blank
 
blank

Χρόνια πολλά, Ιχθύ! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα. Δώρο οι μηνιαίες προβλέψεις σου!

Χρόνια πολλά, Ιχθύ! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα. Δώρο οι μηνιαίες προβλέψεις σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Ιχθείς, το ζώδιο του μήνα

Στις 19 Φεβρουαρίου 2015 ο Ήλιος εισέρχεται στο δύσκολο και συναισθηματικά ταραχώδες ζώδιο των Ιχθύων, παραμένοντας εκεί ένα μήνα και δημιουργώντας από θύελλες έως συνεσταλμένες υποχωρήσεις. Η ψυχή και οι ανάγκες της έρχονται στο προσκήνιο, στα συναισθήματα δεν χωράει έλεγχος, ενώ στις δυσκολίες του περιβάλλοντός μας, αναπτύσσουμε μία φοβία και μία αδυναμία να αντιδράσουμε δυναμικά.
 
Ωστόσο (και αυτό ισχύει για όλα τα ζώδια) η ζωή για ένα περίπου μήνα χρωματίζεται από μία υπερβολική ευαισθησία, μπερδεμένα συναισθήματα και μία γενική συμπόνοια, προς κάθε κατεύθυνση.

Σημαντικές ημέρες για τον Ιχθύ

Στις 21 Φεβρουαρίου, η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό σε ενθαρρύνει να βγεις από το καβούκι σου, να τολμήσεις νίκες στον ερωτικό τομέα, αλλά και να πάρεις αναγνώριση εκεί που πρέπει. Τις μέρες αυτές θα καταλάβεις πώς είναι να ασκείς έντονη έλξη στο αντίθετο φύλο, όπως επίσης και να έχεις εύνοια στα οικονομικά, που τόσο σε ταλαιπώρησαν τον τελευταίο καιρό.
 
Το διάστημα της συνόδου λοιπόν, μπορεί να σε κάνει να σιγοψιθυρίσεις το “I ’m in love with you”, δίνοντας του ιστορικές διαστάσεις στο μυαλό σου, με το πάθος όμως να ψάχνει να βρει τρόπους να διαφύγει για να ....μη σου ξεφύγει.

Ήλιος-Ποσειδώνας: το παιχνίδι με έπαθλο τον έρωτα

Στις 26 Φεβρουαρίου ο Ήλιος σχηματίζει όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, δημιουργώντας το τέλειο κλίμα να αποδράσεις από ότι σε πιέζει, σε καταπιέζει και σε μιζεριάζει. Το πρόβλημα είναι πως θα δυσκολευτείς να δημιουργήσεις τις πρακτικές προϋποθέσεις που απαιτούνται, ώστε να γίνουν πράξη οι επιθυμίες σου.
 
Παράλληλα, ο πόλεμος μαίνεται στον εσωτερικό σου κόσμο, όσο προσπαθείς να εξισορροπήσεις τον εξωτερικό, χάνοντας τις μάχες της καθημερινότητας. Ναι, οι απλήρωτοι λογαριασμοί, οι υποχρεώσεις, η ρουτίνα και οι αγγαρείες δεν είναι το φόρτε σου. Για την ακρίβεια, τα απεχθάνεσαι, ενώ επιζητάς διακαώς να βρεις τρόπο φυγής και έκφρασης μέσα από τη Τέχνη, τη Δημιουργία και τον απόλυτο έρωτα. Αυτόν, που χωρίς αμφισβήτηση και αντάλλαγμα, θα σε απαλλάξει από τη φθορά της καθημερινότητας.
 
Η όψη του Ποσειδώνα με τον Ήλιο δίνει σάρκα και οστά στις ανασφάλειες και τους φόβους σου, κάνοντάς σε να καταφεύγεις σε άτομα δικά σου, ζητώντας προστασία. Ίσως είναι μία περίοδος κατά την οποία τα οικογενειακά βάρη θα σου φαίνονται ασήκωτα, αλλά θα μπορέσεις να τα διαχειριστείς, έστω και με πίεση, αφού έτσι θα επανεκτιμήσεις την εσωτερική σου δύναμη.
 
Ωστόσο, θα έχεις την ευκαιρία να ονειρευτείς, να αποκτήσεις όραμα και να το φέρεις στα μέτρα σου και τη ζωή σου. Αρκεί να μην αναβάλλεις, να μη μεταθέτεις και να μην αποφεύγεις λύσεις, ευθύνες, δεσμεύσεις.

Ευκαιρίες εν μέσω μαχών

Ο Μάρτιος σε υποδέχεται με ένα εξάγωνο μεταξύ Ουρανού και Ερμή, δίνοντας σου λαμπρές ιδέες, κυρίως να ξεφύγεις από δύσκολες καταστάσεις που σε στριμώχνουν, και νέες ευκαιρίες, ώστε να αφήσεις τη λάμψη του μυαλού σου ελεύθερη να φωτίσει. Επαγγελματική εύνοια και γνωριμίες, που ίσως σε ωθήσουν εκεί που θέλεις.
 
Στις 4 Μαρτίου, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Κριό ανατρέπει κομμάτια της ζωής σου, φέρνει εκπλήξεις και σπάει σιωπές και κατεστημένο. Όλα αυτά θα σε βρούνε μεν απροετοίμαστο, θα έχουνε δε μεγάλη επίδραση στο ψυχισμό σου, θετική και διαρκείας. Παράλληλα, θα έχεις και κάποια οικονομικά... χαμόγελα, πράγμα που θα σε χαροποιήσει επιπλέον. Όσο διαρκεί η σύνοδος, αλλά και λίγο μετά, θα συμβιβαστείς με την ιδέα πως ο έρωτας όσο ξαφνικός, απρόσμενος και κεραυνοβόλος και να είναι, όσο και να σε συνεπαίρνει, απομακρύνοντάς σε από τη φθορά της ρουτίνας, για να ευοδωθεί θέλει στήριγμα σε σταθερό έδαφος.
 
Όπως επίσης και θα βιώσεις καταστάσεις, για τις οποίες έβαζες το χέρι σου στη φωτιά, αλλά αυτές θα σε διαψεύσουν. Ίσως ένας έρωτας ή μία σχέση περάσει μία κρίση, ειδικά τη στιγμή που εσύ δε το περιμένεις. Τα δεδομένα και τα σίγουρα θα πάψουν να υπάρχουν για ένα διάστημα, όσο θα ψάχνεις να βρεις την αιτία της κρίσης, του χωρισμού ή της διαφωνίας.
 
Στις 10 Μαρτίου, η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό έρχεται να τελειώσει ό,τι άφησε η προηγούμενη. Δηλαδή θα πρέπει να προσέχεις ατυχήματα, ρήξεις, διαμάχες, κόντρες, καθώς και έρωτες που μπορεί να έχουν ένα βίαιο ξέσπασμα, ανεξέλεγκτο πάθος και έναν ακραίο δυναμισμό. Μη πάρεις αποφάσεις-αστραπή και μην βγάλεις το σπαθί σου ενάντια σε όλους, χάριν της ελευθερίας σου.
 
Στις 13 Μαρτίου ξημερώματα, ο Ερμής έρχεται και αυτός στο ζώδιό σου, προσθέτοντας μία εναλλαγή διάθεσης, αλλαγή γνώμης και ακραία ευαισθησία. Αν μπορέσεις να την χαλιναγωγήσεις, θα βγεις με κέρδος. Τώρα, όσο ποτέ άλλοτε, νιώθεις ποιοι σε έχουν ανάγκη και πώς να απαλύνεις ξένους πόνους.
 
Στις 18 Μαρτίου, ο Ερμής θα συναντήσει το Ποσειδώνα, κάνοντας σε ευάλωτο στην εξαπάτηση, τις υποσχέσεις και τα χωρίς υπόσταση και σοβαρότητα σχέδια. Μη πέσεις στη παγίδα του εικονικού και απογοητευτικού έρωτα, όπως επίσης και μη δώσεις ελπίδες εκεί που εκ των προτέρων ξέρεις πως δε θα αφοσιωθείς.
 
Στις 20 Μαρτίου ο Ήλιος εγκαταλείπει τους Ιχθείς, αφού συνάψει μία συνάντηση την ημέρα εκείνη με τη Σελήνη, κλείνοντας μια μυστική συμφωνία: Να μείνεις πιστός στον εαυτό σου πρώτα και κατόπιν στις συγκυρίες.

Σχετικά άρθρα

Κινέζικη πρωτοχρονιά στις 19 Φεβρουαρίου! Το Κινέζικο ωροσκόπιο 2015 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, στη Χρονιά της Κατσίκας!

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 16 ως 22 Φεβρουαρίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή

Αστρολογικές προβλέψεις 16 ως 26 Φεβρουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Νέοι στόχοι, με έρωτα και πάθος!

Άστρα να πάνε και τον Φεβρουάριο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.Από τον Γιώργο Ματσάγγο

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο του Φεβρουαρίου. Προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Γιώργο Ματσάγγο

Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-02-2015 13:29:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι