καταστάσεις… αρκεί να τις μοιραστούμε!

Ερμής σε αντίθεση με Κρόνο και τετράγωνο με Ποσειδώνα

Βεβαίως, η αντίθεση που θα κάνει ο Ερμής με τον Κρόνο στις αρχές του μήνα, θα δυσκολέψει τα πράγματα, συχνά σκληραίνοντας τον λόγο, κάνοντάς τον πιο επικριτικό και απόλυτο, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία και τις σχέσεις.
 
Λίγο παρακάτω, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει μια σύγχυση στη σκέψη, στα πρακτικά ζητήματα, αλλά και στο συναίσθημά μας, δημιουργώντας μια τάση απαισιόδοξη, που δεν βοηθά στην εξέλιξη των επιδιώξεών μας!
 
Ο Ερμής στους Διδύμους έρχεται να ενισχύσει ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους), διευκολύνοντας τις εξελίξεις στις συναλλαγές τους, ενώ φέρνει και ευχάριστες ειδήσεις, αλλά και τη δυνατότητα ενδεχομένως και κάποιων μικρών αποδράσεων, που θα τους ανανεώσουν! Πως θα σε επηρεάσουν οι όψεις του Ερμή και το πέρασμά του στους Διδύμους;

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του Μαΐου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 27 Απριλίου ως 3 Μαΐου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Τα ζώδια τον Μάιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Η ελπίδα παραμένει ζωντανή…

 
 

Ήλιο σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-04-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι