blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη. Προετοιμασία για την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού: Επιτέλους, μυρίζει Άνοιξη και αισιοδοξία!

Τα άστρα την Πέμπτη. Προετοιμασία για την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού: Επιτέλους, μυρίζει Άνοιξη και αισιοδοξία!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Τα άστρα την Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015, σε αναμονή της μετακίνησης του Ήλιου στον Κριό

Ήλιος στον Κριό και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Είναι η κομβική στιγμή της μετάβασης… Η στιγμή που βγαίνεις από τους σκοτεινούς και ανήλιαγους βυθούς των Ιχθύων, για να περάσεις στο φως του Κριού! Στις 21 Μαρτίου, την ημέρα του Σαββάτου, ανοίγουμε την πόρτα στην Εαρινή Ισημερία και στην Άνοιξη… Αφήνουμε πίσω μας τα μουντά χρώματα του χειμώνα και αρχίζουμε να μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι!
 
Ο Ήλιος είναι το πιο σημαντικό ουράνιο σώμα του πλανητικού μας συστήματος, είναι το κέντρο, όπου γύρω του περιστρέφονται όλοι οι πλανήτες! Είναι ο ζωοδότης, ο Μεγάλος Πατέρας, αυτός που συντελεί στη γέννηση και στην αύξηση των πάντων… Είναι αυτός που θα στείλει το φως του για να ανθίσει η γη! Είναι αυτός που ζεσταίνει τις ψυχές, τις διαθέσεις και τις ζωές μας! Και τώρα περνά στον Κριό, σηματοδοτώντας μια νέα πορεία γεμάτη ορμή, δημιουργία, ζωντάνια και ελπίδα! Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, θετικό και παρορμητικό, και ο Ήλιος εδώ θα φωτίσει όλες αυτές τις ιδιότητές του! Έτσι, η περίοδος που ακολουθεί χαρακτηρίζεται από έντονη δράση, ορμητικότητα, κίνηση, πρωτοβουλία, ελπίδα και ενθουσιασμό!
 
Όλα φαίνεται να κυλούν πιο γρήγορα, να εξελίσσονται και βέβαια, να εκφράζονται πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι πριν! Μπορεί η περίοδος να μην μας δίνει τη δυνατότητα να σκεφτόμαστε και να επεξεργαζόμαστε τα θέματα που θέλουμε να επιλύσουμε ή να εξελίξουμε, έχει όμως μία έντονη ορμητικότητα και δυναμική, που οδηγεί σε πιο παρορμητικές κινήσεις, που μπορεί να μην είναι πάντα σωστές, όμως θα φέρουν άμεσες εξελίξεις στα γεγονότα.
 
Φέρνει επίσης και μια μεγαλύτερη τάση αποδέσμευσης και ανεξαρτησίας. Δεν θα εξυπηρετήσει θέσεις ή αποφάσεις που μπορεί να έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα, αλλά μια συμπεριφορά πιο ελεύθερη, καθώς ο Ήλιος στον Κριό βρίσκεται σε έξαρση και συχνά ξεπερνά τον εαυτό του. Είναι πολύ δύσκολο να τον καλουπώσεις ή να τον δεσμεύσεις με κάθε τρόπο!
 
Είναι μια εποχή εκκίνησης, νέων έναρξη, νέων πρωτοβουλιών, που μπορεί να αποδώσει πολύ σημαντικά επιτεύγματα και αποτελέσματα. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες, δεδομένου ότι ο Ήλιος στη διαδρομή του αυτή, θα συναντήσει και δύσκολες όψεις, όπως είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα και η σύνοδος με τον Ουρανό!
 
Θα συναντήσει όμως και σε θετική όψη τον Κρόνο, για να μπορέσει να βάλει σταθερές βάσεις στα νέα ξεκινήματα. Και βέβαια, το θεαματικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία υπόσχεται σημαντικές εξελίξεις, τόσο σε θέματα που μας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν, όσο και με νέες ευκαιρίες, που έρχονται φέρνοντας μαζί τους ελπίδα και αισιοδοξία!
 
Βεβαίως, πριν ο Ήλιος περάσει στον Κριό, κάνει μια πάρα πολύ σημαντική στάση: Την Παρασκευή, η Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου, που κορυφώνεται στην τελευταία μοίρα των Ιχθύων σημαίνει το τέλος μιας εποχής και την είσοδο σε μια νέα περίοδο, πιο φωτεινή και σαφώς πιο αισιόδοξη!

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ήλιο στον Κριό

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, για εσάς ανοίγεται ένας πολύ ελπιδοφόρος κύκλος, που θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα ζητήματα που σας έχουν απασχολήσει, τα σχέδια και τις ιδέες σας. Μπορείτε να κάνετε σημαντικά ξεκινήματα το διάστημα που θα ακολουθήσει, καθώς και να βάλετε σε μια νέα βάση τις σχέσεις και τις συνεργασίες που σας ενδιαφέρουν! Μάθε ποια νέα δεδομένα φέρνει η νέα θέση του Ήλιου στη ζωή σου. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 16 ως 22 Μαρτίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή

Αστρολογικές προβλέψεις 16 ως 22 Μαρτίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Ουρανός-Πλούτωνας και έκλειψη Ηλίου: Η αρχή του τέλους της κρίσης;

Τα ζώδια τον Μάρτιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Στο χείμαρρο των αλλαγών, με τις αποχρώσεις του χρυσού του Ήλιου-Δία και του γκρι Ουρανού-Πλούτωνα!

Ο Ερμής στους Ιχθείς μέχρι τις 31 Μαρτίου. Η λογική παρασύρεται από την ευαισθησία. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Ήλιος στον Κριό και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-03-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι