blank
 
blank

Τα άστρα 26 ως 28 Δεκεμβρίου 2014, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και τη Σελήνη στους Ιχθείς: Το συναίσθημα σε προτεραιότητα!

Τα άστρα 26 ως 28 Δεκεμβρίου 2014, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και τη Σελήνη στους Ιχθείς: Το συναίσθημα σε προτεραιότητα!
Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 6
 

Τα άστρα το τριήμερο 26 ως 28 Δεκεμβρίου 2014 με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Ήλιο σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Το συναίσθημα αναλαμβάνει τα ηνία το τριήμερο που ακολουθεί. Έρχεται να γλυκάνει, να ζεστάνει και να ομορφύνει τις ψυχές, το κλίμα και τις διαθέσεις, δημιουργώντας μια αρμονική ροή στην καθημερινότητά, αλλά και στις σχέσεις. Το τριήμερο αυτό ''δονείται'' κάτω από την ενέργεια της αρμονικής όψης του εξαγώνου μεταξύ του Ηλίου και του Ποσειδώνα. Μία όψη που θα ενισχύσει την συναισθηματική ανταλλαγή και θα βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε. Μπορούμε τώρα να ανοίξουμε έναν δίαυλο επικοινωνίας πιο ουσιαστικό και πιο αληθινό!
 
Βεβαίως, οι ημέρες αυτές είναι τελείως ακατάλληλες για θέματα που αφορούν τα οικονομικά. Συναλλαγές, συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου και κάθε λογής ανοίγματα, όλα καθοδηγούνται από το συναίσθημα, γι’ αυτό το κλίμα δεν προσφέρεται για την μεθόδευση τέτοιου είδους ζητημάτων…

Σελήνη στους Ιχθείς, σε τετράγωνο με Κρόνο

Στην ενίσχυση του συναισθηματικού κλίματος συντελεί και η θέση της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων, από τις πρωινές ώρες της Παρασκευής. Βέβαια, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, που κορυφώνεται στις 6:33 το πρωί, δημιουργεί μια έντονη αίσθηση μοναξιάς, που μπορεί να μας απομονώσει από το περιβάλλον μας. Κυριαρχεί μία πιο δύσκολη διάθεση στις ώρες που ακολουθούν και μια τάση να κλειστούμε περισσότερο στον εαυτό μας.

Σελήνη σε εξάγωνο με Ήλιο και σύνοδο με Ποσειδώνα

Στη συνέχεια όμως, οι όψεις που ακολουθούν έχουν ιδιαίτερα ευχάριστο χρώμα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στη 1:46 μμ., αλλά και η σύνοδος με τον Ποσειδώνα στις 2:50 μμ , δημιουργούν ιδιαίτερα καλή διάθεση στην ατμόσφαιρα, ενισχύουν τις σχέσεις, αλλά προκαλούν μια έντονα ερωτική διάθεση, που πλανιέται στην ατμόσφαιρα, όλο το τριήμερο που θα διανύσουμε.
 
Αλλά και την ημέρα του Σαββάτου το κλίμα εξακολουθεί να κινείται στις ίδιες διαθέσεις. Αλλά και η Κυριακή χρωματίζεται από την ευχαρίστηση της ανταλλαγής και του μοιράσματος όμορφων ερωτικών στιγμών…

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του τριημέρου

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, να θυμάστε πως οι ημέρες προσφέρονται για να επικοινωνήσετε με τα πρόσωπα που θέλετε και να ανταλλάξετε ζεστά και εγκάρδια συναισθήματα, αξιοποιώντας πολύ όμορφα την ενέργεια που σας χαρίζουν οι πλανητικοί σχηματισμοί!
 
Αλλά και τα ζώδια του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με οτιδήποτε τροφοδοτεί την ψυχολογία σας με ευχαρίστηση και χαρά. Και κυρίως την ερωτική σας ζωή, που φαίνεται να σας δίνει ιδιαίτερη ευχαρίστηση, μέσα από την συνύπαρξη σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Τι έρχεται και σε αναστατώνει τις επόμενες ημέρες; Μάθε το με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου λεπτομέρειες γι' αυτά που θα συμβούν αυτή την εβδομάδα, σε τηλεοπτική εκπομπή, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Δεκεμβρίου 2014.

Αστρολογικές προβλέψεις 22 ως 28 Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Χριστούγεννα… 12 αστέρων: Η Νέα Σελήνη, οι όψεις των Χριστουγέννων και ο Κρόνος στον Τοξότη!

Ο Κρόνος στον Τοξότη, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Ευχές για ένα όμορφο και άκρως ερωτικό τριήμερο! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-12-2014 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι