blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με Κρόνο: Με μέθοδο και οργάνωση μπορείς να πετύχεις τα πάντα!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με Κρόνο: Με μέθοδο και οργάνωση μπορείς να πετύχεις τα πάντα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με Κρόνο

Μια όψη, που ρίχνει το φως της σχεδόν σε όλες τις ημέρες της εβδομάδας, ενισχύοντας ένα κλίμα σταθερότητας, πειθαρχίας και οργάνωσης, που βοηθά πολύ στη δημιουργία ρεαλιστικών στόχων και φιλοδοξιών! Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στην 4η μοίρα Κριού-Τοξότη, έρχεται να φέρει για μια ακόμα φορά στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά μας σχέδια, τις ιδέες και τις φιλοδοξίες μας. Θέματα για τα οποία μπορεί να έχουμε τρέξει, να έχουμε μοχθήσει προκειμένου να τα εξελίξουμε, τώρα μας δίνεται η δυνατότητα να τα επαναπροσδιορίσουμε ή να διορθώσουμε κάποια σημεία τους, ώστε να πάρουν το δρόμο της υλοποίησης, μέσα από την ανάληψη δράσης και πρωτοβουλιών!
 
Δεν αποκλείεται επίσης να προκύψουν κι ευκαιρίες, μέσα από ανοίγματα που έχουν γίνει στο παρελθόν. Νέες, πιο αισιόδοξες, πιο φωτεινές, πιο ελπιδοφόρες προοπτικές, ανανεώνουν τη διάθεσή μας, αλλά και τις εξελίξεις!
 
Είναι μια ημέρα που ωθεί σε μεγαλύτερες διεκδικήσεις, πιο τολμηρές, με μεγάλα περιθώρια υλοποίησης. Αρκεί βέβαια, οτιδήποτε σχεδιάζεις να στηρίζεται σε ρεαλιστικές και πρακτικές βάσεις, και φυσικά, να είσαι διατεθειμένος να δουλέψεις πολύ γι’ αυτό! Και βέβαια είναι μια ημέρα, που ενδείκνυται για την ανάληψη και τη διευθέτηση κάποιων εργασιών, που πολύ συχνά τις αφήνουμε στο περιθώριο, γιατί απαιτούν μεγάλη υπομονή, μεθόδευση και λεπτομέρεια.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, που έχουν τον Ήλιο τους ή τον ωροσκόπο τους κοντά στην 4η μοίρα των ζωδίων, είναι πολύ πιθανό τις μέρες αυτές να αναλάβουν μια νέα αρμοδιότητα ή ευθύνη, για την οποία αν δουλέψουν σωστά, υπομονετικά και με μέθοδο, μπορεί να πετύχουν κάτι σημαντικό, ιδιαίτερα στην επαγγελματική τους ζωή!
 
Αλλά και οι Αιγόκεροι δέχονται την εύνοια της όψης αυτής, επιστρέφοντας ενδεχομένως σε ένα ζήτημα που είχαν ανοίξει εδώ και καιρό, μια προσδοκία ή ένα αισιόδοξο σχέδιο. Τώρα τους δίνεται η δυνατότητα να το διεκδικήσουν εκ νέου, συχνά με σημαντικά αποτελέσματα! 

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του μήνα που έρχεται στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 23 ως 29 Μαρτίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή

Τα ζώδια τον Μάρτιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Στο χείμαρρο των αλλαγών, με τις αποχρώσεις του χρυσού του Ήλιου-Δία και του γκρι Ουρανού-Πλούτωνα!

Αφροδίτη στον Ταύρο, μέχρι τις 11 Απριλίου. Στην αναζήτηση της αρμονίας! Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ευχές για μια υπέροχη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-03-2015 20:00:00