blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 20 ως 22 Μαΐου 2016, με την Πανσέληνο στον Τοξότη: Πάντα μια γερή θύελλα καθαρίζει την ατμόσφαιρα!

Τα άστρα το τριήμερο 20 ως 22 Μαΐου 2016, με την Πανσέληνο στον Τοξότη: Πάντα μια γερή θύελλα καθαρίζει την ατμόσφαιρα!
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 14
 

Η περίοδος της Πανσελήνου είναι αυτή που έρχεται να επισφραγίσει ένα αποτέλεσμα! Ανάλογα λοιπόν με το πώς έχεις κινηθεί μέχρι σήμερα, πώς έχεις αξιολογήσει τα μέχρι τώρα δεδομένα σου και φυσικά πόσο συνεπής είσαι απέναντι στον εαυτό σου και την αλήθεια σου, θα έχεις και το αντίστοιχο αποτέλεσμα. Η αντίθεση του Ήλιου και της Σελήνης σε βάζει στην διαδικασία να βρεις τι έχεις παραλείψει, ποια κίνηση δεν έπρεπε να κάνεις, τι δεν κατάφερες να ισορροπήσεις και να ανακαλύψεις εκείνες τις… αθέατες μέχρι τώρα ποιότητες που κρύβονται μέσα σου, όμως είναι τόσο σημαντικές για την εξέλιξή σου!

Τα άστρα το τριήμερο 20 ως 22 Μαΐου 2016, με την Πανσέληνο στην 1.13' του Τοξότη

Η Πανσέληνος αυτή ονομάζεται και Μπλε Φεγγάρι, αφού είναι η τρίτη από τις τέσσερις Πανσελήνους μιας εποχής (21 Μαρτίου ως 21 Ιουνίου)! Έχει έντονο το στοιχείο της μεταβλητότητας και έρχεται να σε προειδοποιήσει πως την περίοδο αυτή δεν μπορείς να βασιστείς σε τίποτα από αυτά που ακούς, σε καμία πληροφορία, αλλά ούτε ακόμα και σε αυτά που μπορεί να έχεις ήδη συμφωνήσει! Υπάρχει ένα περιβάλλον ρευστότητας παντού, το οποίο δεν σε βοηθά ούτε να πάρεις αποφάσεις, ούτε να διαχειριστείς αποτελεσματικά τις καταστάσεις που προκύπτουν, ενώ κάνει πιο έντονο το συναίσθημα της ανασφάλειας.

Ο αστρολογικός χάρτης της Πανσελήνου στον Τοξότη

Στην Πανσέληνο αυτή είναι καθοριστική η παρουσία του ανάδρομου Άρη, σε όψεις με τα φώτα (Ήλιο και Σελήνη). Έτσι, την περίοδο αυτή ανοίγουν και πάλι θέματα του παρελθόντος. Ειδήσεις, πληροφορίες ή ακόμα και αποκαλύψεις που μπορεί να γίνουν πάνω σε μια στιγμή παρόρμησης, μπορούν να δημιουργήσουν ένα έκρυθμο κλίμα στην καθημερινότητα. Δεν αποκλείεται να προκύψουν συγκρούσεις ή ακόμα και ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, που οφείλονται σε δύσκολα συναισθήματα, όπως άγχος, θυμός, ζήλια και ανταγωνισμός.

Είναι πολύ σημαντικό στον κύκλο αυτόν αφενός να κρατάμε τις αποστάσεις, αφετέρου να αναλύουμε ή να διερευνούμε οτιδήποτε μπορεί να έρχεται στα αυτιά μας, γιατί είναι πιθανό να υπάρξει έντονο το στοιχείο της παραπληροφόρησης, που θα οδηγήσει σε λάθος κινήσεις!

Κάθε διάθεση επικοινωνίας φαίνεται να πέφτει στο κενό, συναντώντας αδιάλλακτες και δογματικές συμπεριφορές, που δεν εξυπηρετούν κανένα τελικό αποτέλεσμα και καμία ισορροπία. Καλλιεργείται δε, ένα περιβάλλον αποκαλύψεων, που θα έχει και συνέχεια παρακάτω… Ας μην ξεχνάμε πως το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο είναι ενεργό και ενισχύει κάθε τάση αποσταθεροποίησης, δημιουργώντας συχνά χαοτικές καταστάσεις.

Ο Ερμής βρίσκεται σε στάση, για να περάσει σε ορθόδρομη πλέον πορεία… “Αναμείνατε στο ακουστικό σας,” μας λέει, “γιατί αυτό που βλέπετε τώρα, είναι μόνο η… κορυφή του παγόβουνου! Παρακάτω έρχονται τα καλά!”

Η Αφροδίτη μπορεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου πανίσχυρη, όμως έχει την ατυχία να βρίσκεται πάνω στον Caput Algol, έναν ατυχή απλανή αστέρα, και μας υπενθυμίζει πως όσο σίγουροι και αν νοιώθουμε για μια κατάσταση, μια πληροφορία ή ένα πρόσωπο, το πιο πιθανό είναι να απογοητευτούμε. Εκείνο που πραγματικά μπορεί να βοηθήσει, είναι να ξεφύγουμε από κάθε πεδίο μάχης, από κάθε διάθεση σύγκρουσης, από κάθε ανταγωνιστικό περιβάλλον και να δούμε τα πράγματα από απόσταση… Δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε καμία κατάσταση στην παρούσα φάση, δεν μπορούμε να πάρουμε καμία οριστική απόφαση, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε χρόνο και να αφήσουμε τα γεγονότα να εξελιχθούν παρατηρώντας τα και όχι παίρνοντας θέση απέναντι τους.

Και φυσικά, εκείνο που επιβάλλεται, είναι η αλλαγή στάσης και οπτικής. Γιατί είναι η μέχρι τώρα στάση σου αυτή που σου έχει προκαλέσει τα προβλήματα που συναντάς τώρα και τα οποία καλείσαι να αντιμετωπίσεις άμεσα και σε κυρίως συνειδητά! Αυτή είναι η ελπίδα σου!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο στον Τοξότη

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς των πρώτων ημερών, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, βρίσκεστε μπροστά σε ένα γαϊτανάκι εξελίξεων, που πιέζει, δυσκολεύει και αποδιοργανώνει την καθημερινότητά σας, τις σχέσεις σας και κυρίως τον ψυχισμό σας. Υπάρχει ένα περιβάλλον ασάφειας, το οποίο δεν σας βοηθά να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά, αλλά ούτε και να πάρετε αποφάσεις. Μείνετε στη θέση του παρατηρητή, αξιολογείστε και κυρίως διερευνήστε πληροφορίες, ειδήσεις και γεγονότα, αλλά αποφύγετε την όποια εμπλοκή σας σε αυτά, γιατί αλλιώς είναι σίγουρο πως δεν θα εισπράξετε το αποτέλεσμα που θα σας δικαιώσει. 

Καλό σαββατοκύριακο! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου από τον Χρίστο Ντούβλη για όλα τα ζώδια. Περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας το επόμενο διάστημα, στα σχετικά άρθρα μας

Σχετικά άρθρα

Πανσέληνος στον Τοξότη, Ήλιος σε αντίθεση με Άρη και Ερμής σε ορθή πορεία. Προβλέψεις για τα ζώδια. Από την Ρένα Μεντάκη.

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαίου 2016. Από τη Ματίνα Πάτζαλη.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-05-2016 14:18:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι