blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με την Νέα Σελήνη στον Κριό: Επιθυμώ, οραματίζομαι και τολμώ να είμαι διαφορετικός!

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με την Νέα Σελήνη στον Κριό: Επιθυμώ, οραματίζομαι και τολμώ να είμαι διαφορετικός!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016, με την Νέα Σελήνη στην 18.12’ του Κριού

Εκείνο που έχεις πάψει προ πολλού να κάνεις, είναι να εξερευνάς, να αναζητάς, να ανακαλύπτεις, ζώντας σε μια πραγματικότητα που η στασιμότητά της σε έχει καθηλώσει και σε έχει κάνει να βολεύεσαι στα ίδια και τα ίδια πράγματα, πρόσωπα, καταστάσεις, που τις περισσότερες φορές δεν σου δίνουν καμιά ευχαρίστηση… Όμως εσύ συνεχίζεις να ζεις σε μια ρουτίνα, ξεχνώντας πως είσαι ζωντανός και πως κάθε δευτερόλεπτο που περνά μπορείς να ανατρέψεις οτιδήποτε δεν σε εκφράζει ή δεν σε ευχαριστεί!

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και αντιπροσωπεύει το παιδί μέσα μας. Το παιδί, που δεν μπορεί να αρκεστεί ποτέ σε ό,τι του δίνουν ή σε ό,τι έχει μπροστά του, αλλά μέσα σε έναν πλήρη και άκρατο ενθουσιασμό ψάχνει, αναζητά, εξερευνά, είναι γεμάτο περιέργεια να ανακαλύψει τον κόσμο… Χωρίς φόβο μπαίνει παντού και χαίρεται ακόμα και με μια ασήμαντη λεπτομέρεια!

Σε αυτή την κατεύθυνση σε ωθεί ο κύκλος αυτής της Νέας Σελήνης στον Κριό: να βγεις από το σκοτάδι και να περάσεις σε έναν καινούργιο κύκλο φωτός! Ξέχασε ό,τι γνωρίζεις μέχρι σήμερα, ό,τι σε έχει συνοδέψει μέχρι εδώ… ό,τι μέχρι τώρα λειτούργησε αναποτελεσματικά στη ζωή σου, όπως τα ''πρέπει'' και οι κοινωνικές συμβάσεις… Άνοιξε την πόρτα του άγνωστου, ακόμα κι αν δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις στο δρόμο σου, βρες το δικό σου μονοπάτι και αντιμετώπισε την κάθε μέρα σου σαν το μεγαλύτερο δώρο που σου έχει δοθεί ποτέ, σαν να είναι η μια και μοναδική μέρα της ζωής σου!

Ο αστρολογικός χάρτης της Νέας Σελήνης

Η Σελήνη αυτή είναι Super-moon, δηλαδή βρίσκεται πολύ κοντά στη γη, γεγονός που κάνει πιο έντονη την επιρροή της. Οι διαδοχικές όψεις της Νέας Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό σε προκαλούν να αντιδράσεις σε κάθε είδους συμπεριφορές, που σκοπό έχουν να σε χειραγωγήσουν, να σε ελέγξουν και να σε κατευθύνουν! Ναι… μπορείς και κυρίως πρέπει να αντιδράσεις σπάζοντας τα δεσμά, έστω κι αν πρέπει να έρθεις αντιμέτωπος με πρόσωπα και καταστάσεις που σκοπό έχουν να σε καθηλώσουν, να σε ακινητοποιήσουν και να σε κάνουν έναν ακόμα συμβιβασμένο και φοβισμένο άνθρωπο! Το οφείλεις άλλωστε στον εαυτό σου…

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον ανάδρομο Κρόνο, έρχεται να σου θυμίσει πως κάθε αλλαγή χρειάζεται μεθόδευση και οργάνωση για να πετύχει! Ο ανάδρομος Κρόνος, εστιάζει σε ό,τι μπορεί να σε ταλαιπώρησε ή να σε προβλημάτισε το προηγούμενο διάστημα, είτε στις προσωπικές σου σχέσεις, είτε στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις, δίνοντάς σου τη δυνατότητα της επανεξέτασης και της διόρθωσής τους.

Κυβερνήτης της Νέας αυτής Σελήνης είναι ο Άρης στον Τοξότη, σε ένα θεαματικό τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Κριό. Η ελπίδα έρχεται από τις σχέσεις μας, από τους ανθρώπους μας, που εμπλουτίζουν τη ζωή μας με την παρουσία και την αγάπη τους.

Ο Άρης στον Τοξότη αγαπά κι αυτός την εξερεύνηση, τη μαγεία της αναζήτησης, τις καινούργιες εμπειρίες, τους νέους ορίζοντες, θέλει να γνωρίζει διαφορετικές ποιότητες ανθρώπων, να μοιράζεται μαζί τους ιδέες, απόψεις και συναισθήματα… Και κυρίως, αγαπά την ελευθερία, αυτή που του επιτρέπει να ζει όλα αυτά τα καινούργια και ενδιαφέροντα πράγματα… Η όψη του Άρη με την Αφροδίτη, δίνει εκείνη τη σπίθα που έλειπε, εκείνη που ενώνει δύο ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος για κάτι, κοινές ιδέες, απόψεις, ενδιαφέροντα! Μοιράζονται την ίδια επιθυμία και αγάπη για τη ζωή, την ίδια ένταση στον έρωτα κι αποζητούν την ίδια ελευθερία, μια και τους είναι δύσκολο να λειτουργήσουν μέσα στα συμβατικά πλαίσια μιας σχέσης! Ο έρωτας τον κύκλο αυτόν μυρίζει ελευθερία κι ανεξαρτησία, ποιότητες που μπορούν να ενώσουν τους ανθρώπους ουσιαστικά και ειλικρινά! Μακριά από καθωσπρεπισμούς και συμβάσεις, μακριά από δήθεν και συμβιβασμούς… Γιατί παντού, αλλά κυρίως στον έρωτα, αυτό που μετράει είναι να μπορείς να είσαι ο εαυτός σου!

Καλούμαστε λοιπόν ανταποκριθούμε σε μια εποχή που τίποτα δεν είναι όπως πριν! Να πάρουμε στα χέρια μας τη ζωή μας και να ανοίξουμε πανιά για καινούργια ταξίδια, πιο μακρινά, σε άγνωστους προορισμούς, σε αχαρτογράφητες περιοχές… Νέα, δυναμικά ξεκινήματα ορίζει ο κύκλος αυτός, που συχνά θα σε φέρουν αντιμέτωπο με οτιδήποτε μπορεί να έχει γίνει καθεστώς στη ζωή σου! Αυτό καλείσαι να σπάσεις, αυτό καλείσαι να αλλάξεις! Αλλά και ο έρωτας θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις και στις αλλαγές, μια και πάντα ο έρωτας είναι επαναστάτης και μπορεί να μεταμορφώσει τις ζωές μας…

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη στον Κριό

Την τιμητική τους έχουν τα πύρινα ζώδια, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Ο κύκλος αυτός σας καλεί να κάνετε μια νέα αρχή, επαγγελματική, οικονομική, προσωπική… Όποια μορφή κι αν έχει όμως, σίγουρα θα χρειαστεί να αφήσετε ένα κομμάτι πίσω σας και να δείτε το μέλλον από μια διαφορετική οπτική, που θα σας ανανεώσει και θα σας ανοίξει καινούριους δρόμους!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Πάρε τώρα την προσωπική πρόβλεψη σου! Μίλησε σήμερα με τους κορυφαίους αστρολόγους και ταρωμάντες του Myastro στο 14788 τώρα, με απίστευτα χαμηλή χρέωση, μόλις 1,10/1' από το κινητό σου ή με 1,23/1' από το σταθερό ή με sms στείλε Α20 στο 54529, με μόνο 1,23/μήνυμα!

Ο Απρίλιος 2016, οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-04-2016 20:00:00