blank
 
blank

Τα άστρα Τρίτη, με τον Ήλιο στον Ταύρο και την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα: Δίνουμε έμφαση στην σταθερότητα!

Τα άστρα Τρίτη, με τον Ήλιο στον Ταύρο και την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα: Δίνουμε έμφαση στην σταθερότητα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Τα άστρα την Τρίτη, 19 Απριλίου 2016, με τον Ήλιο στον Ταύρο

Σήμερα ο Ήλιος μετακινείται στο ζώδιο του Ταύρου, μια θέση που μας βγάζει από τον παρορμητισμό και την ένταση του Κριού, για να μας δώσει τη δυνατότητα να βάλουμε μια τάξη στα ζητήματα που μας απασχολούν και να κάνουμε έναν καλύτερο προγραμματισμό στα θέματά μας. Αλλά και γενικότερα, μπορούμε να απολαύσουμε αυτές τις μικρές καθημερινές στιγμές, που όμως μπορούν να προσφέρουν σημαντική εκτόνωση στον ψυχισμό μας!

Ο Ήλιος εδώ έχει ανάγκη από πρακτικές λύσεις, που τον εξυπηρετούν! Έχει ανάγκη να λειτουργήσει με τρόπο, που θα του εξασφαλίσει συγκεκριμένα αποτελέσματα στις προσπάθειες και τις επιδιώξεις του. Την περίοδο αυτή όλοι νοιώθουμε την ανάγκη μιας μεγαλύτερης ασφάλειας, οικονομικής ή συναισθηματικής, και κινούμαστε σε μια τέτοια κατεύθυνση!

Βεβαίως, υπάρχει μια πιο συντηρητική διάθεση, που δεν επιτρέπει βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις και μας κάνει να κινούμαστε πάνω σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις, που μπορεί να μην έχουν τον ενθουσιασμό που ή την ένταση της προηγούμενης περιόδου, μας βοηθούν όμως να γινόμαστε πιο συγκεκριμένοι και να διεκδικούμε καλύτερα αποτελέσματα στις υποθέσεις μας.

Η εποχή αυτή δεν συντελεί σε νέα ανοίγματα, αλλά στην εξασφάλιση και την σταθεροποίηση, όλων όσων έχουμε κατακτήσει, μια και ο Ταύρος δεν είναι ζώδιο που ευνοεί την αλλαγή, δύσκολα ξεβολεύεται ή ανοίγεται σε νέες καταστάσεις.

Όσο ο Ήλιος θα κινείται στον Ταύρο, πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι προσωπικές μας σχέσεις, οι άνθρωποι που μας στηρίζουν και που βρίσκονται κοντά μας σε κάθε δυσκολία! Τώρα, η ανάγκη να βρεθούμε κοντά τους και να συσφίξουμε τις σχέσεις μας μαζί τους, φαίνεται να είναι πιο έντονη από ποτέ!

Η νέα θέση του Ήλιου ευνοεί περισσότερο τα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους και τους βοηθά αφενός να έρθουν πιο κοντά στους στόχους και τις επιδιώξεις τους, αλλά και να ανανεώσουν σημαντικά τον τομέα των σχέσεών τους!

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Σήμερα όμως, το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα έρχεται να δυσκολέψει το σκηνικό της καθημερινότητας και κυρίως των σχέσεων και της συναισθηματικής έκφρασης. Η όψη μιλά για εκείνες τις συναισθηματικές εμπλοκές, που μπορεί να δημιουργήσουν έντονες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, παράπονα, ζήλιες, θυμούς και διεκδικήσεις, δημιουργώντας ένα περιβάλλον δυσκολιών, το οποίο χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στην διαχείρισή του! Καθώς μάλιστα πραγματοποιείται σε παρορμητικά ζώδια, στον Κριό και τον Αιγόκερω, όλα γίνονται απρόβλεπτα, ξαφνικά, και έχουν συχνά ανατρεπτικό χαρακτήρα!

Πολύ πιθανόν να υπάρξουν χειριστικές διαθέσεις, που με κάποιο τρόπο ασκούν μια μορφή εξουσίας απέναντι στον άλλον, γεγονός που συχνά μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, προσέξτε πώς μιλάτε, πώς εκφράζεστε, πώς ανταποκρίνεστε σε συμπεριφορές που ενδεχομένως έχουν σκοπό να σας επιβληθούν. Οι ισορροπίες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες τις ημέρες αυτές και καλό είναι να κρατήσετε τις αποστάσεις, για να μην πείτε λόγια, που μπορεί πάρα κάτω να τα μετανιώσετε!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 18 ως 24 Απριλίου 2016. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου 2016.

Ανάδρομος Άρης στον Τοξότη και στον Σκορπιό, από τις 17 Απριλίου ως τις 30 Ιουνίου 2016. Ποια γεγονότα θα συμβούν και πως επηρεάζεται η Ελλάδα. Από την Μαρία Σύλλα.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-04-2016 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι