blank
 
blank

Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 2 Μαρτίου 2018 (Video).

Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 2 Μαρτίου 2018 (Video).
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 2 Μαρτίου 2018, σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου. Παρακολουθήστε το video από την Αστρολόγο Λιλή Ζαγκανά για να δείτε πως θα σας επηρεάσει η Πανσέληνος στην Παρθένο.

Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 2 Μαρτίου 2018

Λιλή Ζαγκανά

Η πρώτη πανσέληνος του Μαρτίου γίνεται στις 2 του μηνός, στην 11η μοίρα της παρθένου και για την Ελλάδα ολοκληρώνεται στις 2.50 τα ξημερώματα.

Όπως συμβαίνει με κάθε πανσέληνο, έτσι και σε αυτή μεγεθύνονται τα συναισθήματα μας και επομένως γινόμαστε πιο επιρρεπείς, στην εκδήλωση έντονων συναισθηματικών αντιδράσεων.

Η συγκεκριμένη πανσέληνος είναι δύσκολη.  Θέλει ηρεμία και δεν θέλει βιασύνη ούτε στα λόγια και στις αποφάσεις, ούτε στην συμπεριφορά γιατί είναι πολύ πιθανό εαν δεν χρησιμοποιήσουμε τη λογική μας και ακούσουμε μόνο με το ένστικτο μας, να κάνουμε λάθη. 

Είναι δύσκολη γιατί συμμετέχει με αντίθεση ο Ποσειδώνας από τους ιχθύς. Αυτή η πανσέληνος θα δυσκολέψει αρκετά τις σχέσεις μας και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και ψύχραιμοι.

Με μια δύσκολη πανσέληνο και εφόσον επηρεάζει τον αστρολογικό μας χάρτη, κατά κανόνα νοιώθουμε έντονα την ενέργεια της και μας δίνει γεγονότα, δυο με τρεις ημέρες πριν από την ολοκλήρωση της, επομένως και αυτές τις ημέρες πρέπει να είμαστε αρκετά προσεχτικοί και συνειδητοί στα λόγια και στις αντιδράσεις σας. 

Προσεχτικοί όμως γενικότερα πρέπει να είμαστε περισσότερες ημέρες, αφού η πανσέληνος, γεγονότα μπορεί να δώσει και μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη, που γίνεται στις 17 Μαρτίου, ενώ σχετίζεται με την Νέα Σελήνη και έκλειψη στις 15 Φεβρουαρίου και αυτό που πάνω κάτω θα συμβεί, είναι να κάνουμε τις απαραίτητες εσωτερικές και ψυχολογικές προσαρμογές σε νέους στόχους που θέσαμε και σε ότι νέο παρουσιάστηκε αυτή τη περίοδο.

Φυσικά όπως σε κάθε πανσέληνο, αυτό που συμβαίνει είναι να ερχόμαστε μπροστά από συνειδητοποιήσεις, να μαθαίνουμε κάποια πράγματα ή να έχουμε γεγονότα που ολοκληρώνουν ένα θέμα της ζωής μας, πρακτικά ή ψυχολογικά. 

Τώρα, η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σε αυτή την πανσέληνο όπως είπαμε είναι η όψη που θα μας αποπροσανατολίσει και θα μας ζορίσει. Αυτή η όψη προκαλεί μπερδέματα, εξαπατήσεις και δυσκολίες στις σχέσεις μας, κυρίως λόγω της έκφρασης αρνητικών συναισθημάτων. Επίσης μπορεί να οδηγήσει σε αρνητικές συμπεριφορές και εγωιστική στάση, που θα έρθουν σαν αποτέλεσμα θολωμένης αντίληψης, για την πραγματικότητα και για τα γεγονότα.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Από την άλλη η πανσέληνος υποστηρίζεται με μια αρκετά καλή όψη, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο. Έτσι λοιπόν το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής¨ πόσο καλά μπορούμε να πειθαρχήσουμε τον εαυτό μας και να μην προβούμε σε αρνητικά λόγια ή αρνητικές συμπεριφορές κάτω από την επίδραση αυτής της πανσελήνου? Μπορούμε με υπομονή, αποφασιστικότητα και αυτοκυριαρχία να απομακρυνθούμε από αρνητικές σκέψεις, λόγια και πράξεις και έτσι να βελτιώσουμε τη ζωή μας? Αυτή η πανσέληνος του Μαρτίου είναι μια πρόκληση, που μας ζητάει να βρούμε την ισορροπία πρώτα μέσα μας και ύστερα να λειτουργήσουμε αντίστοιχα στις εξωτερικές μας συνθήκες. 

Την ίδια μέρα στο ζώδιο των ιχθύων έχουμε μια πολύαστρα με τον Ήλιο, τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα. Η συναισθηματική υπερχείλιση θα είναι έντονη όπως και η μεγάθυμη των υποσυνείδητων φόβων. Γι αυτό μόνο όποιος καταφέρει να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά τη λογική του, και αναλάβει την πλήρη ευθύνη των πράξεων του, θα βγει και κερδισμένος. 

Τα γεγονότα θα έρθουν, όμως το μόνο έχει αξία στο τέλος είναι η δική μας αντίδραση σε αυτά.  

Από την πανσέληνο στις 2 Μαρτίου επηρεάζονται κυρίως όσοι ανήκουν στα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή δίδυμοι, τοξότες, παρθένοι και ιχθύς που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου του ζωδίου τους, αλλά και όλοι όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 8η έως την 14η μοίρα αυτών των ζωδίων. Όμως και σε όλα τα ζώδια επηρεάζονται κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου.

Η ενασχόληση με κάθε μορφή τέχνης είναι το αντίδοτο για αυτές της ημέρες, όπως είναι και η πίστη σε υψηλότερα ιδανικά και η καλλιέργεια ανώτερης σκέψης

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-02-2018 11:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι